T I O

2.3K 40 23
                                    


Chanels perspektiv

Äntligen fredag. Veckan har gått sååå långsamt. Varje dag kändes som minst 20 timmar. Jag och Ludwig har kommit varandra väldigt nära, men bara bara vänner. Han är en sådan vän jag aldrig fått, förutom Corre då. Han må va överbeskyddande men fan vad han är härlig. Vi har nog varit med varandra varje dag efter skolan denna vecka, han har alltid hämtat upp mig med sin bil efter skolan trots vilka olika tider vi slutar. Oftast har vi varit hos han, någon gång hos mig. Dante däremot, vi har träffats kanske två gånger den här veckan? Varje gång vi har träffats har det varit som vanligt men det är allt färre gånger. Vi har inte skrivit så mycket på senaste, eller snarare ingenting. Utan har istället bestämt i verkligheten om vi ska ses, som bara är två gånger.

Regnet smattrar längst dem stora fönsterna som sitter bra placerat i vardagsrummet med dem gråa långa gardinerna, som täcker utsikten över den fina sjön. Den mörka natten har lagt sig för över två timmar sen. Jag ligger nerbäddad i soffan med choklad och cola, cola zero ska det va. Kollar på någon kärleksfilm som förövrigt är väldigt mysig. Om man bara hade haft en kille, fine jag har Dante. Men han är ju inte min kille. Snarare kk? Eller? Nej, nej. Han är ingenting just nu. Men ändå har han en stor plats i mitt hjärta. Men fan vad människan är oklar.
Medan filmen är på gör jag något som jag alltid gör, håller på med mobilen. Av någon anledning kan jag inte kolla på filmen utan måste alltid underhålla mig med något. Ett högt ljud hörs från min mobil och direkt känner jag igen namnet.

Dante: 22:42
Vaf göpr di?

Vafan, att han alltid ska supa ner sig själv varje fkn fredag. Ska jag svara? Eller? Nej? Jo? Han är ju full? Okej fuck it. Men, lek lite svår.

Jag: 22:44
Är hemma

Dante: 22:45
Jan di håmta mug??❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Jag: 22:46
Vänta jag ringer dig.

Då jag blir lite orolig över att han är så pass full får jag sluta spela svår och faktiskt gå och hämta han i detta ruskiga väder.

" Hallå" svarar han i andra sidan luren, alldeles för sluddrande.
" Vart är du?" Frågar jag med en bestämt ton då jag är mer än osugen på att gå ut.
" Ehhh, hos någon brud" svarar han, jag blir endast tyst. Vad fan gör han hos en tjej? Fine om festen är hos någon "brud" men säger han det bara för att göra mig svartsjuk? Synd att han lyckas.
" Hallå?" Höra högt från mobilen igen så jag är tvungen att dra ifrån lite.
" Kan du komma huiiiit, jag vill mysa med dig" säger han och jag hör hur hans snubblar till då han for ur sig " fuck" och en duns hörs. Jag suckar endast och säger att han får messa mig adressen så jag snart är där.
Men dum som jag är kommer jag på att han är alldeles för full för att kunna gå reda på adressen så jag får nog ringa Ludde.

