21 ..2 jaar later

4 0 0
                                    

kenshin

onze pups hebben hun liefde gevonden of zoeken haar/hem nog en kenji en ik zijn dus weer alleen, ik kijk naar kenji die probeert een boom in te klimmen.

opeens klinken er verbaasde en geschokte stemmen, ik kijk omnaar waar het vandaan kwam maar zie niks. ik sta op en wek kenji die me slaperig aankijkt, wat is er hij schud zijn mooie zachte vacht uit en gaat zitten. daar  ik hoorde er stemmen. er klinkt een bange zachte gil, ik ruik mensen.

kijk daar ik kijk naar waar kenji kijkt en zie schoenen onder de struiken en net niet achter een boom, laten we maar gaan we moeten toch door. ik rek me nog even uit en draaf dan achter kenji aan.

na een uurtje stoppen we even om te drinken en iets te eten te vinden, ik heb een klein hertje(volwassen maar klein) we eten en drinken dan even wat rust.

ik ruik een bekende geur... ik ruik nog eens goed wie of wat het is... ik hoor een paard aankomen galopperen. kenji kijk mijn vader!! ik loop voorzichtig op hem af en kwispel als hij mij herkent, kenshin kenji kom eens hier roept hij vrolijk. 

hij zet 2 bakjes neer met een rare blauwe vloeistof, drink dit eens kenji kijkt hem een beetje wantrouwend aan maar drinkt het op. het is heel bitter maar daarna heel zoet, probeer nu eens te veranderen zegt pap. ik probeer het en als ik mijn ogen open ben ik weer een mens kenji doet het zelfede en veranderd nu ook.

ik knuffel mijn vader stevig en trek kenji erbij,na een paar seconden laten we elkaar los. kom mee,waarheen? chosu . we zijn al heel lang niet onder mensen geweest maar het is vast niet zoveel veranderd,we verandern in wolf om zo mijn vader bij te houden.

samurai (nieuw boek)Where stories live. Discover now