13.Bölüm

6.6K 338 3
                                    


***

Ama dur bir dakika ya sonradan sevgili oldularsa? Aklına gelen soru ile Tan'ın sosyal medya hesaplarına bakmaya başladı ''tamda tahmin ettiğim gibi bir sürü Yaren'li sarmaş dolaş fotoğraflar ama hepsinin açıklama kısımlarında arkadaşça yazılar var '' diye devam etti araştırmasına bir dedektif edası ile. Sonra gözüne takılan videoyu izlemeye başladı Tan denen zibidi ile Yaren sahnede dans ediyordu. Bir kadın bu kadar narin olabilir mi? böyle süzülebilir müziğin eşsiz ritminde ? '' Demek dövüşmenin yanı sıra bir de dans ediyorsunuz Yaren hanım bu zibidinin kollarında sahnede alıyorsunuz oh valla'' diye yaşlı teyze moduna da geçmişti artık. Bir afiş çarptı gözüne Tan zibidisinin profilinde Kimsesiz çocuklar yararına yapılacak dans gösterisi ile ilgili. ''Tarihide bu hafta sonunu gösteriyor acaba Yaren'de dans edecek miki?'' diye düşündü. Ne yaptığının farkına varınca ateşe değmişcesine hızla çekti elini bilgisayardan ve kapağını kapattı. Ne yapıyordu iki saattir? Oturmuş Yaren'imi araştırıyordu? Yok bu merak hiç iyi bir şey değilmiş arkadaş insana neler yaptırıyor.Neden merak ediyorsa artık Yaren'i. Kemal aklını yitirmek üzereydi ayağa kalktığı gibi kendini terasa attı biraz nefes almalıydı. Terasta bir süre oturduktan sonra hazırlanıp geceye karışmaya karar verdi.

Her zaman takıldığı mekanlardan birine gelmiş 1 saat kadar takılmış ama hiç tat alamamıştı. Yanına yanaşmaya çalışan kızları bile içi istememişti bu gece. Aklı Yaren ile doluyken yanında başka bir kadın istememişti.Tamam Yaren ile Tan denen o erkek müsveddesi sevgili değiller diyelim peki bu gün o telefon konuşması neydi ''bütün gece seninim'' demişti ona.Yok bu böyle olmayacak en iyisi yarın için toplantı adı altında bir buluşma ayarlayıp özel hayatı ile ilgili bilgi almalı.Yoksa sırf merak ettiği için gece gündüz bu kızı hayal edecekti(!) en iyisi merakını gidermek.

Yaren masada bir başına kalmasının ardından kendine geldiğinde sinirle mekandan ayrılmış ve Tan'ın yanına okula girmişti.Ne kadar çalıştıklarını bilmese de artık iyice yorulmuştu ve daha fazla devam etmek istememişti. Tan Yaren'de bir haller olduğunun farkındaydı ama şuan sorarsa muhtemeldir ki can sağlığı tehlikeye girecekti.Tan akıllı bir adam olduğu için Yaren'in kendisinin anlatmasını beklemeye karar verdi.Genç kadın sinirini bir türlü atamamış sürekli bugün olanları bir film sahnesi gibi başa sarıp tekrar gözden geçirip duruyordu.O kalasın ani gidişinden sonra neye uğradığını şaşırmıştı genç kadın. Oysa ne güzelde tatlı tatlı konuşuyordu. Yani tatlı derken kalaslık yapmadan onu kızdırmadan yoksa elalemin adamının tatlılığından ona ne? ''Dengesiz adam ne olacak durduk yere neye sinirlendi acaba?En iyisi Tan'a sormak oda bir erkek nihayetinde belki bir fikri vardır'' diye düşündü''Tan bir erkek neden bir kadını masada terk edip gider'' diye bodoslama konuya girince Tan ne diyeceğini şaşırmış ağzından ''haa'' diye bir nida dökülmüştü istemsiz.Yaren olanları baştan anlatmaya karar vererek, bugünkü toplantısını hiç bir ayrıntısını atlamadan anlatmış son olarak ''seninle telefon ile konuşmak için müsaade isteyip masadan kalktım ama masaya geri döndüğümde sinirden çenesi seğiriyordu manyağın, sonrada aniden kalktı zaten bana sinirlenmemiştir herhalde'' diye eklemişti.Tan biraz şaşkın birazda bozulmuş bir şekilde ''onun neye sinirlendiği ile neden bu kadar ilgileniyorsun ki ? ''diye sordu.Yaren bu soruyu kendisine defalarca sormuş kendince bir bahane üretmişti bile''tabi ki de çalıştığım adamın ne derece manyak olduğunu anlamak için'' demişti. Kendisi bile inanarak söylemiş olmasına rağmen Tan bu cevabı yememişti ama üstelemedi de ''bir sürü sebebi olabilir Yaren adamı tanımıyorum bile ben nereden bileyim?''diye terslenmişti istemeden de olsa.Yaren Tan'dan istediği cevabı alamayınca yorgun olduğunu söyleyerek okuldan ayrılmıştı.

