16

6 0 0
                                    

Kenshin;

kenji en ik zitten op het gras, hij verteld wat moppen en we lachen.ik hoor iets in de verte en besluit te kijken wat het is. kenji en ik veranderen in wolven en rennen de kant van het geluid op. lutske en storm(zijn paard) zijn op rust dag, ik stop en spits mijn oren. ik ruik een vieze lucht meld kenji die naast me stopt. 

het ruikt inderdaad naar iets dat rot, 

een oude man komt tevoorschijn, hij houd een raar ding vast en fluistert iets. kenji kijkt me aan alsof ik weet wat dit is. hij is op ons land we moeten hem weg jagen of naar dat pad drijven, is goed. op het moment dat we onze posities innemen gooit de man het ding naar ons een zwart/ rode mist laat hem verdwijnen. ik verlies mijn bewustzijn en val op de grond. 

kenji:

ik zie Kenshin neer vallen en verander snel terug om haar op te vangen, ik vang haar hoofd nog net en til haar op. ik ga zo snel als ik kan terug naar het clan huis.

daar aangekomen leg ik haar neer en roep katsura,ondertussen word ze wakker. we praten nog wat en er worden meer mensen naartoe gestuurd om de man te vinden. 

1 week later

kenshin:

een van de andere clans heeft ons de oorlog verklaard, iedereen is aan het trainen en heel alert. kenji is altijd bij me in de buurt... zou hij me leuk vinden? 

KATSURA!! wat is er kira? de bloesem vallei word aangevallen, op zijn comando gaan alle krijgers in gallop naar de vallei toe. ik spring op lutske en kenji op storm we strijden zij aan zij. iedereen word in het hotel gehouden meld kira nog snel.

als we aankomen zien we nog hoe een van de verkenners even kijkt en weg gaat. als we de rest zien vallen we aan...

samurai (nieuw boek)Where stories live. Discover now