10

6 0 0
                                    

kenji:

ik loop met kenshin mee een paar mensen kijken ons na waarschijnlijk omdat we mondkapjes dragen 

we lopen het plein op en het gebouw in, kijk hier is de aula en daar de loge... ze geeft me een rondleiding en we gaan weer naar buiten, maar niet zonder de beroemde chocomelk. 

ik neem een slok op de weg terug naar buiten, best wel erg lekker geef ik toe.ze glimlacht en loopt vrolijk door. KENSHIN? ik kijk om en zie een meisje van kenshin's leeftijd naar ons toe rennen. ze omhelst kenshin en ratelt. na een lang gesprek kunnen we weer gaan. 

wie was dat? dat was alice zegt ze stralend van geluk. ze is een vriendin van mij. we lopen door tot we katsura weer tegen komen en lopen met de rest verder. KENSHIN!! we kijken allemaal om en er rennen 2 leraren op ons af, waarom ben je niet meer op school en wie zijn dit vragen ze meteen. eh....  lang verhaal antwoord ze na een tijdje. ze zucht en verzint een verhaal wij snappen sommige hints en spelen mee. katsura is haar adoptie vader (niet helemaal gelogen want we hebben haar bij ons opgenomen.) ik ben haar adoptie broer en de rest zijn ooms tantes nichtjes neefjes en ze zit op een andere school. 

de leraren kijken even verbaasd naar de grote groep... tja we zijn een clan en hebben best al wat leden..... veel geluk he wij geven het wel door ze zwaaien nog en lopen terug.

wij zwaaien terug en lopen opgelucht door.

een paar uur later. we hebben wat we nodig hebben en lopen weer naar de paarden. Lutske kijkt me lief aan en duwt haar zachte neus tegen kenshin's wang. zo lief.

kenshin.

lief van lutske ze is zo geweldig paard, ik stap op en we vervolgen onze weg.

samurai (nieuw boek)Where stories live. Discover now