6

11 0 0
                                    

de volgende dag begint mijn training......

katsura en Yuri leren me allemaal technieken sommige ken ik al anderen niet. ik kom soms nog in de stad om er de weg niet te vergeten voor als we uit het bos moeten.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ik zit al een paar weken bij de chozu ik ben nu een van de beste geworden ik kan nu zelfs Yuri aan. ik zit met katsura en taka te kletsen als ik in de verte voetstappen en gepraat hoor. we ruimen snel onze spullen op iedereen springt op zijn/haar paard en draaft snel weg. en ik heb natuurlijk geen paard, kenshin kom hier, katsura klopt op de plaats achter hem op zijn paard. snel ren ik naar hem toe en spring achterop. we zijn net op tijd weg een groep kinderen en volwassenen komen aan met kampeer spullen.

als ik goed kijk zie ik dat het mijn oude klas genoten zijn, ik wil er heen maar dan veraad ik ons. het lijkt erop dat we onze plek kwijt zijn fluistert katsura hij geeft het teken dat ze hem moeten volgen en stapt weg.

het is best lastig soms dat je geen paard hebt,ik had er een tijd geleden bijna een maar die had een veulentje die ga ik niet uit elkaar halen. slim een moeder kan als ze gescheiden is van haar kind  verdrietig of gemeen worden.

ik weet wel waar we een paard kunnen halen, oke waar? wacht maar zie je zo. na een tijdje schrikt katsura's paard ergens van steigert en galoppeert weg, we vallen in het gras een paar gaan achter hem aan om hem te vangen maar shadow is te snel. ik loop naar 1 van de vrouwen en vraag of ik haar paard mag lenen dat mag en ik galopeer achter shadow aan.

als ik naast hem ben spring ik op zijn rug en houd snow's teugels vast. ik rem shadow af en snow volgt we stappen naar katsura terug daar stap ik af en geef snow terug en shadoe ook.

je kan echt goed rijden zegt katsura verast, bedankt ik reed vroeger bij een manege voltige.cool.  

ik spring weer achterop bij katsura en we draven naar de volgende bestemming.

samurai (nieuw boek)Where stories live. Discover now