T RE T T I O

1.6K 45 43
                                    


                       Ludwigs perspektiv

" Varför?" Viskar jag fram med gråten i halsen efter att sett den hemska synen framför mig. Att se sin bästavän så krossad, så uppgiften och så ledsen så att hon börjat skada sig själv, för att känna smärta.
Det var inte kul, och det var något jag absolut inte vill uppleva igen. Men bilden kommer alltid finnas kvar i mitt huvud. Så fort jag blundar kommer bilden upp...
" Jag vet inte" viskar Chanel tillbaka när hon ligger lutad mot mig i soffan, med en filt över kroppen och bandage på armen.
" Du kan berätta för mig Chanel, du vet det va?" Svarar jag svagt och börjar pilla med hennes vackra blonda hår.
" Jag vet" säger hon ännu lägre än innan hon plötsligt ställer sig upp och börjar gå fram och tillbaka framför mig.
" Jag är bara så jävla krossad Ludwig" forsätter hon och tårarna börjar genast att rinna som floder.
Snabbt ställer jag mig upp och går direkt fram för att krama om henne, hon greppar långsamt tag runt min midja och lutar huvudet mot mitt bröst.
" Vafan ska jag göra Ludwig?" Frågar hennes brustna röst som skär rakt in i hjärtat på mig.
" Jag vet inte. Dante är en jävla idiot" viskar jag fram och suckar högt och djupt.
" Tror du att han någon gång kommer vilja ha tillbaka mig?"
" Om jag känner Dante rätt så ja, men det kommer ta ett tag" svarar jag så glatt jag kan, trotts att jag är ledsen på insidan...

3 dagar senare

Corre: 19:54
Hej gums, vet inte hur du mår men bara om du vill kan du hänka mig på en fest ikväll? Tänkte mer att du inte gjort så mycket på senaste dagarna så kanske lite kul att komma ut?❤️

Jag: 20:02
Gör allt för att inte stötta på Dante... Sorry ❤️

Corre: 20:04
Men det är någon tjej Elin som har festen, hon flyttade precis hit så hon känner inte han lovar! Hon släpper bara in alla hon känner, kom igen snälla. Det var längesen vi sågs😢❤️

Jag: 20:06
Men Ahh fan, okej bara för dig men en kortis bara❤️

Corre: 20:10
Perfekt, hämtar dig om en timme. Hos Ludde?

Jag: 20:14
Yes hos Ludde

Aha, då var det bara att börja fixa sig för första gången på ca 3 veckor. På något sett känns det konstig att sätta mig vid ett sminkbord för att fixa mig. Men samtidigt skönt att känna sig snygg för en gångskull...
" Vart ska du?" Klampar plötsligt Ludwig in i rummet och frågar.
" på någon fest, Corre tvinga med mig" suckar jag djupt samtidigt som jag skrattar till.
" Aha fan va kul, hur länge ska du va där?" Frågar han.
" Venne, inte länge. Hon vill bara att jag ska komma ut lite" suckar jag till...
" Smart av henne, men du"
" mm"
"  Sms när du är där så allt är okej. Jag ska vara hemma hela kvällen så ring när jag ska hämta dig" åh Ludde, tror ärligt talat att det inte finns någon finare människa än han. Någon som bryr sig så mycket om ens mående och verkligen förstår.
" Aa absolut" säger jag först " Tack Ludde" fortsätter jag med och kollar upp på han.
" Allt för dig" svarar han med och blinkar med ena ögat, på ett vänskapligt sett.
Jag och Ludwig har en väldigt passionerad relation. Vi kan vara hur närgångna som helt utan att det blir konstig, flörta med varandra på ett ironiskt sett och bara ha en fantastik relation.

" Men du jag drar till Ica och sen till Noel, måste bara lämna över en grej men sen kommer jag hem. Har du dragit tills dess eller?" Fortsätter han med och kollar frågandes på mig.
" Aa det har jag nog" svarar jag och fortsätter blanda ut min foundation.
" Aa okej men sms sen" säger han när han börjat gå mot hallen.
" Aa det ska jag. Älskar dig Ludwig!!" Ropar jag.
" Älskar dig meed ha så kul" ropar han tillbaka och straxs efter det smälls ytterdörren igen.
Jag småler lite för mig själv efter mitt och Ludwigs " hejdå" det värmer mig alltid att ha någon som faktiskt älskar mig lika starkt som man gör i ett kärleksförhållande. Som mitt och Dantes...
Men om jag ändå är hemma själv kan jag lika gärna slå på lite musik, högtalaren som står på köksbordet går jag och slår på och sätter på låten I Wouldn't know av Benjamin ingrosso.
" Tell me
What it's like to have someone who's always there for you
Tell me
What it's like to love someone who gives a damn 'bout you" den sista raden känns lite som min situation med Dante, jag älskar han så mycket men det känns som att jag inte ens finns där för han. Som om jag bara soppats bort under mattan, eller har jag fel?

