10. Bölüm

7.3K 359 2
                                    

***

Kemal sinirle girdiği spor salonunda üstünü değiştirdiği gibi kum torbasının karşısına geçmişti.Ne kadar zaman kum torbasını yumrukladı bilmese de kum torbası dile gelse ''dur ağabey ben bittim '' diyecek kıvama gelmiş Kemal yeni yeni sakinleşmişti.Neydi onu bu kadar sinirlendiren Yaren'in proje ile ilgili tutumumu yoksa ona olan ilgisiz tavırlarımı.Kemal böyle şeylere sinirlenmeyi bırakalı çok olmuştu.İkinci ihtimali düşünmek bile tekrar sinirlendiriyordu onu.Yok canım kızı beğendiği için değil, kadınlar tarafından fazlasıyla talep gördüğü için bu kadar rahatsız olmuştu belkide kızın tavırlarından.Kesinlikle öyle erkeklik meselesi haline getirdi belkide kızın ağzının içine düşmeyip ona diklenmesini.En iyisi bu akşam erkeklik gururunu okşayacak bir şeyler yapmak diye düşündü ve duş alıp hazırlanmak üzere eve gitti.Siyah bir t-shirt ve aynı renk bir kot giydi üzerine siyah deri ceketini aldı. Kulağına taktığı küpesi ve bolca parfümden sonra kızları daha fazla bekletmemek için bir an önce çıktı evden.Arabasına bindiği gibi her zaman takıldığı gece kulüplerinden birine gitti ve içeriye girdiği an ihtiyacı olan şeyin bu olduğuna emin olmuş kızların bakışları altında cool tavırlar ile onun için ayrılmış locaya geçip oturmuştu.İçkisini sipariş ettiğinde esmer uzun bacakları olan seksi bir hatunun kendisine doğru geldiğini gördü ve bu akşam ki eğlencesinin belli olduğunu düşünerek çapkın bir gülüş bahşetti karşısındaki güzelliğe.Gecenin sonu belli olmuştu işte ve tam anlamıyla sakinleşmesini sağlayacaktı.

Yaren dün Tan'ın yanından çıktıktan sonra evinin terasında oturup içkisini içerken arkadaşının söylediklerini bolca düşünmüş ve olaylara verdiği tepkinin kendisini kasıntı herifin de söylediği gibi tecrübesiz ve yetersiz birisi gibi gösterdiğini düşünmüştü.Ama adamın gereksiz egolu tavırları onu çileden çıkarmıştı.Kendisinin hiç bir suçu yoktu.Bu gün dışarıda bir toplantı ayarlayıp kasıntı herif ile iş hakkında daha ılımlı bir konuşma yapmayı kafasına koymuştu.Sabah rutinlerinden sonra üzerine kırmızı sıfır kollu belden sonrası hafif bollaşan dizlerinin bir karış üzerinde biten mini elbisesini giymiş ayağına giydiği ten rengi stilettoları ile elbisesini tamamlamıştı. Saçlarını açık bırakmayı tercih etti bugün.Hafif bir makyaj ile doğallığını konuşturmuştu yine.Hazırlıklarını tamamladıktan sonra şirkete gelmiş, asistanına Kemal bey ile şık bir restaurantta toplantı ayarlamasını ve saati ona bildirmesini söylemişti.Yaren bir yandan sabah kahvesini yudumluyor bir yandan da Kemal ile beraber çalışmak zorunda olduğu projenin ayrıntılarını inceliyordu.Kapı çaldı ve Aslı içeriye girerek " Kemal bey ile toplantınız saat 12:30'da Yaren hanım" diye bilgi verdi.Yaren kafasını dosyadan kaldırmadan hafifçe başını aşağı yukarı salladı ve eli ile gitmesini işaret etti.Aslı Yaren'in bu hallerine alışık olduğu için hemen kayboldu ortalardan. Patroniçe bugün biraz gergin anlaşılan.
Yaren toplantı saatine kadar projenin bütün detaylarını -her ne kadar ezbere biliyor olsa da o gıcık adamın bir açık bulamaması için- incelemiş restaurant şirkete yakın olduğu için toplantıya 15 dk kala şirketten asistanı Aslı ile beraber çıkmıştı.

