2.3

259 32 59
                                    

Jeno'nun hiçbir kelime bile etmeden dışarı çıkışının üzerinden yarım saat geçmişti. Bu yarım saat Jeno'nun duyduklarını anlamaya çalışması ile geçmişti. Ancak ne kadar düşünürse düşünsün bazı şeyleri birbirisiyle bağdaştıramıyordu. Nasıl onların aradığı kişi olabilirdi ya da neden onların Jeno'ya ihtiyacı vardı? Hiçbir şey mantıklı gelmiyordu.

Aklına gelen hafıza silme olayı ile tüyleri diken diken oldu ve kollarını vücuduna sardı. İşlerine yaramazsa hafızasını silip bir çöp gibi kenara mı atacaklardı onu? Jeno nasıl bir işin içine girdiğini kavrayamıyordu. Derin bir nefes verdi. Akşam olduğundan serin olan hava Jeno'nun nefesini buhara çevirmişti.

"Jeno-yah, sonunda buldum seni."

Jeno'nun kulağına gelen Jaemin'in sesi ile kafasını sesin geldiği yöne çevirdi. Onların bulamaması için kendini iyi bir şekilde sakladığını düşünmüştü ama anlaşılan yanılmıştı.

"Neden buraya geldin?"

Jaemin fazla koşuşturmuş olacak ki kafasını yere eğmiş, elleri bacağında derin nefesler alıp veriyordu. Birkaç kez daha derin bir nefes aldıktan sonra duruşunu düzeltti ve Jeno'ya bakarak konuşmaya başladı.

"Bizi tam olarak dinlemeden kafanda bir şeyler kurup da yanlış anlaşılma çıkarma diye geldim."

Jeno, duydukları ile sinirlenmişti. Dedikleri ile resmen Jeno'yu suçluyordu. Jeno, az önceki düşünceleri ile beraber kendini tutamadı ve hızlıca Jaemin'e ilerleyerek yakalarından tuttu ve kendine yaklaştırarak Jaemin'in suratına bağırmaya başladı.

"Ben mi yanlış anlaşılma çıkaran kişi oluyorum? Her zaman arkamdan konuşan ve benim hiçbir şey bilmeme izin vermeyenler sizsiniz. Kaç haftadır oda arkadaşıyız ama senin yüzünü adam akıllı göremiyorum, diğerlerine sorunca beni geçiştiriyorlar. Sonra seni takip ediyorum ve öğreniyorum ki hepiniz bana oyun oynuyormuşsunuz. Ondan sonra da diğerleri tarafından resmen tehdit ediliyorum beni şunu yapmazsan bunu yaparız diyerek korkutmaya çalışıyorlar. Sonradan da öğreniyorum ki benden yararlanmak için beni yanınızda tutuyormuşsunuz ve işinize yaramazsam da bana ne olacağı umrunuzda olmazmış. Böyle bir durumda olan bir insanın ne yapmasını bekliyorsun ki? Ha, bana bir cevap ver Na Jaemin."

Jaemin, yüzünün dibinde ona bağıran ve ikide bir yakalarından çekip duran Jeno'ya hiçbir tepki verememişti. Jeno'nun sinirleneceğini biliyordu ama bu kadar da büyük bir tepki vereceğini hiç düşünememişti. Konuşmaya, Jeno'ya karşılık vermeye çalıştı ama ne kadar konuşmak istese de konuşamıyordu.

"Cevap istiyorum. Buraya geldiğim andan beri duyduğum yalan dolanları değil gerçekleri duymak istiyorum."

Jeno bağırmaya devam ederken Jaemin kendine gelmeye çalıştı ve Jeno'nun yakasındaki ellerini ittirdi. Birkaç kere sesinin geri gelmesi için öksürdü ve sonunda konuşabileceğini anlayınca ağzını açtı.

"Sana kimse yalan söylemedi Jeno. Tamam belki sana olanları söylemedik ama bunun nedeni seni korkutmak istemememizdi. Ve ayrıca asla senden yararlanmak gibi bir düşüncemiz olmadı. Haechan'ın seni eve ilk getirdiği gün seninle ilgili hiçbir şekilde art bir düşüncesi yoktu. O sadece senin ile arkadaş olmak istemişti ve biz de senin bizim aradığımız kişi olduğunu öğrenmeden önce senin ile zaten arkadaş olmuştuk."

New Life Ticket ♤ nominOù les histoires vivent. Découvrez maintenant