33

4 0 0
                                    

alice

de bel gaat en degene die klaar zijn met de toets mogen weg, ik ruim mijn spullen op en wil de deur uit lopen als een grote man me ruw terug de klas in duwt. er komen nog 2 mannen de klas in en gooien iets waar rook uit komt op de vloer ze sluiten de deur en wij zitten gevangen..

ik word wakker van michel die me door elkaar schud, als ik om me heen kijk zie ik een mager meisje met bloed en wonden tegen de muur verbaast naar ons kijken.

kenshin

alice rent de cel in de deur gaat meteen dicht de rest word verdeeld over de restende cellen, ik voel me zo zwak en hulpeloos... alicekomt naast me zitten en trekt me tegen haar aan ze is warm dus blijf ik nog even tegen haar aanzitten het is hier ijskoud.

na een tijdje word ik wakker van een piepend geluid, ik kijk naar de deur voor ik het doorheb word ik opgetild en meegenomen naar de ¨ondervraagings¨ kamer...

VERTEL HET NOU DAN BEN JE HIERVAN AF!! de man slaat hard tegen mijn schouder. ik voel me alleen maar zwakker en misselijker worden,  hij knipt in zijn vingers en loopt de kamer uit. 2 mannen lopen weer naar binnen met hun messen enzo.

de lange steekt het mes diep in mijn been terwijl de dikke een soort taser tegen me aanhoud waardoor er een schok door mijn lijf gaat. na een pijnlijke tijd wor dik weer de mijn cel in gegooit letterlijk...

de koude grond voelt fijn op de beurse plekken, ik voel bloed over me lopen maar als ik beweeg doet het veel pijn. mijn zicht word heel wazig en alles draait, ik hoor vaag alice iets roepenmaar dan is alles zwart...

alice

kenshin word opeens lijkbleek en haar ogen gaan alle kanten op ik roep om hulp maar niemand komt of kan bij ons komen.

kenshin

een fel licht verblind me,als het weg is zie ik een paar wolven en mensen staan. ben ik dood? nee mijn kind, een vrouwloopt naar me toe en legt een hand op mijn schouder.

mam? ik ren naar mijn moeder en knuffel haar stevig, waar ben ik? we gaan je helpen je weer te kunnen veranderen in je wolf

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

mam? ik ren naar mijn moeder en knuffel haar stevig, waar ben ik? we gaan je helpen je weer te kunnen veranderen in je wolf... een vrouw stapt uit het licht en komt naast mijn moeder staan.

 een vrouw stapt uit het licht en komt naast mijn moeder staan

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

dit is de wolven godin, de vrouw steekt haard hand uit. hallo ik ben moon en wat is jou naam meisje?kenshin...

samurai (nieuw boek)Where stories live. Discover now