29

2 0 0
                                    

kenshin

we zijn nu in het clanhuis ik zet de krukken tegen de muur en ga op mijn bed zitten en pak een boek van warrior cats deel laatste hoop. 

kenji

ik loop kenshin's kamer in en zie dat ze in slaap gevallen is met haar boek, ik zet stil het glas met een pijnstiller ernaast neer en sluit de deur.

kenshin

ik word wakker van een hard geluid beneden, ik steun aan alles en kijk wat het was. ik kijk om het hoekje en zie dat glas op de grond licht, dan kijk ik naar katsura hij kijkt me aan en ruimt het snel op, hij helpt me op de bank en ik kijk naar de klok.het is pas 4 uur waarom ben je al beneden?  

ik had dorst op de weg naar beneden  bedacht ik dt rond deze tijd kenji dat ook heeft dus ik wilde 2 glasen meenemen maar de lamp was al uit en ik liep tegen de muur aan.. we praten nog wat hij komt naast me zitten en zet zacht de tv aan, hij heeft ghost wisperer opgenomen. die kijken we na een tijdje van ik in slaap tegen katsura aan.

katsura

ze licht te slapen kenji komt beneden en stoot ergens tegenaan, AAAH SH*t!SSSST ik wijs naar kenshin hij snapt het en houd zijn voet vast. na een paar minuten gaat hij weer naar boven kenshin slaapt nog ik pak een kassen van de vloer en zak voorzichtig om haar niet te wekken onderuit en ga slapen.

veel hoofdstukken deze keer maar had veel ideen hopelijk zijn ze leuk :)

samurai (nieuw boek)Where stories live. Discover now