9. Bölüm

7.5K 344 2
                                    

***

   Kemal YLMZ holdingden çıktığında sinirden çenesi seğiriyordu.Ömrü hayatında bu kadın gibi kendini beğenmiş ve gıcık birini daha tanımamıştı.Aynı zamanda güzel! bu düşüncesinin üzerine arabasına bindiği gibi sesli bir küfür savurdu ''ne diyorsun salak Kemal o kızın güzelliğinden sana ne'' diye kendisine küfürler ederek gazı kökledi hemen babası ile konuşmalı ve bu ortaklığı bitirmeliydi. 

Şirkete girer girmez rüzgar gibi bir hızla babasının odasına girdi.Fehmi bey Akif bey onu aradığı için durumdan haberdar idi. Bu yüzdendi Kemal'in odasına destursuz girmesine şaşırmaması.Kemal hiç zaman kaybetmeden konuya girdi ''Ben o kızla çalışmam kendini beğenmiş zengin bir kız çocuğu ile uğraşamayacak kadar önemli işlerim var benim'' dedi bağırarak.Aslında babası ile yüksek sesle konuşmak hiç adeti değildi fakat o kızda kendisini çıldırtan bir şey vardı.Fevzi bey babacan bir tavırla oğlunun sırtına bir iki kez vurdu ve ''geç otur bakalım bende seni bekliyordum''dedi Kemal'in konuşmasına fırsat vermeden tekrar söze girdi ''bak oğlum Akif aradı ve olanları anlattı Yaren kızımda senin gibi esip gürlüyormuş ama lütfen sen sakin ol Akif amcan bende çok kıymetlidir bilirsin yıllar sonra benden bir şey istemişken nasıl biz işi bırakıyoruz derim? Kız biraz ters biliyorum'' dediğinde Kemal babasının sözünü keserek onu düzeltme ihtiyacı duydu''biraz mı baba kızın her hareketi ters orta yol bulmak gibi bir amacı yok işi yokuşa sürmeye çalışıyor. Doğru düzgün yüzüme bile bakmadı'' deyince Fehmi bey keyiflendi ama oğluna belli etmeden devam etti ''Bak Kemal bugüne kadar işlerine hiç karışmadım şirketi nasıl istiyorsan öyle yönetmene ses etmedim her kararının altına sorgusuz sualsiz imzamı attım, çokta başarılı oldun kabul ediyorum ama senden ilk kez bir şey istiyorum beni mahcup etme ve kızı biraz idare'' dediği an Kemal hışımla ayağa kalktı ''ne idaresi baba biz burada iş yapıyoruz oyun mu oynuyoruz?'' dedi yüksek sesle buda Fehmi bey için bardağı taşıran son nokta olmuş ve oda bağırarak ''Kemal Aslanoğlu oturduğun koltuğun asıl sahibinin kim olduğunu ve aynı zamanda baban olduğumu unutma! Sen ne cür'etle bana karşı gelirsin ben sana böyle mi öğrettim! Saygısızlık yapmayı bırak ve ne dersem onu yap bu işte isteseniz de istemeseniz de berabersiniz şimdi çık dışarı'' dedi parmağıyla kapıyı göstererek.Kemal sinirden kudursa da babasına saygısızlık etmek istemediği için odadan ve hatta şirketten çıkmış sakinleşmek için spor salonuna doğru yola çıkmıştı.

Yaren dans okuluna gitmiş Tan'ın bütün ısrarlarına rağmen onunla konuşmamış ve kendisini boş bir sınıfa kilitleyip müziği son ses açmıştı.Müziğin eşsiz ritmine kapılıp dans etmek tamda tahmin ettiği gibi çok iyi gelmişti genç kadına.Artık yorgunluktan kolunu kaldıramayacak hale geldiğinde müziği kapatıp Tan'ı içeri aldı.Tan çok normal bir durummuş gibi sınıfın ortasına geçip yerde bağdaş kurarak oturmuş elleri ile yerden destek alarak ''seni dinliyorum Yaren'' pozisyonuna girmişti.Yaren Tan'ın sormasına fırsat vermeden tam karşısına oturup olan biten her şeyi anlattı anlatırken tekrar sinirlense de derin nefeslerle sakinleşebildi.Tan Yaren'in anlattıkları bittiğinde kahkaha atmış''Yaren gerçekten bu halinin sebebi bu muydu ?'' dedi Genç kadını parmağıyla göstererek bir yandan da sinir bozucu bir şekilde sırıtıyordu.Yaren sinirle çıkıştı'' neden beğenemedin mi çok mu gereksiz geldi gözüne paşam zaten sana anlatanda kabahat'' dedi tam kalkacakken Tan onu tuttu oturduğu yerde arkasını döndürüp sırtını kendine yasladı ve kolları ile etrafını sardı.Yaren bu şekilde sakinleşmeyi seviyordu.Tan ''tamam kızma güzellik sadece biraz şaşırdım sen böyle bir şey için kontrolü kaybetmezdin. Tamam adam biraz damarına basmış Akif amcada biraz üzerine gelmiş ama bu kadar sinirlenecek ne var? Söyle bakalım ne kadar sürecek bu iş? '' diye sordu.Yaren ''8 ay kadar'' diye cevapladı Tan'ın neden sorduğunu merak ederek.Kesin mantıklı bir yaklaşım bulacaktı yine filozof arkadaşı.Tan ''tamam güzelim 8 ay sadece iş için bir araya geleceğin ve 8 ayın sonunda hayatından çıkıp gidecek birisi için bu kadar sinirlenmene ne gerek var ? Sana tecrübesiz ve yetersiz mi dedi ? O zaman sende ona ne kadar tecrübeli ve profesyonel olduğunu göster. '' dedi bilge bir tavırla.''hadi ya nasıl olacakmış o bu sinir bozucu adam ile ? '' diye sordu Yaren merak ile Tan devam etti konuşmasına ''-mış gibi yapabilirsin sen bu konuda çok iyisin 8 ay boyunca ona katlanıyor -muş gibi yapman yeterli ki yıllardır nasıl olmadığın biriy -miş gibi davrandığını en yakından takip eden birisi olarak ne kadar başarılı olduğunu en iyi ben bilirim'' dedi sırıtarak.Genç kadın ''ama Tan adam projemde değişiklik yapmaktan bahsediyor ben buna müsaade edemem'' dedi.Tan '' bırak yapsın çok absürt olmadığı sürece fikirlerini değerlendirmeye çalış en azından. Daha önünde bir sürü projen olacak onlarda istediğin gibi at koşturursun sadece küçük bir iş için babanı kırmamalısın bence''Yaren Tan'ın söylediklerine hak vermiyor değil ama yine de düşünmek istiyordu. Tan'a sımsıkı sarıldı ''teşekkür ederim beni yine sakinleştirdiğin için ben biraz düşünmek istiyorum''dedi ve yanağına sıkı bir öpücük kondurup doğruca eve gitti.

İHANET (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now