26

4 0 0
                                    

Kenshin

Ik hoop dat ik snel genoeg gespaard heb om terug naar Japan te gaan, ik mis kenji...

Ik haal mijn gym tas uit mijn kluisje en doe hem op slot, kenshin! Alice loopt met talia en Michel naar mij toe. Wat is er?

Ze zijn heel hard aan het lachen om iets, ze vertellen de grap aan mij en ik moet ook lachen. tijdens gym moeten we badminton spelen leuk.

als we terug zijn in de aula hoor ik een paar mensen boven gillen, ik verander in mijn wolf en ren eropaf. saito en zijn clan staat in de leraren kamer alle leerlingen en leraren op te sluiten. ik grom woest en probeer hem te bijten, hij merkt me en trapt me 2 meter naar achteren.

hij gooid zijn zwaard naar me toe en pakt die van de shigure, kom battousai. ik verander en pak het zwaard op de mensen die dit nog niet wisten staren me aan met grote ogen, niet hier zeg ik. saito luisterd niet en valt aan onze zwaarden raken elkaar keer op keer, ik moet hier weg zij lopen anders gevaar. ik ren naar buiten en klim de brand trap op naar het dak toe. buiten staat de rest van de school te kijken zij hebben pauze natuurlijk.

ik voel hoe het zwaard van saito mijn arm raakt een straal bloed loopt uit mijn onderarm, ik ren naar hem toe en val aan vanaf boven. ik raak zijn schouder die meteen hevig bloed, ma een paar minuten krijgt hij mijn zwaard uit mijn handen die valt naar beneden. ik verander in mijn wolf en vecht zo met hem zijn zwaardis hij ook kwijt nu.

kenji

eindelijk we weten waar ze is ik loop door de stad en stop bij een winkel met tv's, breaking news battousai is terug en vecht op het dak van de school ik kijk waar dat is en verander in mijn wolf. ik ren zo snel ik kan sommige mensen schrikken en verstoppen zich tja je ziet niet elke dag een wolf door je straat rennen.

na wat een eeuwigheid leek ben ik eindelijk bij de school,ik huil en zie kenshin kijken en dan word ze  geduwd. ik ren erheen en verander terug , welke trap komt daar uit! een gil trekt mijn aandacht. kenshin glijd over de rand van het dak en probeerd met haar voorpoten en nagels te blijven hangen.

er staat een man voor haar ik wil naar boven klimmen via de ramen en uitstekende dingen, ik val weer naar beneden en zie hoe ze een mes in haar zij krijgt en naar beneden valt....

samurai (nieuw boek)Where stories live. Discover now