12.Bölüm

6.4K 351 6
                                    

***

Kemal çok net olmasa da Yaren'in ne konuştuğunu duyabiliyordu. Yaren "efendim Tan bu kadar ısrarla aramanın sebebi umarım önemli bir şeydir, toplantımı bölmek zorunda kaldım" diye küçük bir azar çekti arkadaşına. Tan onu umursamamıştı "güzelim benim için toplantını bölmeyeceksin de kimin için böleceksin" dedi cilveli bir ses tonuyla ardından devam etti "hafta sonu sahnemiz var unutmadın değil mi bak bu hafta hiç provaya gelmedin bu gün mutlaka bekliyorum" dedi.Yaren bunu tamamen unutmuştu. Tan bazen yardım kuruluşları için gösteriler düzenler ona en iyi uyum sağlayanın Yaren olduğunu öne sürerek onuda peşinden sürüklerdi.Güzel kadın her ne kadar kalabalık içinde olmaktan hoşlanmasa da, iyi bir amaç uğruna yapıldığı için sesini çıkarmazdı.Yaren unuttuğunu çaktırmamaya çalışarak "şey tabi ben evde çalışıyorum zaten hiç unutur muyum ?"diye gevelemeye başladı tabi ki arkadaşı bunu yemedi ."Unuttun değil mi yine? çok teşekkür ederim beni bu kadar önemsediğin için" diye sitem etti.Yaren "olur mu hiç öyle şey seni önemsemediğimi de nereden çıkardın sen benim kıymetlim-sin bilmiyor musun sanki ? söz bu gece kendimi affettireceğim sabaha kadar seninim ama şimdi kapatmalıyım öptüm çok " dedi ve Tan'ın cevap vermesine fırsat vermeden telefonu kapattı.Yaren arkadaşı ile konuşurken Kemal duydukları ile sinirden küplere binmişti ."Tan" "sen benim kıymetlim-sin" "bu gece kendimi affettireceğim sabaha kadar seninim" parçaları kafasında birleştirdikçe çıldırıyordu.Yaren masaya döndüğünde karşısında suratı kızarmış ve kaşları çatılmış bir Kemal görmeyi beklemiyordu."Kusura bakmayın beklettim nerede kalmıştık diyerek masaya oturdu. Acaba konuşmayı fazla mı uzatmıştı da sinirlenmişti bu adam? Kemal devam edebilecek durumda değildi bu sinirle iş falan konuşamayacaktı "bence bugünlük bu kadar yeter daha sonra devam ederiz iyi günler" dedi ve masadan bir hışımla kalktı.Arkasında şaşkın bir Yaren bırakarak.

Kemal arabasına bindiği gibi gazı kökledi ona neydi ki bu kadından ? Sevgilisi olabilirdi pekala. Güzel kadın sonuçta neden bu kadar sinirlendirmişti onu başka bir adamla geçireceği geceyi duymak ? ''Yok canım ne kıskanması'' diye geçirdi aklından olabilir mi ki ? Yok artık daha neler sadece merak etmişti bu güzel kadını elde eden şanslı erkeği.Kendisine karşı bu kadar ilgisiz olmasının nedeni bu adammış demek ki.Tabi ya başka bir adam yüzünden onunla ilgilenmediği içindi bu sinir(!)Yani kesinlikle öyleydi.Ama yine de şu kızı bir araştırmalı diye düşünüyordu.

Kemal şirkete gidecek havasında olmadığı için eve gelmiş üzerini değiştirip bir kadeh içki almıştı kendisine.Günün bu saatinde içmek pek adeti değildi ama canı çekmişti nedense(!) Çalışma odasına giderek bilgisayarın başına oturdu ilk olarak sosyal medyadan başladı araştırmaya fakat tamda tahmin ettiği gibi sosyal medya kullanmıyordu bu gizemli güzel. Sosyal medyada aradığını bulamayınca magazin haberlerine bakmaya başlamıştı. Klasik bir kaç kokteyl sonrası çekilmiş yalnız fotoğraflarına "Sosyetenin yalnız güzeli bu gecede yalnızdı"gibi başlıklar atılmıştı bunun dışında pek kayda değer bir şey yoktu. Fazlamı güzeldi bu kadın? Yok canım herkes gibi işte diye geçirdi içinden. Yok yok bu kıza herkes gibi diyeni taş eder Allah. Bir içim su hem zarif hem narin bir o kadar da güçlü bir duruşu vardı kadının. ''Aman güzelse güzel Allah sahibine bağışlasın'' dedi sesli bir şekilde. Kendi kendine konuşmasına yeni bir boyut katmış kendi söylediklerine sinirlenmeye başlamıştı.'' Bakalım kimmiş bu sahip Allah vere de çirkin bir şey olmasa bari'' diyerek araştırmasına devam etti ama pek bir şey bulabildiği söylenemez.Tam bilgisayarı kapatacakken Yaren'in bir adamın kolunda gece kulübü çıkışında çekilmiş bir fotoğrafını fark etti ve haberi açıp okumaya başladı.

Haber başlığı Sosyetenin Yalnız Güzeli Yalnızlıktan Sıkıldı mı ?
Kemal'in haberi okurken kaşları mümkünmüş gibi dahada çatılmış çenesinde bir kas seğirmeye başlamıştı.Yaren'in yanındaki adamın adının Tan, dans okulu olduğu gibi bilgiler vardı.''Bu mu yani bu güzelliği çalan tipini s..tiğim'' diye geçirdi içinden.4 yıl önce çıkmış bir haber olduğuna göre uzun süredir beraberler anlaşılan. Yaren hanım bu adama bayağı aşık demek ki yoksa neden kendisi ile ilgilenmesin ki. Birazda şu adamı araştıralım bakalım dedi ve bu kez magazin haberlerinden başladı araştırmaya emindi ki bu zibidinin sosyal medya hesabı vardır ve Yaren ile ele ele fotoğrafları ile doldurmuştur hesaplarını.Araştırmasına tam gaz devam ederken Yaren ile çıkan haberden 1 ay sonrasına ait bir haber çarptı gözüne yanında başka bir hatun hemde oldukça samimi."Peh ulan senin kalıbına s.çayım gül gibi kızı bununla mı aldattın mal. Sana da helal olsun Yaren ben gururluyum kibirliyim burnum düşse almam görüntünün altında boynuzlanmayı kabullenen aptal bir aşık varmış demek" diye kendi kendine de konuşmaya devam etti, kesin deliriyordu. Haberin içeriğini okumaya başladığında Tan'ın yaptığı açıklama ile bütün siniri uçuvermişti "Arkadaşlar biz Yaren ile sevgili değiliz bu yüzden aldatma söz konusu değil biz çok yakın iki arkadaşız. Yaren yurt dışında olduğu için bizi beraber göremiyordunuz ama artık alışsanız iyi edersiniz. Onunla ilgili sevgili olduğumuz gibi saçma haberlerden sonra birde onu aldatan salak bir herif gibi beni yansıtmanızı ve ikimizin de canını sıkmanızı istemiyorum lütfen biraz sağ duyulu olun ''diyordu haberde Tan efendi. İşte şimdi rahatlamıştı. 

İHANET (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now