3 ......

20 2 0
                                    

we luisteren naar het liedje en zingen mee.

een zwarte auto probeert ons van de weg af te duwen, ik kijk of ik de bestuurder kan zien.. pap sneller het is die man met t masker roep ik. al snel geeft de man het op en gaat een ander lastig vallen.

hij is weg maar we willen snel thuis zijn,ik zie een vriendin van school en roep pap stop we kunnen hier naar bin- dan zie ik pas dat hij de controle kwijt is...

een boom komt snel dichterbij ik sluit mijn ogen en zet me schrap. een harde klap we hebben de boom geraakt, we gaan een paar keer ondersteboven. als we stil liggen komt er een auto op ons af de man met het masker... ik probeer me los te maken pap zit onbeweeglijk en mam kijkt suf en bang.

hij botst met een harde klap tegen ons aan en de rest zie ik niet meer alles is zwart...

even later hoor ik een sirene en gemompel, ik kan mijn ogen openen en zie lizzy met wat mensen praten. ze is wakker roept ze met tranen in haar ogen. ik probeer te gaan zitten maar word weer terug geduwd. ik heb geen pijn meneer en waar zijn mam en pap? 

de man is stil.. ze hebben het niet overleefd..ik begin te huilen en de man probeert me te troosten, achter hem liggen 2 zakken met waarschijnlijk mam en pap eronder/in.

samurai (nieuw boek)Место, где живут истории. Откройте их для себя