7 Paard

11 0 1
                                    

Kenshin 

we komen aan bij een grote manege, wow wat een mooie paarden roep ik. ja ze zijn heel mooi he , hier komen de meeste van onze paarden vandaan. echt waar gaaf. we stappen af en katsura en ik lopen naar de eigenaar, ze praten met elkaar ik kijk wat rond en zie een weide met een super mooi paard.

 we stappen af en katsura en ik lopen naar de eigenaar, ze praten met elkaar ik kijk wat rond en zie een weide met een super mooi paard

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

katsura ziet me staren naar haar, welk paard is dat?  de dochter van Rietske en Tjerk ze heeft nog geen naam we konden niks verzinnen. wat een plaatje, bedankt ze is pas 4 jaar dus best fris. wil je haar proberen meisje? ik kom uit mijn trance en knik ja.

hij zadelt haar op, ik stap op en laat haar stappen in de bak. na wat gedraafd en gegaloppeerd te hebben besluit ik haar te nemen. mag ik haar? tuurlijk dank je katsura. ik stap af en knuffel haar, meteen komt de naam Lutske in me op. ik noem haar Lutske. goede keuze meisje.

we mogen haar gratis meenemen hij had in de jaren dat ze er stond niemand gevonden die haar wilde tot nu dan. we bedanken hem en vertrekken..met  mijn eigen Lutske.

samurai (nieuw boek)Where stories live. Discover now