25

2 0 0
                                    

kenshin

ik zie saito voorop lopen, ik voel de ogen van mijn klas op mij branden maarhet maakt me niet uit,saito wijst naar de groep en gebaart het aanval teken. als hij dat doet rennen de aaizi leden richting de klas. sommige gillen bang anderen lachen hen uit.

ik huil en spring op tijd voor de leraar, ik grom woedend saito herkent me en zegt iets in het japans¨die is voor mij blijf hier¨.

hij komt dichterbij en gooit zijn zwaard naar een clanlid, ik spring naar voren en zet mijn tanden in zijn boven arm mijn nagels dringen diep in zijn zij. hij zakt op zijn knien en duwd een dikke tak tussen mijn tanden en wrikt mijn mond open. dan bijt ik in zijn hand en spring snel weg voor ik geslagen word.

alice

kenshin land handig op vier poten en gromt gevaarlijk naar de man, de leraar zegt dat we naar de school moeten gaan en de politie bellen, een pijnlijke piep laat me omdraaien. kenshin licht op de grond en bijt haar tegenstander in zijn scheenbeen.

Kenshin

Saito is sterker geworden, ik ontwijk net een klap maar krijg een trap in mijn zij.

Na 5 minuten staan er veel mensen om ons heen en klinken er sirenes, we stoppen en gaan elk een andere kant op.

Als ik ver genoeg ben verander in terug en ga naar school, wat was dat en wie was dat de hele klas kijkt me aan. Dat was saito hajime,  een krijger van aizu.

Ik haal uit mijn tas een zakdoek en veeg mijn neus schoon l, na 3 zakdoeken stopt het met bloeden.

2 weken later

Kenji

We kunnen kenshin nergens vinden ik hoop dat ze veilig is...

samurai (nieuw boek)Where stories live. Discover now