30

2 0 0
                                    

saito

ik ververs het verband om mijn arm het geneest langzaam maar goed, ik hoor een paard aankomen. ik draai om en zie tatsu een jonge vrouw met schouderlang donkerbruin haar en bruine ogen. ze stopt niet maar gooit een envelop naar me en drijft haar paard aan, ik raap de envelop op en lees de brief.

  aan saito hajime van de aaizu clan                                                                                                                             ik heb battousai gespot ze is weer bij de chozu, ze loopt met krukken of met hulp.                             nu is ze dus een makkelijk doelwit, dood haar en je krijgt 9 000 euro.                                                         je kan haar ook bij mij afleveren....

er zit geen afzender bij maar ik weet al wie dit is... sishio.

kenshin

ik loop in mijn wolven vorm dan hoef ik niet steeds te steunen, ik probeer mijn gewonde poot neer te zetten maar het doet nog pijn. de paarden zijn nu gewend dat ik als wolf loop en begroeten me vrolijk, ik duw mijn snuit tegen hun zachte neus aan en loop verder.

lutske

ik zie een schaduw op de muur van de stallen wie zou daar zijn? ik hinnik naar mijn mens en probeer aandacht te trekken.

kenshin

lutske doet raar ik verander naar mezelf en hink een beetje terwijl ik naar haar stal loop, wat is er meisje? ze wijst met haar neus naar de muur. ik zie het nu ook een schaduw van een mens, ik verander naar mijn wolf en huil met doel kenji en katsura te wekken.

ik hoor gehuil uit het huis komen van 3 wolven waarvan er 2 kenji en katsura zijn en de andere van een wolven pup die we gevonden hadden, ik doe alsof ik de persoon niet merk en blijf bij lutske.

kenji en katsura komen aan gestormt de schaduw schrikt van de wolven en valt tegen de hooibalen, we veranderen terug.wie ben je en wat kom je doen?!. ik trek het maskerachtive ding van zijn hoofd en zie saito, hij probeerd weg te komen maar kenji duwt hem tegen de grond aan waarvan saito een pijnlijk geluid maakt...

samurai (nieuw boek)Where stories live. Discover now