Corre: 21:05
Frammeeee

Halvklar som jag är får jag slänga på mig en svart byxdress med ett snyggt skärp, svarta klackar och en rosa pälsjacka över. Trots värmen blir det svalt mot kvällen...
" Heej" säger jag när jag slår upp bildörren till Corres bil.
" Tjenaaa snygging, fan va du var snygg då" brister Corre ut och slår mig löst på armen.
" Det var ett tag sedan man fixa sig kan man säga" skrattar jag lågt till, energin är inte på högsta men det är nog skönt för mig att komma ut lite försöker jag övertala mig själv om. Även fast det hade varit skönare att ligga i soffan med Ludwig så gör jag detta för Corre.
Bilresan till festen pumpas av massa hög musik som Felix Sandman, Veronica Maggio och Benjamin ingrosso. Några både jag och Corre gillar.
Väl framme vid festen går vi raka vägen in i lyan, Corre hälsar på några hon känner och jag följer för det mestadels efter. Corres mål idag är tydligen att glömma bort allt, dricka så mycket som möjligt utan att bli fööör full. I wish her the best luck...
" Här vi tar en shoot" trycker Corre upp i mitt ansikte, jag hörde knappt vad hon sa med tanke på den höga musiker som dånar genom högtalarna.
" Fyyyffaaan" brister jag ut och kniper med ansiktet pga den äckliga smaken av ren alkohol, absolut vodka såklart...
" kom kom, ta den här" säger hon och trycker upp en cider i min famn " så, så går vi till dansgolvet " fortsätter hon med och drar med mig i armen.
När vi tryckt in oss bland alla folk är det faktiskt väldigt skönt, för första gången på länge som jag faktiskt har kul. Folk dansar i takt med varandra, alla skriksjunger till " jag kommer" av Veronica Maggio och det är en skön stämning. Hoppas det håller hela kvällen bara.
" Ah Chanel du måste hälsa på Elin!" Skriker Corre ut och torkar sig runt munnen med tröjarmen innan hon sliter med mig ut ur folkmassan och fram till ca 3 personer som står och snackar i en " cirkel"
Innan jag hinner se vem den här Elin är ropar Corre ut, som redan fått i sig för mycket alkohol " Elin Elin, hälsa på min bästavän Chanel" och när den här Elin vänder huvudet stelnar jag till, min glada min glider långsamt ner till skraj och innan jag ens hinner säga något säger Elin
( Lyssna på nån sad Song if you Want to, jag lyssnar på Love the way you Lie med Rihanna och Eminen part 2 för mer könsla:)
" Ahh Dante du kom!!"
Och till vänster om mig kommer han in, killen i mitt liv, killen som jag älskat, som jag fortfarande älskar, han som vände hela min värld upp och ner på ett positivt sett.
Innan jag ens hinner vrida huvudet mot hans håll står han rakt bredvid henne , det ser ut som han tänker krama henne.
Men dem kyssar varandra...
Jag backar, ett steg, innan jag känner hur mina knän blir knäsvaga.
Jag försöker ta mig därifrån men på en sekund möter jag hans ögon, hans blå ögon som kollar rakt in i mina. På direkten ser jag hur hans ögon förvandlas till ånger, hur han skakar på huvudet och biter sig i läppen, hur han börjar röra sig mot mig men jag går. Jag går snabbt mot ytterdörren och smäller igen den hårt efter mig, tårarna börjar direkt att rinna och mascaran smetar sig ut över kinderna.
Det känns som en film, att detta bara händer i en film. Men det händer mig, jag som är helt förkrossad över kärlek.
Min mobil som ligger i min handväska rotar jag fram och slår direkt in Ludwigs nummer.
" Hallå" hör jag Luddes glada stämma svara.
" Ludwig du måste komma, jag, jag orkar fan inte mer" gråter jag fram medan jag går med snabba steg genom Stockholms gator, klackarna ekar mellan alla byggnader och mina höga andetag som egentligen Chippar efter luft väcker nog hela staden.
" Ja ja ja jag kommer nu" skriker Ludwig i andra sidan luren stressat.
När jag hör att pipet från luren kastar jag den rakt i marken så den går sönder i bitar, den äckliga mobilen som Dante köpt till mig.
Är nu lika krossad som jag.

________________________________
Men asså usch vad dåligt kapitel haha! Jag har värsta tanken om vad som händer men får inte riktigt fram det i texten:( hoppas ni förstår mina tankar ändå❤️
Tack för all positiv kärlek ni ger mig i kommentarerna! Blir så rörd☺️
Juste! Just nu är jag i Spanien så missar alla Veronica maggios konserter hon aka ha på grönan och har hört från en fågel att hov1 ska gästa hornstullstrand på torsdag:) Missar allt:):):)
MEN vet verkligen inte om det är sant kan lika gärna vara bullshit:(
Vilken är eran favoritlåt från albumet?
Min är LÄTT Neon och Älskling😍
Pallar inte läsa igenom kapitlet haha.
Och juste! Jag minns tyvärr inte exakt vad jag skrivit i dem andra kapitlen, så det kanske blir lite rörigt och så men tror det funkar❤️

Dina lögner suger || Dante Lindhe Where stories live. Discover now