15

6 0 0
                                    

kenshin. 

ik heb alice en michel een smoes verteld over dat ik lessen heb genomen in schermen en wat andere verdedigings sporten. ik hoop dat ze nu verder niks gaan vragen...

kenji loopt naast me we rijden vandaag samen een ronde over ons land. kijk daar herten. hij wijst naar 2 herten die rustig staan te genieten van het gras.een met een gewei en een zonder achter hen ligt een klein hertje te slapen.

kenji is best wel knap merk ik als ik even naar hem kijk.. ben ik nou verliefd? na een tijdje stappen we weer op en galopperen langs de grenzen en het paadje voor reizigers.

er lopen een paar mensen we controleren ze en als alles oke is mogen ze verder reizen. ik hoor een piep uit een bosje.. wat is dat? ik stap af en ga kijken, een wolf! roep ik snel. hij bloed... ik pak mijn sjaal die ik altijd bij me heb em verbind zijn wond.

hij kijkt me lang aan ik kan niet weg kijken... een rode gloed komt in zijn ogen. ik kan nog steeds niet weg kijken. na een tijdje laat hij zijn kop levenloos vallen. ik knipper een paar keer en kijk naar kenji die er ook niks van snapt. dan voel ik een drang om te huilen als een wolf.

ik sluit mijn ogen en als ik ze weer open merk ik dat er iets veranderd is. kenji kijkt me verbaast aan, ik loop naar het water en kijk naar mijn reflectie.

 kenji kijkt me verbaast aan, ik loop naar het water en kijk naar mijn reflectie

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

ik ben een wolf? cool hoor ik kenji zeggen. hij veranderd opeens ook in een wolf.

hoe dan???? als je een wolf met pijn probeert te redden en hij komt te sterven krijg je als dank voor het proberen of verminderen van de pijn soms zijn uiterlijk en de gave om je in de wolf te veranderen wanneer je wilt , dan is het een speciale wolf

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

hoe dan???? als je een wolf met pijn probeert te redden en hij komt te sterven krijg je als dank voor het proberen of verminderen van de pijn soms zijn uiterlijk en de gave om je in de wolf te veranderen wanneer je wilt , dan is het een speciale wolf... 

en mijn litteken zit nu op mijn schouder hoe komt die daar? dat weet ik niet maar je ziet er goed uit. dank je jij ook...  kenji leert me wat ik kan als wolf en na een half uurtje kan en weet ik het al. we gaan terug als mens en galopperen naar het clan huis.

samurai (nieuw boek)Where stories live. Discover now