25

7.9K 284 18
                                    

Ignor ce a zis și ma duc in baie sa dau cu putina apa pe vânătaia imensa unde erau și câteva picături de sânge . Ma clătesc și după ma duc înapoi in camera și îl văd pe Adam cum sta cu o punga cu gheata la ochi și zâmbesc involuntar când își da punga jos și văd ce vânătaie ia rămas .
-Nu mai rade ca proasta , spune foarte serios uitându-se la mine însă parca ma bufnește și mai tare rasu așa ca încerc sa ies din camera .
-Nu ți-am dat voie sa ieși , spune in timp ce se ridica și vine lângă mine fix când am pus mana pe Clanța .
-Iauzi , trebuie să-mi dai tu voie , de când ?
-De când vor Mușchii mei , spune și ma da la o parte și Închide usa .
-Vreau sa iau crema aia handicapatule ca uite ce mi-ai făcut , spun și ii fac semn către vânătaie.
-Vin cu tine, spune și deschide usa lăsându-mă in fata .intram la mine in camera și încep sa caut sacoșa cu toate cremele și bandajele , telefonul îmi era pe noptiera și fix atunci a început sa sune , ma duc sa văd cine e însă Adam mi-o ia înainte și se uita la telefon nervos urmând să-mi întoarcă telefonul sa văd ca suna Max .
-Fi atenta , raspunzi tu și îl dai pe speaker și ii spui sa te lase in pace ca ai iubit ,da? Spune in timp ce ma fixat cu privirea de parca as fi un copil mic care a făcut ceva rău .
-Nici gand , spun și dau sa-i iau telefonul din mana însă își ridica mana sus astfel eu nemaiputând sa ajung la el .
-Atunci răspund eu , spune și îmi zâmbește pervers răspunzând la telefon și dând pe speaker .
M-Buna Kate , ce faci ? Ti-a făcut ceva bulangiul ăla? Spune și văd cum Adam își încordează pumnii însă ii pun mana la gura fix înainte sa îl injure .
-Nu , sunt bine de ce?
M-Pai era destul de nervos și am vrut sa ma asigur ca nu ti-a făcut ceva .
-Sunt bine , spun și zâmbesc astfel făcându-l pe Adam sa se enerveze și mai tare .
M-Sti , ești foarte draguta , mie chiar îmi place de tine deia tot vreau sa nu mai stai cu Adam mai ales ca e și periculos .
A-Ce pula mea tot o suni ma pe gagicamea , stai liniștit nu m-as atinge nici de un fir de par de-al ei și las-o dracu in pace pana nu scap de tine definitiv , sterge numărul , tipa Adam in telefon in timp ce îmi da mana de la gura lui și iese din camera nervos însă îl spionez după un perete ca el sa nu ma vada .
M-Bai boule , știm amandoi cu ce te ocupi , nu e in siguranta cu tine , eu spre deosebire de tine nu vreau sa o duc sa faca bani pentru mine milogule , tipa Max din partea cealalta a telefonului , iar Adam deja era furios din cale afara .
A-Am zis sa stai departe de ea , nu am de gand sa o duc nicăieri , ce nu înțelegi din e nevasta mea ? Tu îți duci nevasta laprodus  bulangiule ? Tipa și mai tare Adam de data asta simțind putina frica din cauza felului in care tipa și din cauza conversației celor doi .
M-Ești un om mort in ochii ei , crede-ma am vorbit multe cu ea , spune și rade ciudat urmând să-i închidă in nas . Aud pașii apăsați a lui Adam cum coboară scările așa ca ies de după perete și ma uit la el cum își lua geaca pe el .
-Hei , unde te duci ? Îl întreb mai mult țipând .
-Sa-l aranjez pe bulangiul ăla , tipa înapoi .
-Staii , vin cu tine , spun și cobor repede pe scări și in 5 secunde ajung in fata lui .
-Nu mergi nicăieri , sunt treburi de Adulți , spune și ma da la o parte ca sa poată sa se încalțe .
-Și eu ce sunt ? Spun punându-ma din nou in fata lui și ii dau adidașii la o parte .
-Tu ? (Rade nervos) ești inca un copil frumoaso ,spune oprindu-se din a se mișca și se uita fix in ochii mei , privirea lui nervoasa parca trecea prin mine atât de puternica era .
-sunt ,,nevasta ,, ta așa ca ma iei cu tine , spun făcând ghilimele in aer la cuvântul ,, nevasta ,, și îmi pun mâinile in sân in fata lui .
-Nu , spune și îmi da peste nas vrând sa iasă pe usa însă îl opresc .
-Am zis ca vin cu tine spun și îl apuc de mana și ma țin ca un scai de el .
-Ești incredibila , spune in timp ce ma apuca calumea de mana degetele noastre împletindu-se intr-o ,,îmbrățișare ,,
Ajungem in fata mașinii și ma urc in dreapta iar el la volan .
-E adevarat ce a spus Max , sparg liniștea ce se lăsase și îmi întorc capul către el văzând Ca și el face același lucru .
-A spus multe , la ce te referi ?
-Ca vrei sa ma duci
-Nu , spune calm intrerupandu-ma și se uita din nou la mine .Nici macar nu am femei la produs , da asa crede toata lumea dar le cumpar sa le ofer libertate .
-Și de ce te duci după el acum ?
-Pentru ca m-a făcut milog , spune la fel de calm conducând destul de rapid .
-Am inteles , spun uitându-ma pe geamul din drepta mea .
Nu mai conduce mult ca ajungem in fata unei vile impunătoare iar Adam se da jos la fel vrând sa fac și eu însă îmi Închide usa .
-Tu stai aici , spune in timp ce Închide cealalta portiera și se duce spre usa vilei , din fericire aveam geamul deschis iar casa nu are niciun gard in fata deci pot asista la cearta celor doi dacă nu intra in casa .
Îl văd pe Adam cum bate nervos la usa pana Răspunde Max fiind îmbrăcat doar in niște pantaloni scurti negri .
Nu apuca sa zică nimeni nimic ca Adam ii da un pumn direct in nas lui Max acesta dezechilibrandu-se puțin însă nu se lasă mai prejos dând și el la rândul lui cu pumnul in gura lui Adam .
-Ți-am zis sa nu mai vorbești cu ea ! Ce nu înțelegi ? Tipa Adam nervos stangand-ul de gât și lipsindu-l de peretele casei .


AdamDonde viven las historias. Descúbrelo ahora