7

10.1K 368 3
                                    




Nu apuca sa-mi raspunda caci pe usa intra Adam cu vanatai pe corp si putin sange pe fata  si din spatele lui Robin, Alan si Josh iar Alan si Josh il tineau de maini pe Max care mai apoi l-au trantit  in fata noastra .

A-Scoateti-l din casa mea , le zice celor doi baieti iar acestia fac intocmai ce li se spune .

A-Tu, vino cu mine ,nici nu mi-am dat seama ca vorbeste cu mine pana nu ma apuca de mana si ma taraste sus pe scari pana intr-o camera iar cand aprinde becul realizez ca e camera lui.

-Sa nu mai stai niciodata de vorba cu Max da?! se rasteste la mine.

-Nici nu stiu cine e ,a sunat insistent la usa si am vazut ca nu raspunzi ma gandeam ca nu esti acasa .

-Si ce i-ai spus? vine foarte aproape de mine lipindu-ma de usa uitandu-se atent in ochii mei, ochii lui verzi parca ma mancau de vie fiindu-mi greu sa mai vorbesc.

-I-am spus ca nu cred ca esti acasa si am vrut sa inchid usa insa a blocat-o cu piciorul

-Si dupa?, se apropie si mai mult de mine insa atunci se aude o impuscatura ce ma face sa tresar si sa ma uit spre geam.

-Dupa ce sa intamplat ?! de data asta miscandu-mi fata cu mana lui fiind obligata sa ma uit in ochii lui.

-De ce ma intrebi toate astea ? spun si il inping , nici macar nu ma suporti , acum tu cum esti?spun si il trag de mana si ii fac semn sa se puna pe pat.Ma uit atent la el si vanataile lui de pe fata si corp in timp ce tace si se uita nedumerit la mine.

-Stiu ce iti trebuie , stai aici ,intindete pe pat si ateapta-ma.

ma duc fuga in camera mea si scotocesc in geanta de antrenament stiu sigur ca am luat mai multe creme si bandaje de acasa si le-am pus acolo, parca presimtisem eu ceva.Le pun intr-o punga si ma duc catre camera lui din nou. E tot acolo si chiar m-a ascultat si e intins pe pat.

-Ok o sa te usture putin insa suporti , daca doare foarte tare ma strangi de mana ok?, acesta da scurt din cap afirmativ asa ca ma asez in pat langa el cu punga plina de bandaje si creme. Sot una care era pentru loviturile la fata .

-Asta o sa doara , ii spun incet insa el zambeste

-Nu cred ca mai tare decat pana acum , doar pune-o o data. incep sa aplic crema din abundenta pe ochi si maxilar acolo unde avea vanataile pe fata. -Crema asta o foloseam cand avem meci seara si intalnire a doua zi , nu puteam sa ma prezint cu vanatai nu? vad ca nu schiteaza nimic pe fata asa ca, continui cu restul corpului  fără sa mai spun nimic.

-Gata am terminat , spun ridicandu-ma din pat cu punga dupa mine.

A-Multumesc , spune acesta ridicandu-se si luandu-si un tricou pe el pentru a-i acopei corpul acum plin de crema ,plasturi si bandaje.

-Nu, eu iti multumesc ,daca nu apareai cine stie ce se intampla, a si vreau sa-mi spui cine e si de ce ai reactionat asa.

-O sa-ti spun , dar alta data , spune in timp ce deschide usa si stinge becul in camera pentru a cobori jos la ceilalti.

A-Unde e? ii intreaba Adam pe baieti .

R-Pe maini bune , ii raspunde roxi facandu-ne cu ochiul .

J-Noi trebuie sa plecam acum , aveti grija de voi si ii vad cum chicotesc unii facand cu ochiul altii zambind cu subinteles .

in casa raman iar doar cu Adam stand in sufragerie uitandu-ne la tv.Ma ridic de pe canapea si Adam isi misca imediat privirea dupa mine .

-Iti e foame? il intreb iar acesta zambeste usor

-Credeam ca nu ma mai intrebi.

-Nu te obisnui cu asta spun in timp ce ma duc spre bucatarie, ma uit prin frigider si prin sertarele la care ajung pentru ca eu sunt destul de inalta dar bucataria asta e facuta pentru oamenii de 2 m , pana si Adam se ridica putin ca sa ajung la cel mai inalt dulap  si gasesc cam de toate asa ca ma pun sa fac niste piept de pui cu legume . in 2o de minute era gata mancarea insa trebuia sa ajung si la farfurii . Pun mana pe un   scaun si ma urc pe el pentru a deschide dulapul de sus insa cand sa pun mana pe o farfurie o alta mana apare si ia farfuria inaintea mea speriindu-ma facandu-ma sa  ma dezechilibrez si sa cad in fund.

A-Cand ti-am zis ca esti prostuta nu m-ai crezut spune si rade de mine ca apoi sa imi indinda o mana pntru a ma ridica . il apuc de mana tragand-l in jos acesta cazand in locul in care eu cazusem in timp ce m-am ridicat repede de jos.Imi pun in farfurie pui cu legume si ma asez la masa .

A-Si eu?

-Si tu ce ? uitandu-ma la el nervoasa.

-Eu nu mananc?

-Vad ca iti arde de glume si nu cred ca poti sa mananci din cauza vanataior nu? zic uitandu-ma la el fluturand din gene . Se ridica de la masa si il vad cum incearca sa-si prajeasca 1 ou insa nici macar atat nu e in stare ca a inecat in ulei oul ala. Termina de,,gatit,, si se pune in fata mea fiind mandru de creatia sa.
Termina înaintea mea de mâncat și doar sta și se uita la mine cum mananc acum dând din picior făcând un sunet ernervant in camera .
  Termin de mâncat și ma ridic de la masa și fix atunci ii aud stomacul lu Adam cum face un sunet . Ma îndrept către tigaie și ii pun și lui in farfurie din ce gatisem mai devreme și după i-o pun in fata . Acesta nu face decât sa se uite confuz și fericit la mine .
-Hai mananca o data ca altfel speli tu vasele ma răstesc la el și văd cum începe sa manance . In timp ce mananca ma pun sa spăl tigaile și farfuriile in care mâncasem . Ma întorc spre el și văd cum sta cu spatele de spătar și cu mâinile pe burta .
-Pe lângă ca esti doctor mai esti și o bucătăreasă prieceputa , numai buna de luat de nevasta , spune putând sa -i simt sarcasmul in voce însă nu aveam chef sa ma cert cu el așa ca îmi scutur mâinile de apa pe fata lui .
-Asta e război , spune in timp ce eu o iau la fuga prin casa.

AdamDonde viven las historias. Descúbrelo ahora