5

11 1 0
                                    

kenshin:

ik loop al uren door het bos zonder te rusten, wat doe jij hier er komen 3 mannen niet zo heel oud ik denk tussen 20 en 30 in uit de boom gesprongen.uit reflex pak ik de lange bezem steel zonder dat borstel deel van mijn rug af en hou hem klaar voor gebruik voor me.

ze lachen 1 valt er van om, oke je wilt jezelf met een stok beschermen? eh ja ik heb niks anders en ook niks waardevols dus laat me gaan. rustig meisje we doen je niks, wat heb je daar? dit is mijn zwaard. jullie zijn samurai he? ja dat klopt wees niet bang mijn groep doet geen onschuldige pijn. zijn er meer groepen dan?

ja ze zeggen dat we allemaal zoals die van jullie stad zijn maar nee hoor, ik geloof je mag ik je zwaard eens zien? tuurlijk wil je mischien wat eten je ziet er wat mager uit. ik kijk naar mijn buik tja van dit jaar in het bos en het vele lopen op weinig eten maakt me flink dun. oke ik loop met ze mee naar hun kamp.

hoe heet jullie groep? chozu ,cool waarom zijn jullie hier en niet in japan. hier is het rustig dacht ik maar nee de politie schiet op ons als ze ons zien.... als we bij het kamp zijn zie ik ik dek wel 20 mannen meer en maar 5 vrouwen. wow... vind je t leuk? ja heel gaaf... 

ik heb mijn eten op het was lekker complimenteer ik katsura de leider van de groep. mooi zo , ehm.. katsura? ja wat is er zou ik bij jullie training mogen volgen?... training? j-ja ik wil net als jullie zijn en niet alleen een meisje met een stok... oke dat is goed maar het zal niet makkelijk zijn... en je school mag niet leiden anders zullen ze misschien iets vermoeden. ik eh.. ben al een jaar in dit bos..

een jaar alleen overleefd?"ja ik kijk wat onzeker naar de grond. oke dan blijf je bij ons. graag :) hij wijst me waar ik kan slapen en ik ga meteen slapen eindelijk ik heb een vaste plek met mensen die me niet meteen weer naar school willen hebben hopelijk gaat de training goed ik kijk naar de sterren en ga slapen......

samurai (nieuw boek)Where stories live. Discover now