31

3 0 0
                                    

kenshin

katsura haalt nog 2 clan leden erbij, wat doe jij hier vraagt kenji iets agressiever. als je mijn arm los laat dan laat ik het zien, ik knik en kenji laat 1 arm los. saito graait in zijn tas en draait zich opeens snel onder kenji weg, die veranderd en bijt in zijn enkel. saito valt neer en slaat zijn belager op de kop.

saito

ik moet hier weg katsura komt al terug met 2 mensen, battousai steunt op de stal deur vn een groot zwart paard en kijkt naar kenji en mij. ik trap hem een paar keer hard tegen zijn neus. eindelijk laat hij los ik ren naar buiten en spring op mijn paard en spoor hem snel aan.

ik heb ze afgeschud.

kenshin

wat moest hij hier? ik loop weer naar lutske en knuffel haar. kenshin kom je? ik kom eraan katsura roept me tot morgen meisje.

na een overleg van een uur kan ik eindelijk naar bed, we gaan meer patrouilles maken en in de nacht moeten er 4 mensen wakker blijven.

3 weken later

saito is niet terug gekomen he, nope , kenji steekt een stok in het zand en tekent een wolf. ik pak ook een stok en teken lutske , na een uur gaan we weg en rijden door het bos. ik drijf lutske aan en galopeer kenji voorbij.

na een paar minuten komen we aan bij een oud huisje, kijk de deur... die was net nog dicht. kenji stapt af en loopt naar binnen,hallo? is hier iemand?

ik voel iemands hand op mijn mond en een steek in mijn nek, ik stonk hem in zijn maag en val op mijn knien als hij me los laat. ik draai om en zie saito. ik sta op ik ben duizelig alles draait, saito pakt mijn armen en bind ze vast. kenji is door een ander opgesloten in het huisje,ik werk zoveel mogelijk tegen maar saito is te sterk.

hij zet me op mijn paard en gallopeerd weg fijn nog eens ontvoerd....

samurai (nieuw boek)Where stories live. Discover now