25. Bölüm

5.7K 261 0
                                    

***

Hastaneden daralmış daha fazla durmak istemediğini söyleyerek çıkışını yaptırmıştı genç adam. Fehmi bey Kemal bağırdıktan sonra güzellikle oturup konuşmuş ''Bak oğlum sen bizim tek varlığımız tek çocuğumuzsun yapma böyle.Kendini de bizi de hap ettin be oğlum hadi gel inat etme evimize gidelim. Yalnız kalmak iyi gelmiyor sana baksana şu haline her geçen gün daha beter oluyorsun'' demişse de Kemal kararından dönmemiş kendi evine gideceğini söylemişti. Neden anlamıyorlardı ki onun sorunu yalnızlık değil Yaren'sizlikti. 

Hastane çıkışı bir sürü gazetecinin arasından anne ve babası ile zorda olsa geçip arabaya binmişlerdi. Hiç bir soruya cevap vermemişti. Hem ne diyecekti ki kameranın karşına geçip ''Yaren n'olur geri dön'' dese gelir miydi? Utandığından değil, gelmeyeceğini bildiğinden yapmazdı bunu, bilse ki gelecek, ona geri dönecek değil Türkiye bütün dünyanın karşısına geçer oturur ve yalvarırdı geri dön diye.

Annesi ve babası onu eve getirmiş tek kalmaması için evine girmeye çalışmışlardı. Tabi ki Kemal onları evine almamış ve göndermişti. Burası onun karanlık dünyası, acılarının sığınağıydı. Eve girer girmez içmeye başladı yine. Doktoru sıkı sıkı tembihlemiş antibiyotik verildiği için içmemesini söylemişti. Ama kimin umurundaki en fazla ölürüm diyordu aşık adam.Kemal bilmem kaçıncı kadehini içerken telefonu çaldı ilk başta annesi yada babası arıyordur diye açmak istemese de tekrar tekrar çalınca telefonu eline aldı ekrandaki ismi görünce heyecanlanmıştı.'' Efendim Hasan ağabey'' diye açtı telefonu ağzı dolanıyordu konuşurken ''N'olur buldum de bana artık'' Hasan uzun yıllardır şirketlerinde çalışan güvenlik şefiydi. Eli kolu uzun adamdı vesselam. Araştırılacak bir şey olunca ona söylerdi hemen Kemal, sevdiğini arama işini de ona vermişti bu sebepten.Hasan '' Bu sefer buldum Kemal bey'' dedi heyecan ve coşkulu bir ses ile. Kemal'in yüreğinde düğün yeri kuruldu, davullar zurnalar çalmaya başladı bunu duyunca '' Anlat hemen ağabey neredeymiş Yaren'im iyi miymiş?''. Hasan bu gencin haline çok üzülüyordu yıllardır ekmeğini yemişti bu insanların ve Kemal'ide ayrı severdi. Bir gün olsun patronluk taslamamış saygısızlık etmemişti ona karşı '' Roma'daymış Kemal bey. Biliyorsunuz en başından beri Tan eyi takip ettiriyordum dün gece hastaneye gelmiş sizin yanınıza. Sonrada size görünmeden çıkmış ve Roma'ya gitmek üzere hava alanına gitmiş. Bizimkiler akıl edememişler peşinden gitmeyi ama ben işkillendim bir kaç bağlantımı araya sokup araştırdım.Roma'da Yaren hanımın üniversiteden arkadaşı yaşıyormuş çok sık görüşmüyorlarmış ama Yaren hanım sizden ayrıldığı dönem birisine yüklü miktar para göndermişti hatırlarsanız. Aynı tarihte aynı miktarda para arkadaşının hesabına aktarılmış o kişi tarafından. Hal böyle olunca araştırmayı derinleştirdim o dönemler bir mimarlık ofisi açmış bu kız küçük işler yaptıkları için Yaren hanımın adı pek duyulmamış ama yaptıkları işleri araştırdım Yaren hanımın imzası var. Oradan da ev adresine ulaştım ama gidip teyit edemedim isterseniz hemen gideyim'' diye anlatmıştı adam yaptığı araştırmayı çok kısa sürede büyük bir iş başarmıştı. Kemal hemen ayaklandı '' yok ağabey ben giderim hemen sen bana bilet ayarla bu gece için bir an önce gidip alacağım onu oradan. Bu yaptığını hiç bir zaman unutmayacağım. Can borcum var sana karşı artık sen bana canımı buldun ya ne istersen senindir'' dedi bir yandan üzerini çıkarırken. Hasan ''olur mu Kemal bey karşılık için yapmadım İnşallah her şey istediğiniz gibi olur. Ben hemen bileti ayarlayıp size mesaj atarım saatini'' demiş ve telefonu kapatmıştı.

Kemal hemen duşa girdi tıraş oldu sevdiğinin karşısına böyle çıkamazdı sonuçta değil mi?'' Ah be Yaren'im boşuna acı çektirdin bize bak buldum seni, alıp geleceğim ve hemen evleneceğiz bir daha kaçmana asla izin vermeyeceğim. Korktuğun ne varsa söküp alacağım içinden'' diyordu kendi kendine. Kemal damat gibi hazırlandı sevdiğine giderken uçağa binmeden uçmaya başlamıştı zaten. Hava alanına gitti uçağına bindi içi kıpır kıpırdı kavuşacaktı ya sevdiğine.

Uçaktan iner inmez bir taksiye atladı genç adam önce Hasan'ın attığı ev adresine gitti. Kapıyı çaldı  uzun uzun ama açan olmadı. Terk edildiği gece geldi aklına yine hüzünlendi. Sonra kızdı kendi kendine artık üzülmek yok sevdiğimi alıp mutlu olma zamanı diye.

Tekrar taksiye bindi ve Yaren'in iş adresine gitmeye başladı.Yol bitmek bilmiyordu sanki saniyeler bile sırf ona eziyet olsun diye yavaş geçiyordu. Yaren ne tepki verir diye düşünmüyordu bile onu alıp gideceğine o kadar inandırmıştı ki yüreğini diğer ihtimali düşünmek bile istemiyordu.

Verdiği adrese geldiğinde taksiciye ücretini verip indi arabadan koşarak girdi içeriye. Kapıda sekreter karşıladı onu ve Yaren hanımın bir görüşmesi olduğunu bittiğinde kendisini içeri alabileceğini söylemişti. Sekreter adını sorduğunda adım Umut demişti sürpriz olsun itiyordu sevdiğine sekreterden duymasın geldiğini diye böyle bir önlem almıştı.

Yaren'in kapısı açıldı içeriden bir adam çıktı iyi günler diyerek ayrıldı ofisten. Ardından sekreter kız girdi içeriye, bir kaç dakika sonra çıktı ve Kemal'i içeri davet etti.

İşte şimdi kavuşma zamanı diyordu yüreği deli gibi atarken...

İHANET (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now