Kemal toplantıdan 10 dk önce asistanı ile beraber mekana gelmiş Yaren'e karşı işini fazlası ile ciddiye alan toplantılarına bile erkenden giden bir adam profili çizmek kahvesini söylemiş ve hızlı hızlı içip bitirmişti.Amacı çok beklemiş imajı çizmekti.Kemal bunları düşünürken Yaren restauranta giriş yaptı. Kemal kızı ayaklarından başlayarak yukarıya doğru süzmeye başladı pürüzsüz ve biçimli bacakları kıvrımlı vücudu ile çok güzel ve seksi bir kadındı. İncecik belini saran zarif kırmızı elbisesi bacaklarını cömertçe sergilemiş beyaz tenini ile elbisesinin rengi mükemmel bir uyum sergilemişti.Saçlarını açık bırakmış yüzünde de yok denecek kadar az makyaj vardi.Kemal'in yatağından geçen kadınlardan çok farklı bir aurası vardı bu güzelliğin.

Genç adam Yaren ile göz göze geldiğinde düşüncelerinden sıyrılıvermiş ve bu kızın gözlerindeki tanıdık ifadeyi yine fark etmişti. Bu kız gizemliydi ve gizemli şeyler her zaman ilgisini çekmişti.Yaren genç adamın beğeni dolu bakışlarını fark etmiş rahatsız olmak bir yana dursun hoşuna bile gitmişti.Tabi ki bunu kendisine itiraf etmedi neden elin adamının onu beğenmesi hoşuna gitsin ki değil mi ama?Masaya yaklaştı ve küçük zarif elini Kemale doğru uzattı genç adam trans halinden çıktı ve aynı kibarlık ile güzel kadının elini tutup nazik bir hareketle öptü.Çevik bir hareket ile masanın etrafından dolaşıp Yaren'in sandalyesini çekerek oturmasına yardımcı oldu.Neden bunu yaptığını kendisi de bilmiyordu sadece bugün onunla iyi geçinmek istiyordu başka ne olabilirdi ki. Yaren Kemal'in bu kibar tavrını yadırgamıştı bir an "pardon dün tanıştığım Kemal adında bir öküz vardı ona ne oldu acaba" demek gelse de içinden, içindeki Yaren'i susturup kibar bir tavırla hal hatır sorma faslına geçmişti.

Sıkıcı konuşmalar bittiğinde Yaren vakit kaybetmeden konuya girdi"Kemal bey dünkü yaşananlar için üzgünüm fakat bu proje benim için çok önemli. Sizde biraz özen göstermiş olsaydınız bu duruma o kadar sert çıkışmazdım" diyerek güzel başladığı konuşmanın sonunda Kemal'i sinirlendirmeyi başarmıştı.Kemal sandalyesinde dikleşti ve masanın üzerindeki ellerini birbirine kenetleyip konuşmaya başladı"Yaren hanım özensiz davrandığım bir konu olduğunu düşünmüyorum bence siz fazla alıngan davranıyorsunuz ben sizden hakkım olmayan bir şey talep etmedim fakat siz fazlası ile dik başlı ve agresifsiniz" dedi karşısındaki kadını sinirlendireceğini bilerek. Yaren içindeki öfkeyi bastırmaya çalışarak "Dün de aynı konuşma tarzınız ile beni çileden çıkarmıştınız Kemal bey hatırlatmak istiyorum" diye alttan alttan "devam edersen üzerine atlarım" mesajı vermeye çalışıyordu.Kemal umursamaz bir şekilde "Çileden çıkmaya çok müsait olduğunuzdandır o" dedi ve an itibari ile bombanın pimi çekilmiş oldu.Yaren hanım efendi çizgisini bir kenara bırakarak masadan kalktı ve ellerini masaya dayayarak "çok kaba ve kendini beğenmiş bir adamsınız. İnsanların tahammül sınırlarını zorlamak gibi çok ciddi bir yeteneğiniz var fakat sizin anlayamadığınız şey ben zaten sabırlı bir insan değilim. Hata bendeki sizinle insan gibi oturup iş konuşabileceğimizi ve dünkü olanları telafi edebileceğimizi düşündüm ama sizinle tartışmaktan başka bir şey yapamayacağımız kesin daha fazla uzatmaya gerek yok " dedi ve çantasını almaya yöneldiği sırada Kemal onu durdurmak için hızlı bir şekilde konuşmaya başladı " Yaren hanım tamam haklısınız kabalık ettim'' dedi derin bir nefes alarak tarihte bir ilk yaşanıyordu Kemal Aslanoğlu bir kadına karşı geri adım atıyordu. Galiba birazdan kıyamet kopacak. ''Bence en başından alabiliriz dün ve az önce olanları unutalım ve iki profesyonel olarak işimizi yapalım" diye devam etti konuşmasına. Merak ediyordu bu kadını, merakını giderebilmesi için bu kadınla çalışması gerekiyordu.




İHANET (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now