32

3 0 0
                                    

saito

eindelijk ik kan mijn kamp verbeteren met dit geld, ik bedank de gene die de brief stuurde. hij buigt en rijd weg.

kenshin

ik probeer los te komen maar door mijn draaiende zicht kan ik niet zien hoe de knoop zit, ze hadden mijn zwaard afgepakt dus die kan ik ook niet gebruiken. wie is dit waar bracht saito me? de man tilt me op en rijd weg...

na een tijdje stoppen we en hij duwt me een ruimte in, mijn handen worden vast gemaakt aan iets boven me en mijn voeten aan kettingen op de grond. als mijn handen los zijn kan ik dus nog niet weg... de man verbergt zijn gezicht met een masker. zo battousai... hij lacht vals en komt dichterbij, nu vertel jij mij eens... wat is het geheim van jullie clan, hoe kan ik ze vernietigen en welke zwakke plekken zijn er vertel het me!!. 

ik vertel jou niks! mijn zicht is nu weer goed geworden, na 20 minuten loopt hij de ruimte uit en zegt iets tegen de man buiten. die komt naar binnen en  pakt een mes, wat ga je doen? zijn antwoord is een stomp in mijn maag. hij laat het mes zien en steekt het in mijn zij langzaam gaat hij met het mes naar beneden. ik gil het uit van pijn en probeer hem weg te duwen voor zover het kan, eindelijk haalt hij het uit mijn zij en vertrekt. 

3 maanden later

mijn lijf doet zo een pijn... ik zit nu in een kleine cel., ik scheur een stuk stof van mijn broek af en bind het om een diepe snee in mijn arm. ik  probeer te veranderen naar mijn wolf maar ik ben te zwak elke dag komt er een man of vrouw en probeert geheimen uit me te krijgen sommige weet ik niet eens en andere vergeet ik of weiger ik te vertellen..

langzaam word de deur open geschoven, ik kijk op en zie een paar bekende gezichten...

samurai (nieuw boek)Where stories live. Discover now