2

13K 454 18
                                    

Ajung la aeroport si imi iau inca o data ramas bun de la parintii mei care deja aproape plangeau insa se abtineau cu greu.

Urc in avion stiind ca urmeaza un zbor lung si ma fac cat de confortabila pot pe scaunul pe care stau . Cum iubesc somnul si somnul ma iubeste pe mine am dormit aproape tot drumul ba chiar am adormit inainte ca echipajul de la bord sa-si faca meseria si sa ne arate cum se pun mastile , vestele si toate masurile de siguranta in caz de urgente.

cobor din avion si  ma pierd in aeroportul imens in care am ajuns insa din fericire il vad pe bunicul cum ma asteapta si ii sar direct in brate , imbratisarea a durat cateva secunde bune si deja imi dadusera lacrimile la fel si lui, din spate o vad si pe bunica tot cu lacrimi in ochi care ma ia intr-o imbratisare si imi sopteste printre suspine ,,ce mare si frumoasa te-ai facut,, iar eu o strang si mai tare in brate simtind o caldura parinteasca care ma linistea . Vad 4 barbati masivi care isi fac aparitia cu bagajele mele si se cam chinuiau pentru ca erau multe si grele asa ca m-am dus spre ei sa-i ajut insa mi-au refuzat politicos ajutorul .

urc in masina cu bunicii mei care zici ca imi erau parinti la cat de bine aratau , ce-i drept nici nu aveau varsta unor bunici cu o nepoata de 18 ani , bunica are 56 iar bunicul 59 iar faptul ca se intretin atat de bine ii face si mai tineri . Pe drum vorbim despre tot felul de prostii pana ajungem in fata unei impunatoare vile , era imensa pur si simplu . Intram in casa si tot acei barbati imi duc bagajele in noua mea camera . Le multumesc frumos, insa acestia doar au zambit cald spunand ca asta le e datoria. Ma intorc catre bunicii mei si imi spun ca trebuie sa plece .

-A sti ca nu vei sta singura nu ? spune bunica cu un zambet larg pe fata

-Da stiu , spun zambind stiind ca poate glumeste .

-Ma bucur ca esti incantata de asta ma gandeam ca n-o sa vrei sa accepti , spune in timp ce pleaca din casa alaturi de bunicul tot cu zambetul pe buze . Pa scumpo ai grija de tine , ne vedem maine, spun cei doi aproape simultan .

-Pa spun putin ezitand si gandindu-ma ca nu este o farsa proasta. Pana la urma sunt singura in casa deci probabil inca mai am o sansa imi spun in gand insa nici eu nu ma cred .

urc sus si imi scot hainele doar dintr-o valiza in care aveam mai multe pijamale si cateva haine de iesit in oras cu care probabil ma imbrac maine daca nu am chef dimineata sa mai despachetez si alta valiza. intru in baie si dupa un dus lung de o ora in care m-am relaxat sub picaturile fierbinti decid sa ies si sa ma imbrac cu ceva lejer asa ca imi iau niste pantaloni scurti  si un maieu putin scurt alb de casa pentru ca era foarte cald in casa chiar si cu aerul conditionat deschis .

Cobor jos si decid sa mananc ceva asa ca gasesc deja pe blat un castron si imi fac niste cereale cu lapte . imi iau bolul si ma duc in living unde ma trantesc pe canapea cu castronul in brate uitandu-ma la televizorul urias din fata mea . II dau un mesaj mamei ca am ajuns cu bine insa nu primesc niciun raspuns pentru ca mai mult ca sigur doarme din cauza fusului orar foarte diferit. Aici ceasul este 10 seara asa ca inca stau si ma uit la tv cu bolul pus pe masuta din fata mea pentru ca imi era lene sa ma ridic sa il las in bucatarie . Brusc imi amintesc ca trebuia sa am un coleg de casa insa cum inca n-a venit nimeni ma linistesc si imi cresc iar sansele sa fie doar o farsa. Nu eram deloc obosita mai ales ca am dormit tot drumul asa ca tot schimbam programele pentru a gasi ceva interesant . Ceasul s-a facut deja 11 si brusc sar de pe canapea cand aud usa deschizandu-se urmata de o injuratura imediat dupa ce usa s-a trantit. Imi iau primul obiect cu care puteam sa lovesc adica telecomanda si ma duc spre usa insa la jumatea drumului vad un corp de barbat inalt s icorpolent . Face pasi spre mine pana cand si el ma observa si se opreste uitandu-se ciudat . Trebuie sa recunosc ca are un chip foarte frumos care impreuna cu corpul ala ma facea sa ma holbez  la el nestiind ce sa fac

-Tu esti aia de sta acum aici? ma trezeste din transa vocea lui profunda si brusc la auzul acelor cuvinte imi dispare si toata impresia buna ce mi-o facusem pana acum .

-Tu esti ala de sta la mine in casa ? ii raspund la fel de taios acesta fiind oarecum surprins ridicand dintr-o spranceana . Ma analiza de jos in sus si realizez prea tarziu de ce se uita asa la mine , nu a fost o idee buna sa ma imbracat asa mai ales ca nu stiam peste ce psihopat dau insa uitasem complet de el.

-Daca mai belesti mult ochii la mine s-ar putea sa tii scot , spun incruntata facand cale intoarsa spre sufragerie sa imi iau castronul si sa il duc in bucatarie ,insa  inainte sa plec il aud pufnind pe nas intr-un fel de ras nervos si il simt pe langa spatele meu cum dispare sus pe scari.

Spal castonul si stau cu el in mana uitandu-ma nedumerita unde sa-l pun caci nu stiam unde ii e locul.

-Aici prostuto , spune baiatul care e in spatele meu facandu-ma sa tresar iar el imi smulge castronul din mana si deschide un dulap de sus . Aseaza castronul si simt cum dispare din spatele meu punandu-se pe un scaun . Ma intorc catre el si vad ca era doar intr-o pereche de pantaloni scurti negri ,astfel putand sa-i vad toate tatuajele si muschii foarte bine conturati .

-Ce mananc ? ma intreaba baiatul din fata mea cu un zambet superior pe buze.

-Arat eu ca bucatareasa ta ? spun sarcastic vazand ca baiatul din fata mea se ridica si  vine extrem de aprope de mine prinzandu-ma de incheietura mainii.

AdamWhere stories live. Discover now