12

6 0 0
                                    

kenshin:

ik zie het al ik merk dat lutske wat onrustig word en stap af. wat is er vraagt een van de leraren. kijk maar ik pak haar hoofdstel en zadel af en leg het onder een boom. iedereen kijkt me raar aan lutske kijkt me heel speels aan als ik toe maar zeg rend ze vollevcaard naar de bomen met bloesems en gaat rollen. wij komen wat later aan dan haar en kijken naar het paard. lut kom eens hier zeg ik rustig. ze kijkt me als een puppie aan maar luistert toch. wow zo mooi.

iedereen helpt me mee de bloesem uit haar vacht te krijgen en gaat dan naar de receptie. er staat een vrouw achter ik herken haar natuurlijk en praat in het japans met haar. oh ja dit is malika ze kan een heel klein beetje engels maar praat vooral japans ze zei dat er wel een paar andere lopen die wel engels kunnen en 1 die nederlands kan. als iedereen in hun kamer of in het hotel is zadel ik lutske op en galoppeer naar het clan huis.

ze zijn veilig aangekomen meld ik. oke dank je en sorry dat ik het niet had verteld.geeft niet je had ook veel aan je hoofd. 

3 dagen later 

ik rijd mijn ronde langs de grenzen en door ons land, lutske is onrustig en niet omdat we naar de bloesem valei gaan... wat is er toch meisje vraag ik als ze weer een rare sprong maakt. haar antwoord is nog een hoge rare sprong waardoor ik val en een bries met warme neus tegen mijn wang. geeft niet meisje wat is er met je? HELP!! ik kijk op en spring weer op mijn paard we galoperen naar waar de geluiden vandaan komen. buiten onze grenzen ik wil weg lopen maar hoor weer HELP!!!  LAAT ME MET RUST!! het was alice's stem ik denk niet na en ren naar het geluid. lutske's hoeven dreunen over de grond. we zijn er...

JINEI!! ik denk weer niet na en storm op hem af met lutske. haar hoeven raken zijn schouder en komen neer op zijn voet hij hinkt bij ons weg als hij mijn litteken ziet die ik ben vergeten af te dekken met een mondkapje vandaag glimlacht hij gemeen en wijst naar zijn zwaard.

lat hen met rust!! kom ze maar halen Alice en michel kijken me bang en verward aan. ik zie ze uit mijn ooghoek elkaar stevig vast houden. ze trillen van angst.....

ik stap van lutske af en stuur haar met een klein teken op jinei af. ze schopt hem ik roep haar terug als hij zijn zwaard pakt. LUTSKE KOM ze komt braaf terug en staat achter me. klim op lutske roep ik naar ze alice en michel proberen olp haar rug te komen ze is te hoog alice lukt het wel maar michel niet hou haar amnen goed vast en zit stil. lutske kliel gebaar ik zonder mijn ogen van jinei af te houden.

ze buigt en michel springt erop. ik gebaar dat ze naar huis moet rennen. ze luisterd en gaat zo snel mogelijk weg. jinei komt met een mes en een zwaard op me af gestormd. ik weer hem af met mijn zwaard en raak zijn hand bijna. hij is heel sterk maar ik roep mijn battousai instinct op. ik raak zijn schouder die begint te bloeden dan probeerd hij een of andere rare beweging die ik niet ken. blijkbaar was het een afleiding hij steekt een mes in mijn zij.

lutske komt terug gerent voor jinei weer kan toeslaan klim ik op haar rug en galoperen zo snel mogelijk weg.

de clan staat bij het hotel in burger kleding, mijn zicht word wazig en ik spoor lutske nog wat aan. jinei is achter me aan op zijn paard ik zie hem net op tijd ik kan een pijl nog net ontwijken maar een andere raakt mijn rug. mijn zicht word nog waziger. ik hoor stemmen alsof ik onderwater ben ik verlies mijn evenwicht en val van lutske af kenji alice een leraar en katsura rennen naar me toe jinei verspert ze de weg en dan word het zwart...

samurai (nieuw boek)Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