1.7

242 38 12
                                    

"Jeno! Ben geldim."

Jeno, duyduğu sesle hızla oturduğu yataktan kalktı ve odadan çıkarak merdivenlerin olduğu yere doğru yürüdü. Merdivenlerin olduğu yere varınca kafasını eğerek kapının önünde ayakkabılarını çıkartmak ile uğraşan çocuğa baktı.

"Neden bu kadar geç kaldın? Sensiz hiçbir şey yapasım gelmiyor." Jeno'nun dediklerine karşılık kapıdaki çocuk kıkırdamıştı.

"Dediklerine yüzde yüz inanıyorum Jeno. Bu arada diğerleri nerede?"

"Chenle ve Jisung odalarında şu çıkması için kaç gündür çıldırdıkları yeni oyunu oynuyorlar. Mark geldiği gibi uyumaya gitti. Renjun ve ben beraber film izliyoduk odasında."

"Peki Jaemin?"

"Bilmiyorum." Jeno dudakları aşağı bükülmüş bir şekilde konuştu. Haechan anladığını belirterek kafasını salladı ve Jeno'nun yanına gitti. Kolunu Jeno'nun omzuna attı.

"Hangi filmi izliyordunuz?"

"Geçenlerde çıkan meşhur filmi."

Haechan kıkırdayarak konuştu. "Renjun'un seni bu kadar kısa sürede kendine benzetmesi gerçekten şok edici."

Jeno da güldü.

"Mark ne zamandır uyuyor?"

Jeno düşünüyormuş gibi yapıp gözlerini kıstı. "Yaklaşık 5 saattir."

"Yeterince uyumuş. Onu rahatsız edeyim de uyansın."

"Umarım bu sefer kolayca uyandırabilirisin."

Haechan kaşlarını oynatarak meşhur şeytansı kıkırtılarını sunduktan sonra sekerek Mark ile kaldıkları odaya gitti.

"Mark! Bana bir şeyler oluyor Mark! Aman tanrım Mark! Mark! Dünya yıkılsa uyuyacaksın Mark! Seni severek ne suç işledim ben Mark!"

Bir süreliğine kesilen seslerin sonunda "Ahhhh- Tanrı aşkına neden uyuyan bir insanı ısırıyorsun Haechan. Doğruyu söyle beni öldürmek mi istiyorsun?" Diye bağıran Mark ile Jeno kıkırdadı. Buraya geleli 2 hafta olmuştu ve Haechan ve Mark ikilisi hep böyleydi. Aralarındaki ilişki Jeno için hala tuhaf geliyordu ama alışmıştı yine de.

2 hafta Jeno için asıl dünyadakinden çok daha hızlı geçmişti. Yeni bir sürü şey görmüştü ve öğrenmişti. Ayrıca ev arkadaşlarıyla da şaşırtıcı bir şekilde gayet iyi anlaşmıştı tabi Jaemin hariç.

Jaemin ile ilk günkü akşamdan sonra pek bir iletişim kuramamıştı. Jeno sabahları ne zaman kalksa Jaemin çoktan evden çıkmış oluyordu ve genelde akşamları da Jeno uyuduktan sonra eve geliyordu. Jeno ise onu anca geceleri uyanırsa görebiliyordu.

O gece ona sorduğu soruya cevap verseydi de böyle mi olurdu merak ediyordu. Ama yine de Jeno Jaemin'in böyle davranmasının farklı bir nedeni olduğunu düşünüyordu. Çünkü sadece beraber uyudukları ilk gecenin sonrasındaki sabah Jaemin odadaydı ve o zaman Jeno'ya yine gülümsemiş ve onunla konuşmuştu. Ayrıca geceleri uyandığı zaman da bazı geceler Jaemin'i uyanık görüyordu ve Jaemin o zamanda her zamanki gibi normal davranıyordu.

Yine de Jeno nasıl düşünmesi gerektiğini bilmiyordu. Jaemin'den rahatsız olan kendisiydi ama Jaemin'i böyle nadiren görünce de asıl o Jaemin'e rahatsızlık vermiş gibi hissediyordu. Diğer çocuklara Jaemin'in neden böyle davrandığını sorduğunda ise aldığı cevap hiç açıklayıcı değildi. Jaemin'in belli zamanlarda hep ortadan kaybolduğunu söylemişlerdi.


Jeno, Jaemin'i merak ediyordu. Bu merak sadece Jeno'ya olayların enteresan gelmesinden dolayıydı. Jaemin'in gizemli tavırları ve hep ortadan kaybolması merak etmek için gayet yeterli sebeplerdi.

"Jeno-yah gelsene. Filmin en önemli yerini kaçıracaksın." Renjun'un seslenmesi ile Jeno zihnindeki düşüncelerden kurtulmaya çalışıp "Geliyorum" dedi. Renjun'un yanına doğru ilerlerken kurtulamadığı düşünceleri ile kapışmaya devam etti.


Y/N: Selam gençler. Bu bölüm bir geçiş bölümü olacak. Bundan sonra gelecek olan bölümde yavaştan olaylara girmeye başlayacağım artık. Bu bölümü yazmak benim için biraz sıkıntılı oldu. Ben beğenemedim umarım siz beğenirsiniz~~

New Life Ticket ♤ nominKde žijí příběhy. Začni objevovat