11 half jaar later

5 0 0
                                    

kenshin

ik ben nu geslaagd voor alle testen nu mag ik me een samurai noemen.(was 1 week na dat ze bij de school waren geweest. )

(nu)

we zijn ontdekt door de politie paar weken terug nu zijn we Japan in gevlucht. wij zijn een van de sterkste clans geworden, ik heb nu een clan naam...ik heet Hittokiri Battousai...door vele gevreesd ik heb een litteken op mijn wang een horizontale en verticale lijn kruisen elkaar een een litteken in de vorm van een kruis... 

degene die mij deze gegeven heeft was een koppige man.. hij had pit had een goede voor ons geweest maar helaas hij hoorde bij een andere clan en viel ons aan.. wij nemen bijna tot geen gevangenen en hij ging toch dood dus heb ik hem gedood. dat was mijn opdracht dus die voer ik gewoon uit....

ik rijd op lutske een beetje over ons land ja we hebben nu eigen land een clan huis en boerderij. nu hoeven we zo min mogelijk contact met buiten staanders te hebben. 

ik rijd mijn dagelijkse rondje overal kijken of er mensen zijn die de grens overtreden. ze krijgen eerst waarschuwingen als ze geen goede reden hebben bij de 2 of 3e keer moet je vluchten want dan kan het zijn dat er een zwaard gebruikt moet worden we hebben een pad gemaakt die mensen die niet hier blijven maar naar de andere kant moeten komen gemaakt clans mogen dat bijna niet gebruiken.

ik zit net van de zon te genieten als ik opeens stemmen hoor. we moetenhierheen kijk dat bord ooh kijk daar wilde paarden zo mooi.. LIEKE DAVID EN LUKE KOM TERUG!~oke juf .... er is een schoolreisje denk ik. waar is dat adres nou??..

ik negeer het en ga mijn ronde verder, KENSHIN?? ik schrik en draai me snel om ik lag net zo lekker in het gras. mijn oude school staat voor me..... wat doe jij hier zijn jullie ook op excursie? 

n-nee...nee wat doe je hier dan? vakantie?...nee...wat dan? iedereen kijkt me verbaasd en verward aan ik eh... kenshin! ik kijk om en zie kenji naar mij draven. hoi groet hij de school als hij ze herkent. wat doen jullie hier? excursie wat doen jullie hier? wij zijn verhuist antwoord hij. het is geen leugen we zijn verhuist. weet je dan misschien waar dit adres is?

we kijken naar het briefje dat is op ons land... fluister ik naar hem.. wacht hier ik ben zo terug kenji stapt op zijn paard en neemt het briefje mee. 

na een paar minuten komt hij terug (hij heefd een snel paard en ze zijn niet zo ver van het clan huis af)

katsura zei dat hij was vergeten het te vertellen we hebben geld nodig voor winters en noodgevallen dus heeft hij een hotelletje gebouwd. oke waar is dat dan dan breng ik ze wel. in de valei met die bloesems waar je lutske zo mooi vond met die bloesem in haar vacht nadat ze ging rollen. oke tot zo.

weet je waar het is?? ja het is van onze family niet zo ver hier vandaan. ik breng jullie wel. ik fluit op mijn vingers en  lutske komt galloperend naar mij toe en komt met een slide stop voor me tot stilstand.oh ja dit is lutske mijn paard. ik stap op en we lopen rustig naar het hotel.

samurai (nieuw boek)Where stories live. Discover now