18

5 1 0
                                    

kenshin:

lutske is snel gelukkig waarom zag ik hem niet en hen... 

2 weken later

ik word wakker kenji ligt naast me we zijn wolven... kenji word wakker ik duw met mijn snuit tegen hem aan. wat? we proberen terug te veranderen maar het lukt niet.

Ik ruik een onbekende geur en loop erop af. Er licht een raar vloeistof op het gras, kanji herkent het. Hierdoor kan je niet meer veranderen...

Dus we zitten vast in onze wolf? Ja... Oke hm...niet zo slecht zo kunne we beter overleven we hoeven niets te koken alleen vangen.

1 half jaar later

We zijn op jacht en rennen  achter een hert aan,  ik spring op zijn rug en zet mijn tanden in zijn nek. Je nu hapt naar de hoeven en heeft er uiteindelijk een te pakken. Het hert valt en we doden hen snel, we hebben eten roept kenji blij. We huilen samen en dragen onze buit terug naar ons hol.

De volgende dag

Kenji

Kenshin en ik lopen wat door het bos, in de verte horen we hoeven over de bos bodem dreunen. We schuilen achter 2 bomen en kijken wat er voor bij komt. Katsura! De voorste draait zich om nu zien we zijn gezicht... Dit is de chozu.

ze lijken iets te zoeken, KENJI!!! KENSHIN!!! ja ons... we moeten ons als normale wolven gedragen anders merken ze dat wij dit echt zijn, en dan doden ze mij en jij krijgt een straf... jou dood zou mijn straf zijn...

wat bedoel je? kenshin ik durfde je het niet te vertellen maar ik... hier zijn 2 wolven!! we doen alsof we normale wolven zijn oke? oke.

kenji en ik doen net of we aan het jagen zijn op hen,we rennen door de bosjes alsof er meer wolven zijn en maken grom geluiden. dan gaan we met ze 2en op de weg staan zodat zemoeten stoppen.

ik grom met veel angst en 2 strijd in mijn lijf, katsura lijkt ons door te hebben. hij fluisterd iets in yuri's oor hij knikt en rijd weg, we grommen en blaffen. dan komt iedereen van zijn paard af en vormt een kring om ons die steeds kleiner word,kenji?! ik voel me heel ongemakkelijk. dan voel ik een zwaar gewicht boven op me en zie dat kenji ook onderuit gehaald word.

ik probeer naar hem te komen en mijn poot klapt dubbel als de man weer met zijn gvewicht mij onderuit haalt.

kenji

we worden onderuit gehaalt kenshin probeert naar mij te komen, ze begint opeens hartverscheurende geluiden te maken alsof ze ergens heel erg veel pijn heeft. die pijn kreten geven me meer kracht en ik kom los. zonder te denken bijt ik degene die me wil pakken, ik ren naar kenshin en trek met al mijn kracht de man van haar af .

ze blijft liggen en kijkt pijnlijk met pijnlijke jank geluidjes,je kan haar bot zien o nee. haar poot is gebroken, ik cirkel om haar heen als poging haar te beschermen. STOP!! iedereen stopt en kijkt naar een kant, katsura loopt de massa in en ik laat mijn tanden voorzichtig zien. maar kan niet helpen om even een teken te geven als respect voor mijn leider, jullie doen ze pijn zegt hij rustig en knielt voor me neer.

hij kijkt naar onze ogen en denkt even na, als jullie kenshin en kenji zijn geef me dan een poot of een ander teken. kenshin's poot kan ik niet zelf behandelen ik heb hun hulp nodig... ik duw mijn snuit tegen zijn armen aan en knuffel hem. kenshin kijkt erg pijnlijk en bang, ze is bang dat ze haar doden ik moet haar beschermen. snel ga ik boven haar staan met mijn voor poten en kijk iedereen waarschuwend aan,

isze bang vraagt katsura, ik knik zonder mijn blik van de anderen te houden. verander even terug dat is makkelijker, ik schud mijn hoofd. waarom niet? hoe ga ik dit uitleggen..

yuri veranderd in zijn wolf en komt naar ons toe, ik grom en zak wat door mijn voor poten. ik doe niks maar z kan ik het straks vertalen. ik leg uit wat er is gebeurt en hij vertelt het aan de rest, dan verandert hij weer. waar bescherm je haar tegen? kijk haar poot is geroken en dat komt door een van hen. ik raak per ongeluk haar poot en ze begint te janken.

kom we gaan helpen, kenshin kijkt me bang aan. het is goed ik blijf de hele tijd bij je. yuri verteld het katsura die kenshin dan optilt en op zijn paard plaatst...

samurai (nieuw boek)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang