17

5 0 0
                                    

kenshin:

ik trek mijn zwaard en doorboor een schouder van een man. hij valt neer van pijn en ik maak het af door hem nog eens in zijn buik te steken.al snel komen er meer en meer krijgers , ik fluit en lutske rent terug onderweg duwt ze nog wat mannen op de grond. in stap weer op en vervolg het gevecht.

ik dood net de 10e als ik een scherpe pijn voel in mijn pols, iemand heeft me weten te raken ik trap hem maar hij houd me tegen. nu lig ik op de grond met een zwaard op me keel. de wil om te leven overwint alles fluistert kenji wetend dat ik het kan horen. ik schop een van de voeten van de man weg daardoor verliest hij zijn evenwicht. 

ik merk nu pas dat er niemand meer vecht iedereen kijkt naar mij en mijn tegenstander.(ik was dat woord even kwijt XD)

ik bekijk hem eens goed en zie nu pas met wie ik vecht... saito hajime leider van de shinsengummi...

hij haalt uit en raakt mijn zij bijna ik ontwijk hen en raak zijn borst, we vechten allebij op ons best hij is echt sterk, ik verander in wolf en bijt hem in zijn arm ik laat niet los en proef zijn bloed

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

hij haalt uit en raakt mijn zij bijna ik ontwijk hen en raak zijn borst, we vechten allebij op ons best hij is echt sterk, ik verander in wolf en bijt hem in zijn arm ik laat niet los en proef zijn bloed. 

saito probeert me te slaan ik duik weg waardoor hij valt door mijn gewicht en ik houd hem alleen maar steviger vast. ik voel 2 handen mijn nek vast pakken en me van saito af trekken. ik bijt meteen en draai me weer om naar saito... hij is weg zijn clan verlaat ons land. 

achter me hoor ik een deur open en dicht slaan, ik draai om en zie de halve school staren en wijzen. katsura zit op de grond zijn arm en schouder bloeden...  ik verander naar mezelf en kan mezelf wel slaan ik nheb mijn leide mijn soort van vader gebeten.. en zij... ze mochten het nooit weten!!. ik fluit en lutske komt naar me toe ik stijg op en kijk nog even ... het spijt me roep ik nog en gallopeer snel weg...

samurai (nieuw boek)Where stories live. Discover now