33. Bölüm

4.7K 191 0
                                    


***

''Kemal nereye gidiyoruz? Oğlumuzu almadık hem Tan'a da haber vermedik'' diye konuşmaya başladı genç kadın, yaşadığı heyecanın etkisi bir nebze olsun azaldığında. Kemal hiç bir şey söylemeden devam etti yola. Yaren bir kaç kez daha sormuş cevap alamayacağını anlayınca pes etmişti.

Araba lüks ama gösterişten uzak bir evin önünde durunca anlamadığını belli eden bakışlar atıyordu sevdiğine. '' Burası neresi? Nereye geldik Kemal bir şey söyle artık. Meraktan çatlatacak mısın beni? Hem oğlumuz acıkmıştır onu emzirmem gerekiyor'' dedi sevdiği adamın konuşmaması çıldırtmaya başlamıştı artık onu. Kemal arabadan indi ve Yaren'in tarafına geçip onu da kolundan tutup indirdi. Hızlı adımlarla eve doğru yürümeye başladı iki sevgili ikisi de merak içindeydi, merak ettikleri şeyler farklı olsa da.

Eve girdiklerinde genç kadın hayranlık ile etrafını süzmeye başladı. Kemal Yaren'i tutup kendisine çekti ve dudaklarını alnına değdirerek konuşmaya başladı ''Burası bizim yuvamız, bundan sonra burada benimle yaşamaya mahkumsun, burada olduğu gibi'' diyerek eli ile kalbini gösterdi ve devam etti '' bir daha kaçmak, gitmek yok. Oğlumuz ile beraber burada yaşayacağız ve ona bol bol kardeş yapacağız'' dedi çapkın bir gülümseme ile kadının dudaklarından minik ama etkili bir öpücük çaldı çok özlemişti onu. ''Kemal burası çok güzel... Bir daha asla gitmek yok, seni asla bırakmam. Oğlumuz ve kardeşleri ile çok mutlu bir aile olacağız söz veriyorum. Artık hiç bir şeyden korkmuyorum seni kaybetmekten başka...'' dedi göz yaşları içinde. Kemal usulca sildi kadınının gözündeki yaşları '' şşş artık ağlamak yasak sana, ağlayıp acıtma şu biçare aşık yüreğimi'' dedi ve heyecanlı bir ses tonu ile ekledi ''hem daha önemli bir işimiz var şu an, beni oğlumla tanıştırmalısın''. Yaren '' Tamam hadi gidelim o zaman'' dedi buruk bir gülümseme ile göz yaşlarını silerken. Kemal hiç bir şey söylemeden yukarı çıkmaya başlayınca o da peşine takıldı ''Nereye gidiyorsun oğlumuzla tanışacaktın hani?'' diye sorarak ama sevdiği adamın cevap vermeye niyeti yoktu. Kemal'in girdiği odaya girdi hemen ardından , yatak odasıydı burası. Yatağa baktıkça içinde bir heyecan oluştu ''saçmalama kızım adam çocuğu ile tanışmak isterken aklına şey mi gelir'' diye azarladı kendisini.

Genç adam yatak odasının içindeki kapıyı açarken nefesini tutmuştu heyecandan. İçeri girdi ve beşiğe doğru ilerledi korkak adımlarla ne yapacağını bilmiyordu. Beşiğe iyice yanaştı ve mavi bir tulumun içinde melek gibi uyuyan oğlunu gördü. Kalbinde daha önce hiç hissetmediği, tarifi imkansız bir sevgi oldu beşikte yatan meleğe karşı, inanılmaz bir koruma iç güdüsü ile doldu içi. Sanırım onu görene kadar babalığı hissetmemişti adam.

Yaren Kemal'in girdiği odaya girince bebek odası olduğunu anlamış, beşiğin içinde oğlunu görünce şaşırsa da sevdiği adamın bebeğine bakışları şaşkınlığını unutturmuştu. Nasıl da güzel bakıyordu? Sanki bakışları ile acıtacakmış gibi bakmaya korkuyor, bakışları ile sarıp sarmalıyordu bebeğini. Kadın bebeğini kucağına aldı ve babasına uzattı Kemal korkmuş ve itiraz etmiş olsa da sonunda oğlunu kucağına vermiş, dünyanın en güzel manzarasının tadını çıkarıyordu. Zaten güzel adamdı ama babalık daha bir güzellik katmıştı sanki sevdiğine.

Genç adam Yaren'in ısrarları üzerine bebeğini korkarak kucağına almış ve kokusunu içine çekmişti. Bu nasıl bir koku? dedi kendi kendine. Bu dünyadaki en güzel kokunun sevdiği kadının ki olduğunu sanırdı ama evlat kokusu ile hiç bir şeyin kıyaslanamayacağından haberi yoktu o zamanlar. içi titredi ona bir şey olacak diye ''teşekkür ederim'' dedi sevdiği kadına bakarak ne için teşekkür ettiğini anlamamıştı kadını o yüzden devam etti ''baba olmamı sağladığın için teşekkür ederim, bu güzelliği bize kattığın için'' .

Kadın duygulanmış ve gülümseyerek ağlamaya başlamıştı. O sırada içeri Tan girdi. ''Haydi bakalım daha sonra bebeğiniz ile bol bol vakit geçirirsiniz hazırlık zamanı'' demiş Kemal'e göz kırparak genç kadını sürüklemeye başlamıştı. '' yaa ne oluyor bıraksana'' diye itiraz etti kadın oğlunu ve sevdiğini bırakmak istemiyordu ''hem bana yaptığınızı unutmadım burnundan fitil fitil getireceğim'' diye koluna bir yumruk geçirmişti arkadaşının. '' Tamam getirirsin ama önce işimiz var'' demiş ve başka bir odaya sokmuştu kadını ''hadi sen hazırlan biz aşağıda seni bekliyoruz'' dedi ve ayrıldı yanından. Yaren odaya baktığında bir kaç bayan ve askıda duran gelinliği gördü galiba anlamıştı neler döndüğünü. Kadın ilk şoku atlatınca hummalı bir çalışma ile 1 saatin içinde hazırlanmış ve kuaförlerde gidince odada bir başına beklemeye başlamıştı.

Kapıyı açıp içeri girdi adam üzerinde smokini ile. Karşısında peri kızı gibi görünen sevgilisini bulunca büyülenmiş gözlerle süzdü onu sonra yavaş adımlarla yaklaştı kadınına. Yaren heyecandan elini ayağını nereye koyacağını şaşırmıştı zaten birde bu adam bu kadar yakışıklı olunca daha bir dolandı her şey birbirine. Kemal önce öptü sevdiğini sonra kokladı elinden tuttu ve hiç bir şey söylemeden odadan çıkardı sevdiğini. Bir şey söylemesine gerek yoktu ki zaten gözlerinden anlamıştı Yaren onu.

İHANET (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now