" Tjooo" hör jag Luddes stämma säga efter endast två signaler.
" Hej, är du full?" Frågar jag rakt på sak, ingen ide at fråga om adress om han inte själv har "medvetandet"
" Nope spiknykter, iaf om man jämför med Dante" ännu en suck från min sida. " Du anar inte hur mycket han snackat om dig ikväll" fortsätter han, trotts att jag inte vill smyger sig ändå det fram ett leende på mina läppar. " som vad?" Frågar jag och börjar bita lite nervöst på min nagel. " Han har skrikit ditt namn typ och sagt att han vill ha dig för sig själv nu" svarar han typ obrytt. Åhh, lite gulligt. Men han är full. Man säger mycket när man är full.
" Bara om han inte strula me den där tje-" han hann säga innan han avbröt sig själv. Va? " Vad sa du?" Frågar jag och reser mig upp från soffan.
" Nej inget" svarar han och jag kan se framför mig hur han skäms.
" Jo Ludde, strula han med en tjej?" Frågar jag allvarligt, oj vad du är obviously nu Chanel. Bra jobbat. " Okej ja, men det betydde säkert inget" säger han och jag fnyser till. Vadå "inte betydde" Om man nu "gillar" en person ska man inte strula med andra.
" Ah, fuck han han får klara sig själv" svarar jag drygt och lägger på samtalet. Vänta? Varför är jag dryg mot Ludwig? Vad fan har han gjort för fel? Okej dåligt samvete deluxe.
Men fan dig Dante. Betyder jag så lite för dig?
Jag kastar mobilen ner i soffan och slår mig ner igen med en butter min. Sätter på filmen jag just kollat på och känner hur det bränner bakom ögonlocket. Men varför det? Jag gillar inte han.
Efter ungefär 20 minuter efter mitt och Ludwigs samtal ser jag en svart bil genom dem genomskinliga gardinerna rulla in på uppfarten. Jag reser mig långsamt upp ur soffan och drar bort lite av gardinen för att se vem det är. Ur kommer, Ludwig? Vad gör han här. Men istället för att styra sina steg mot trappan utanför dörren öppnar han istället bakdörren på bilen. Ut kommer... Dante. Eller kommer och kommer. Han bokstavligen ramlar ner i Ludwigs famn. Jag ser hur Ludwig behöver baka lite med foten för att inte ramla, då Dante klänger på hela han. Men till slut verkar han få upp Dante halvt på benen med armen runt om hand axlar och går mot dörren. Fuck. Utan att vänta på en knackning går jag direkt mot dörren och öppnar. Bådas blickar hamnar direkt på mig, och jag suckar högt.

" Sorry, hans ända krav för att åka hem var att åka hit" säger Ludwig och innan jag ens hinner svara öppnar Dante sin mun " Tjena snygging" och kravlar sig ur Ludwigs för att försöka kyssa mig på kinden. Men får endast till sig en kyss innan jag lätt puttar bort han. Men jag måste hålla i han i ett stadigt och hårt grepp för att han inte ska ramla.
" Chanel" säger Ludwig och kollar seriöst på mig, då jag aldrig svarade han innan. " Mm" mumlar jag och söker ett stadigare grepp om Dante, så min arm är tvungen att hålla sig bakom hans rygg och hålla med handen på hans midja, och andra handen på hans överarm.
" Sorry men jag var tvungen att köra han hit, skulle inte få han någon annanstans" säger han och jag småler lite. " Ah, skit i han får sova här inatt" svarar jag och släpper ena armen om Dante för att gr Ludwig en kram innan han beger sig av " Eyy det är min brud" säger plötsligt Dante och kollar halvseriösa på Ludwig men har ändå ett lurig leende som gömmer sig. Jag och Ludwig ger varandra en slängblick innan vi säger hejdå. Ett tappert försök till att inte möta Dantes ögon är vad jag försöker med, och lyckad helt okej.
" Kom nu" mumlar jag och försöker få han till mitt rum, men han gnäller endast emot och säger att vi ska mysa. " nej vi ska sova" säger jag med en bestämd ton men till slut har jag fått han till mitt rum. Han sätter sig på sängkanten som ett barn och kollar på mig. " Ta av dig kläderna" säger jag surt och går mot min garderob för att ta ut en lång obersize t-shirt jag kan sova i. " Oj någon som vill se mig utan kläder " säger Dante sluddrande hånflinar mot mig " Nej du ska sova " säger jag skarpt. " Jag vet att du vill se min mage" hybris? Jag fnyser till, okej kanske. Men så är inte fallet just nu, men när jag ser hur Dante försöker få av sig sin vita t-shirt men inte lyckas så väl bra då han vinglar till måste jag gå fram för att hjälpa han få av sig den.
" Tack mamma" säger han med en tillgjord röst. " Om det är de du ser mig som. Godnatt Dante" svarar jag drygt och lämnar han i mitt sovrum. Har ingen större lust att mysa med någon som precis strulat med en annan tjej.

________________________________
TRE AV FUCKING TRE KATEGORIER!!! Killarna är sååå grymma, är typ stolt. Eller vadå typ, JAG ÄR SKIIIT STOLT. Helt sjukt hur dem kan vinna så 3/3 kategorier i P3 GUUULD. Världens världens världens bäääästa killar❤️❤️❤️
Btw deras video på insta, FYFAN VA FINA!! O jävlar vad bra låt!!!!
Och juste, fett tråkigt kapitel:)))

Rösta gärna<3

Dina lögner suger || Dante Lindhe Where stories live. Discover now