2.0

263 37 41
                                    


Johnny'nin odadan çıkmasının ardından Yuta da onu takip etmiş ve odadan çıkmıştı. Odada sadece üçü kalınca Ten "Jaemin sen Jeno'ya yaralanmış ayağı için yardım et ben de diğerleri ile konuşayım." Dedi. Jaemin onu onaylayınca Ten, Jeno'ya baktı.

"Bu arada ben Ten. Tanıştığıma memnun oldum. Ve endişelenme ben ve Haechan senden iyi hisler aldıysak diğerleri şikayet bile etmeden senin aramıza katılmana izin verir. Neden olduğunu merak ediyorsan bunu sana Jaemin bileğin konusunda yardım ederken anlatabilir."

Ten, konuşmasını bitirdikten sonra Jeno'ya gülümsedi ve Jaemin'e göz kırdıktan sonra o da odadan çıktı. Jeno, odada Jaemin ile yalnız kalmıştı. İkisi birkaç saniye göz teması kurduktan sonra Jaemin yere eğildi ve Jeno'nun bileğini incelemeye başladı.

Kahverengi saçlı olan Jeno'nun ayağına dokundukça Jeno'nun tüyleri diken diken oluyordu. Jaemin dikkatle ayağını incelerken Jeno da az önce olanları düşünüyordu. Jaemin'i takip etmeye kalkarak ve yakalanarak kendi başını yakmıştı. Ancak diğeri yine de hala ona yardım ediyordu. Bu da onu oldukça şaşırtan bir durumun içine sokuyordu.

"Mutfakta ilk yardım seti var ben onu alıp geliyorum hemen." Jaemin konuşmasından sonra ayağa kalktı ve o da odadan çıktı. Odada tek başına kalan Jeno, onların burada toplanıp ne yaptıklarını düşünmeye çalıştı. Ormanın arasında çok da özenilerek yapılmamış küçük bir ahşap evin içinde nasıl bir sebeple toplanma ihtiyaçları olabilirdi ki?

Yorgunluk ile sızlayan gözlerini yumdu. Hayatının çoğu yılını o kadar sakin ve hareketsiz geçirmişti ki son birkaç haftadır hayatında olan bu kadar değişikliğe ve hareketliliğe yetişemiyordu. Ancak yine de bundan şikayetçi değildi.

Açılan kapı ile gözlerini açtı ve elinde küçük bir kutu taşıyan Jaemin'e baktı.

"Böyle derin derin ne düşünüyordun?" Jaemin her zaman yaptığı o değişik alaycı gülüşünü sergiledi.

"Sadece şu birkaç haftada olan şeyleri."

Jaemin yeniden Jeno'nun önüne geldi ve yere oturdu. "Ben de buraya ilk geldiğim zaman ilk birkaç hafta boyunca olan şeylere uyum sağlayamamıştım."

Jaemin, Jeno'nun ayağını kucağına yerleştirirken Jeno da onun yaptıklarını izliyordu.

Jaemin eline aldığı kremi Jeno'nun bileğine sürmeye başladı. Jeno kremin soğuk hissi ile gözlerini yumdu. Jaemin, kremi o kadar nazikçe sürüyordu ki bileği sızlamıyordu bile.

"Ten hyung ve Haechan seni sevdiyse neden diğerleri de seni kabul eder biliyor musun? Çünkü onların bu konuda güçlü hisleri var. Şu zamana kadar kime karşı iyi bir şeyler hissetmedilerse ya bize ihanet etmeye kalktılar ya da başlarına bir şey geldi. Hele ki Haechan'ın seni ilk gördüğü anda sana bu kadar iyi davranması büyük ihtimalle senden gerçek anlamda iyi hisler almasından dolayıdır. Çünkü şu ana kadar aramızda ki hiçbir kişiye ilk gördüğü anda bu kadar sıcak davranmamıştı. Bu arada Johnny hyung konusunu da çok kafana takmana gerek yok. O sana karşı kötü bir düşüncesi olduğu için değil sadece zaten çok fazla olduğumuzdan aramıza bir kişi daha almak istemediği için böyle davranıyor."

New Life Ticket ♤ nominWhere stories live. Discover now