Eve giderken birden arabayı sağa çekti ve o ego yığınını aradı o kadar ani karar vermişti ki onu aramaya Kemal telefonu açınca bir süre konuşamadı.Kemal Yaren'in bu saatte onu aramasına çok şaşırmış ama bekletmeden telefonu açmış ''Efendim Yaren hanım bir problem mi var '' diye sormuştu.Çünkü bu kadın onu durduk yere aramazdı.Yaren kendine geldiğinde hemen sivri kişiliğine büründü ve '' bugünkü kabalığınızı neye borçlu olduğumu öğrenmek için aradım'' diye konuştu sinir bozucu bir üslupla.Kemal Yaren'in bunun için onu aramasına daha çok şaşırdı. Evet biliyordu bu yaptığını burnundan getirecekti ama gecenin bu saatinde arayacağı aklının ucundan bile geçmezdi. Bir dakika GECENİN BU SAATİNDE onu aradığına göre o Tan zibidisinin yanında değil işte şimdi keyfi yerine geldi. Kemal güldüğünü belli etmemeye çalışarak mahcup bir ses tonu ile '' bende yarını bekliyordum sizden özür dilemek için, siz telefonla konuşurken bende bir telefon aldım ve acilen kalkmak zorunda kaldım size bunu açıklamalıydım ama çok sinirlenmiştim size de ters bir şey söylemek istemediğim için hemen kalktım çok özür dilerim''dedi.Yaren nedenini bilmediği bir rahatlık yaşayarak ''keşke bir açıklama yapsaydınız inanın o zaman kırılmazdım'' dedi daha yumuşak ama kırgın bir ses tonu ile. Kemal onun yumuşamış ses tonuna güvenerek ''Yarın bugünün bir telafisini yapsak ? Bildiğim çok güzel bir mekan var bugün konuşamadığımız konular kalmıştı hem onlarında üzerinden geçmiş oluruz'' dedi.Yaren ''Bilmiyorum yarın ki programım yoğun olabilir, asistanım ile yarın görüşür size haber verdiririm''dedi bildiğin naz yapıyordu adama.Kemal kızın naz yaptığını anlayacak kadar tanıyordu kadınları ve ısrara devam etti ''Lütfen Yaren hanım eğer beni reddederseniz çok kötü hissederim. İsterseniz şöyle yapalım, sabah erkenden gelip sizi alayım hem kahvaltı yaparız hem iş konuşuruz programınızı da aksatmamış olursunuz ne dersiniz?''.Yaren sessiz kaldı bir süre düşünüyormuş gibi yapıyordu hemen atlamış olmak istemiyordu ''Pekala ama ben kendim gelirim. Siz konumu ve saati mesaj atarsınız iyi akşamlar'' diyerek adamın cevap vermesine fırsat vermeden telefonu kapadı.Ne yapıyordu Allah Aşkına elin adamı ile telefonda flört-leşmiş üstüne birde randevulaşmıştı.Acilen kendisine gelmesi gerektiğini düşünüyordu.

İHANET (TAMAMLANDI)Onde histórias criam vida. Descubra agora