1.6

281 36 37
                                    

Bazen hayatınızda ne yapacağınızı şaşırdığınız zamanlar olur. Boş boş etrafa bakınır ve olayları kavramaya çalışırsınız. Kavradığınızda da kavramamış olmayı dilersiniz.

İşte Jeno da şu an tam olarak böyle hissediyordu. Hissetmemesi daha tuhaf olurdu zaten. Sonuçta uzun zaman sonra ilk defa başka birisiyle beraber aynı yatakta yatacaktı. Üstelik beraber uyuyacağı kişi de Jaemin'di.

En son yetimhanede yatak eksiği olduğu zamanlar birisiyle beraber uyumuştu. Ama o zamanlar bu kadar stresli olduğunu hatırlamıyordu. Çünkü o zamanlar Na Jaemin gibi biri yoktu etrafta. Yani Jeno öyle hatırlıyordu.

Yeni ev arkadaşlarıyla beraber akşam yemeği yedikten sonra bir süre salonda oturmuşlar ve sonra herkes uyku vaktinin geldiğini söyleyerek odalara çekilmişti. Ve tabiki Jeno da Jaemin ile beraber kalacakları odaya girmişti.

Şimdi de Jaemin şövalenin önüne geçmiş bir şeyler çiziyor ve Jeno da yatağın kısmında oturmuş raftan aldığı bir kitaba göz atarken aynı zamanda düşünüyordu.

Bir gün içinde hayatının bu kadar değişmesi ona enteresan geliyordu. Sanki rüya görüyormuş da gözlerini açınca her şey kül misali savrulacakmış gibi hissediyordu.

Jeno, sonunda düşünmekten sıkılınca kafasını elindeki kitaptan kaldırdı ve Jaemin'e baktı. Tamı tamına 1 saattir orada oturmuş bir şeyler çiziyordu.

Jeno bir günde bir çok yeni şeyle karşılaştığı için yorulmuştu ve hiç enerjisi kalmamıştı. Ama nasıl uyuyacaklarını tam kestiremediği için Jaemin'i bekliyordu. En sonunda düşünmekten vazgeçip yataktan kalktı ve Jaemin'in yanına doğru yürüdü.

Gözleri Jaemin'in önündeki tuvali bulduğu zaman dikkatlice resmi inceledi. Gözleri her detayı dikkatle incelerken tüyleri diken diken olmuştu. Resim gerçekten korkutucu ve tedirgin ediciydi.

Jaemin'in böyle bir resim çizmesi Jeno'yu şaşırtırken aynı zamanda endişendirmişti. Sonuçta Jaemin ona sadece rüyasında gördüklerini çizdiğini söylemişti. Rüyasında eğer böyle şeyler görüyorsa bu gerçekten üzücü olurdu.

Jeno derin bir nefes aldı ve konuştu."Şu anda da rüyanda gördüklerini mi çiziyorsun?"

Jaemin arkasında gelen sesle hızlıca arkasını döndü. "Korkuttun beni." Jaemin, Jeno'nun gözlerine baktı ve gülümsedi. "Dediğim gibi. Ben sadece rüyamda gördüklerimi çizerim."

Jaemin'in biraz fısıltılı çıkan sesi Jeno'nun tüylerini daha da ürpertirken gerildiğini belli etmemeye çalışarak başka konuya geçmeye çalıştı. "Malum bugün bir sürü yeni şey yaşadım. O yüzden de çok yoruldum. Acaba resmin ne zaman biter?"

Jeno'nun hızlıca kurduğu cümleden sonra Jaemin "Oh... Doğru söylüyorsun. Hemen bir kaç yerini daha belirginleştirip bitireceğim. 5 dakika bile sürmez." Dedi.

New Life Ticket ♤ nominWhere stories live. Discover now