1.4

249 41 12
                                    

Jeno, hayatı boyunca bu kadar çok gerildiği başka bir zamanın daha olduğunu düşünmüyordu. Üvey babası ve annesi ile tanıştığı zaman bile yeni ev arkadaşlarıyla tanışacak olmasından daha az Jeno'yu germişti.

Haechan ile beraber içeri girmelerinin ardından daha yarım dakika anca geçmişti ve evet Jeno daha yarım dakika da bile bu kadar gerilmişti. Odadaki herkes Jeno'ya bakarken Jeno kendisini tanıtması gerektiğini biliyordu. Sesinin düzgün çıkması için birkaç kez öksürdükten sonra konuştu.

"Şey m-merhaba ben Lee Jeno."

Başka diyecek bir şeyi yoktu. Verebileceği bir detay ya da özelliği yoktu. O yüzden konuşması hemen bitmişti.

Gözleri salondakilerin üstünde gezindi. Toplam 4 kişilerdi. 4 kişiden ikisi zaten Jeno'nun ilk geldiği zaman gördüğü kişilerdi. Ancak diğer ikisini ilk defa görüyordu. Birisi büyük ihtimalle Haechan'ın bahsettiği garip çocuk olmalıydı. Ama diğeri hakkında hiçbir şey duymamıştı.

İlk geldiği zaman gördüğü çocuklardan keskin çene hatlarına sahip olan çocuk gülümseyerek konuştu. "Biz az önce adımızı söylemeyi unutmuştuk. Ben Chenle. Yanımdaki varlık ise Jisung."

Jeno da adını öğrendiği çocuğa gülümserken oradakilerden bir diğeri de "Merhaba ben de Renjun. Umarım kafa dengim bir insansındır çünkü bu evdeki kimse bana uygun değil ve artık düzgün bir insan görmek istiyorum." diyince Jeno şaşkınlıkla baktı. Haechan ise yanındaki koltuktan bir yastık alıp Renjun'un kafasına attı.

"Sana verdiğimiz emeklere yazıklar olsun. Pis arkadaş seni."

Haechan'ın dedikleri Jeno'ya komik gelmişti. Kendini tutamayıp kıkırdadığında Chenle ve Jisung da Jeno'ya eşlik etmişti.

"Ben de Mark. Seni aramızda gördüğüm için mutluyum. Umarım iyi geçiniriz." Salondaki son kişi de konuşunca Jeno herkesin ismini öğrenmişti.

Haechan aniden koşup adı Mark olan çocuğun yanına geçerek "Aynı zamanda mükemmelliyetin, asaletin, karizmanın, cazibenin vücut bulmuş hali olan Haechan'ın yani benim sevgilim."

Jeno nasıl bir tepki vermesi gerektiğini bilemeden ayakta durmaya devam etti.
İkisinin sevgili olması da onu şok etse de daha çok Haechan'ın kendisini bir cümle içerisinde nasıl bu kadar övdüğünü anlayamamıştı.

"Sen de otursana Jeno." Chenle yanını gösterip konuştu. Jeno da onun dediğini yapıp yanına oturdu.

Renjun "Kaç yaşındasın?" Diye sorunca Jeno "20 yaşındayım" dedi.

Renjun aldığı cevaba karşılık"O zaman sen, ben, Haechan ve Jaemin aynı yaştayız." derken Jisung öne doğru eğilip "Chenle az önce sana Jeno dedi hyung." dedi. Chenle Jisung'a bakıp Jeno'nun şok olacağı incelikte bir çığlık attı.

"Yaşını nasıl bilebilirdim salak çocuk. Hem sen neden bana hiç hyung demiyorsun."

"Aramızda sadece 2 ay var. Sana hyung falan demeyeceğim."

Chenle ve Jisung aralarında konuşmaya devam ederken Haechan kafasını sağa sola salladı ve Jeno'ya bakıp "Onları umursama lütfen. Her zaman böyleler." dedi.

"Bazen onların farklı bir varlık olduğunu umut ediyorum. Onlarla aynı ırktan olmak isteyebileceğim en son şey bile değil." Renjun konuşunca Jisung onun bacağına vurup " hah. Aramızda bir uzaylı varsa o da sensin hyung." dedi.

Renjun Jisung'a alayla baktı ve konuştu "Sizinle aynı ırktan olmayayım da gerisi çok da önemli değil."

Chenle yine tiz sesiyle bağırdı. "Nee?"

Jeno, şaşkınlıkla onların konuşmalarını dinliyordu. Hayatı boyunca hiçbir zaman böyle bir ortamda bulunmamıştı. Değişik, gürültülü ama eğlenceli bir ortamdı. Ve ayrıca hepsi Jeno'nun yanında gayet rahat duruyorlardı ve Jeno'ya hiç soğuk davranmamışlardı.

Jeno düşüncelere dalmışken Mark "Jaemin ile tanıştın mı?" Diyerek Jeno'ya seslendi.

Jeno'nun zihni duyduğu soruyla yine Jaemin'e kayarken Mark'ı kafasıyla onayladı. Sonrasında sohbet konusu değişirken Jeno zihninin bir köşesinde Jaemin'i düşünmeye devam ediyordu.

Buraya geldiği ve buradakiler ile tanıştığı için memnundu. Hepsi ona iyi davranmış ve onun iyi hissetmesini sağlamıştı. Tabi Jaemin hariç. Jaemin, Jeno'nun aklımı soru işaretleriyle doldurmuştu ve Jeno onun hakkında nasıl düşünmesi bir türlü düşünemiyordu.

Y/N: Hepinize selammm~~

Sınavdan sonra boşluğa düştüm o yüzden hiçbir şey yapasım gelmiyor. Ondandır ki bir türlü bölüm atamadım kcmclcmo

Şu anda modumu bir fotoğraf olarak göstermem gerekseydi o fotoğraf tam olarak bu olurdu lcmdldmld

New Life Ticket ♤ nominHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin