11. Bölüm

7K 333 2
                                    

***

  Yaren derin bir nefes aldı ve sandalyesine geri oturdu babasını bu kas kafalı adam için karşısına almayacaktı.Derin bir nefes alıp gözlerini kapattı bir kaç saniye, birazda olsa sakinleştiğini düşündüğünde gözlerini açtı ve konuşmaya başladı "Pekala unutalım daha fazla tartışmak yerine iş konuşmaya başlayalım" dedi ve iş konuşmaya başladı "Aldığımız ihale çok ünlü bir otel zincirine sahip biliyorsunuz markalaşmış bir isimle çalışıyoruz. Projeyi tamamlamak için 8 ay var önümüzde. Otelin inşaatının bitmesine 1 ay kaldı sonrasında iç mimarisi için bizim zamanımız başlayacak 7 ayımız kalmış olacak. Faaliyete geçmeden önceki hazırlıklar için 1 ayımız var adamların bizden istediği markalarının esintilerini barındıran ama diğer otellerinden bağımsız denilebilecek kadar farklı bir başyapıt." diye heyecanlı bir özet geçti bu işe çok önem veriyordu.Kemal Yaren'in heyecanını biraz daha izleme fırsatı bulabilmek için onu konuşturmaya devam etmeliydi "Projeye sizin kadar hakim değilim fakat müşterinin kriterlerini az çok tahmin edebiliyorum. Daha önce farklı bir kaç küçük iş yapmıştık"dedi. Yaren "Müşteriyi tanımanız bizim için bir artı olacaktır. Bu iş benim için çok önemli. Bu bir imza işi ve kesinlikle bizim imzamızı taşımalı. Projesini bizzat kendim çizdim ve mimar arkadaşlar ile beraber geliştirdik sizde daha geniş bir zamanda inceleyip fikirlerinizi benimle paylaşırsanız bir kaç değişiklik yapabiliriz"diye konuşmaya devam etti. Konuşması sırasında arada '' sende işe yarayacaksın'' mesajı verip dünkü gibi bir tartışmanın önünü kapatmaya çalışıyordu.Malum ikili sürekli tartışmayı kendilerine görev edinmişti.Toplantı boyunca Yaren hiç susmamış, bütün heyecanı ile projesini anlatmış, Kemal ise yer yer fikirlerini belirterek onu dinlemişti. Şaşırtıcı bir şekilde yeni bir tartışma olmadan toplantıyı sonlandırıp ayrıldılar. Kemal bu kadına her geçen saniye biraz daha hayran oluyordu. Tabi iş anlamında başka ne anlamda hayran olabilirdi ki.

Bizim şapşal ikilinin toplantısının üzerinden 1 hafta geçmiş ikili ara ara telefonla görüşüp mailleşmek dışında bir görüşme talebinde bulunmamışlardı.Beraber çalışırken aslında çok uyumlu olacakları kimsenin aklına gelmezdi.Yaren Kemal'in fikirlerine saygı duyuyor yer yer değişikliklerine izin veriyor Kemal ise Yaren'in kırmızı çizgisini aşmamaya dikkat ediyordu.

Kemal ofisinde çalışırken asistanı Bahar telefonla arayarak Yaren ile toplantısına 1 saat kaldığını hatırlatmıştı.Kemal biraz unutkan olduğu için her işini 1 saat öncesi hatırlatmaya başlar ve tekrar tekrar söylerdi fakat ilginç olan şudur ki Kemal toplantıya ne kadar zaman kaldığını zaten biliyordu, unutmamıştı. Toplantı için sabırsızlandığı bile söylenebilirdi ama o bunu kabul etmemekte ısrarcı.Yarım saat kadar daha oyalanıp toplantı için buluşacakları mekana gitmeye karar verdi.Yaren toplantının şirkette olmasını istemişti fakat Kemal şirketin boğucu ortamında olmaktansa dışarıda olmanın daha iyi olacağını söylemişti.Tabi ki Yaren ile baş başa kalmak istemesi gibi bir durum söz konusu bile değildi! Kendince. 

Toplantı için mekana gittiğinde Yaren'i oturmuş onu beklerken görmeyi beklemiyordu hemen saatine baktı geç mi kalmıştı yani? Hayır henüz toplantı saatine 15 dakika vardı.Yaren Kemal'i görünce ayağa kalktı elini uzatırken bir yandan da konuşmaya başladı "Hoş geldiniz Kemal bey benimde bu taraflarda bir işim vardı erken bitince gelip bir kahve içmek istedim"külliyen yalan şirkette toplantı saatinin gelmesini beklerken yerinde duramadığını fark etmiş kendisine sinirlenmiş ve arabasına atladığı gibi buraya gelmişti"yeni geldim sayılır zaten" diye yalan söylemeye devam etti yarım saattir burada oturuyor ve ikinci kahvesini içiyordu Bugün ofis çok sıkıcıydı galiba ondan duramadı ofiste.Kemal genç kadını beğeni ile süzmüş mini beyaz eteğinin açıkta bıraktığı bacaklarına üzerine giymiş olduğu haki rengi derin sayılmasa bile iç gıcıklayıcı bir dekolteye sahip gömleğinden görünen güzel gerdanına takılı kalmıştı gözleri saçlarını sıkı bir at kuyruğu yapmış o uzun ve narin boynunu gözler önüne sermişti."Kim bilir nasıl kokuyordur o gizli kuytu" diye içinden geçirmiş, saçmaladığı için kendisine kızmış, kaşlarını çatmış, kızın dudaklarına gözleri takıldığında kaşları kendiliğinden düzelmişti. Çok dolgun olmasa da biçimli dudakları vardı ve kırmızı ruj ile öpülesi duruyordu.Kemal kıza baktıkça yüzü şekilden şekle giriyor Yaren ise onun bu haline anlam veremiyordu.Son olarak gözlerine baktı güzel kadının o tanıdık his yine sardı bedenini ve anladı acılı kırgın bakıyordu o gözler bir o kadarda anlamlı.Yaren karşısındaki adamın gözlerinde kaybolacağını sandı bir anda. Bir adam bu kadar derin bakabilir miydi ? bir o kadarda güzel. Kemal kendine gelebildiğinde "merhaba Yaren hanım nasılsınız"diyerek elini sıktı genç kadının. Yaren'in az önce ne anlattığı ile ilgi hiç bir fikri yoktu aklını bulandırıyordu bu kadın. Yaren kibar bir şekilde gülümsedi ve "iyiyim teşekkür ederim Kemal bey siz nasılsınız"diye cevap verdi. Karşılıklı hal hatır sormanın ardından iş konuşmaya başladı ikili.

 Kötü başlayan bir ilişkileri olsa da iyi bir çift olmuşlardı ikisine göre de fazla uyumlulardı birbirleri ile.Yani iş olarak özel bir ilişkileri olamazdı zaten hele çift olmanın yanından geçemezlerdi(!)Bir süre konuştuktan sonra Yaren'in telefonu çaldı fakat açmadı telefonu ısrarla çalmaya devam ederken Kemal "İsterseniz açın önemli bir şey olabilir" demişti aslında amacı kimin bu kadar ısrarla aradığını öğrenebilmekti. Yaren "evet sanırım açsam iyi olacak çok özür dilerim müsaadenizle " dedi ve telefonu açarak masanın biraz ilerisine gitti.

İHANET (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now