36

2 0 0
                                    

( ik vergeet de hele tijd wie nou in die cel bevrijd moest worden volgens mij michel of dave laten we bijde doen dan is het even wat makkelijker)

alice

ik pak mijn zakmesje die ik altijd bij me heb en snij de draden tussen de spijlen door en kenshin komt op de grond, nu pakt ze het slot vast met haar tanden en trekt er hard aan. een licht blauwe gloed omringt haar en haar ogen kleuren vel blauw met goud erin.

kenshin

ik voel veel kracht en trek eindelijk het slot eraf, ik leid ze naar een veiligere plek.

3 dagen later

ik stook het vuur op en leg de hazen boven op aan het spit, eindelijk een goede jachtik moet eten bij elkaar jagen om ze te voeden ik kan bijna alles eten zei niet.

na het eten lopen we weer

nu komt het me bekent voor we zijn weer op chozu terrein. ik verander naar mens en fluit hard hopend het geluid te horen wat ik zo gemist heb. en ja hoor even later komt een groot pikzwart paard aangerend, ze stopt en steigert dan hinnikt ze zacht en legt haar snuit op mijn schouder. hi lutske.

na een tijdje lopen komen we aan bij het clan huis, kenji! ik ren naar hem toe en knuffel hem stevig. ik zie de rest raar kijken maar dan beseffen ze dat hij en ik een stel zijn ze kijken blij veilig te zijn.

samurai (nieuw boek)Where stories live. Discover now