13

9.3K 310 2
                                    


-Veniți doar voi in casa sa discutam , trimit mesajul și după fac poza la cutia de inghetata cu Oreo și trimit și acea poza .
Iza: Venim acummm
Închid telefonul și deja le aud cum intra în casa . Nu dureaza mult și ajung la mine și se pun pe scaune la masa . Le aduc câte o lingura și desfac cutia mare de inghetata .
R-Eu de ce nu știam ca v-ați pus impreuna , ma întreabă Roxi fluturând din gene .
-Nu suntem impreuna
I-Se vedea clar ca va placeți , nu l-am mai văzut sa se uite așa la o fata demult , ma întrerupe Iza băgând lingura cu îngheța in gura .
-Se uita așa doar pentru ca e foarte beat , spun și zâmbesc .
A-Nu cred îl cunosc de mult timp din contra nu ar fi trebuit sa se uite la tine deloc ci doar sa incerce sa te bage in pat daca nu te placea nu te placea mai ales ca este și beat .
-uite eu nici măcar nu îl cunosc prea bine așa ca nu are cum sa ma placa , ideea e ca ne prefacem ca suntem impreuna când e mai multă lume printre care și trixie sau alți baieti de-ai lui InafarA de Robin ,Alan și Josh . Doar voi știți ca nu suntem impreuna in rest ceilalti știu altceva .
I-Eu tot zic ca va placeți reciproc dar nu vreti sa recunoașteți , spune Iza zambind către mine .
-Nu , crede-ma nu ne plăcem ba mai mult nici nu prea ne suportam între noi deci .
Roxi deschide gura sa spună ceva însă este întrerupă de Alan care a venit și a sărutat-o pe Iza .
Alan -iubire e târziu , mergem acasă?
Iza- da , spune și se ridica de la masa urmând sa ne luam in brate drept rămas bun .
Vreau sa ies dim Bucătărie ca sa -i conduc însă atunci intra și ceilalti baieti .
R-Și noi plecam , spune Roxi luându-l de mana pe Robin .
A-Și noi , spune Andrea agatandu-se de Josh .
Ok spun cu un zambet cald și ii conduc pana afara cu Adam .
-Aveți grija de voi , strig stand in fata Porții făcându-le cu mana , dacă Adam era beat , ceilalalti erau și mai manga decât el deci chiar le trebuie noroc sa se înțeleagă cu ei , mai ales ca deja vorbeau limbi străine.
Evident ca fetele conduc mașinile și nu in mult timp deja se îndepărtează de casa așa ca închid poarta cu cheia și după intru in casa.
-Nu intri ? Îl întreb pe Adam care a rămas tot la poarta dar se uita la mine.
-Nu acum .
-Daca nu intri acum o sa dormi afara .
-Bine , spune neachitând nimic pe fata de parca a intrat in coma .
Închid usa cu cheia in urma mea și urc la mine in camera unde acum nu mai era nici urma de ulei . Ma schimb in niște pijamale scurte și roz și ma bag in pat .Aprind televizorul și caut ceva la care sa ma uit când deodată un post de stiri îmi atrage atenția .
,,Se pare ca întreg lanțul de Sali de Fitness M&A al cunoscutului afacerist și vizat in trecut de poliție ca membru al unei mafii va fi lăsat pe mana tinerei  sale nepoate , Kateline Black insa surprizele par ca se țin lanț având in vedere ca tânăra bruneta este impreuna cu capul mafiei ,,list of sins ,, și de ceva timp și afaceristul Adam Smith care a fost luat sub aripa domnului Matei de când avea 10 ani . Este cu adevarat o întreaga noutate oameni buni și vom vedea cum merg sălile sub conducerea lui Katekine Black de acum in colo. Oare o sa urmeze in curand căsătoria ? Oare deja este pe drum un bebe? Nu uitati sa ne urmăriți in fiecare zi pentru noi detalii de la ora 22:00 pana la 00:00 ,,
Rămân stana de piatra când aud toate acele informații la televizor și pe deasupra se mai și derulează poze cu mine , Adam si bunicul .
Sting televizorul și încerc sa adorm însă tremur de nervi și într-un final toți nervi se eliberează într-un plans lung .
Ma trezesc dimineata și văd ca perna mea era uda de lacrimi semn ca am plans pana dimineata , ma duc la baie sa ma spăl pe Dinți și ochi , arat ca un zombi cu niște cearcăne cât China și ochii mici și rosii de la plans , zici ca ma drogasem 2 zile incontinu .
Aud mișcare jos așa Ca decid sa cobor și sa ma pregătesc de un interogatoriu lung .
Cobor scările și îl văd pe Adam cum se ia in brate cu un băiat , nu văd bine așa ca ma apropii de ei și îmi dau seama ca acel băiat era Marius , fratele meu .
M-O doamne ce dor mi-a fost de tinee!! Spune și vine și ma ia intr-o îmbrățișare strânsă .
Îl văd pe Adam cum se uita urat la noi .
-Va Cunoaște-ți ? Își drege el glasul .
-Marius este fratele meu , spun și văd cum ii pica fata .
-Oooo ma bucur ca ești cumnatul meu ! Sare Marius și da mana cu el și după se iau iar in brate mai ceva ca niște fete .
-Multumim , multumim , spune Adam fericit .
-Nu suntem impreuna , tip nervoasa dând cu piciorul de parchet .
M-Da da , te și cred spune zambind către mine .
Cei doi se pun pe canapeaua din sufragerie in timp ce eu ma duc sa-mi iau un pahar cu apa .
Revin înapoi și ii văd foarte concentrați pe o discuție .
-Și ,dragul meu fraților , cu ce scop pe-aicea ? Spun ridicând o sprânceană .
M-Niște afaceri , spune tintindu-ma cu privirea și zambind degajat .
-Ah ești și tu in mafia ,,list of sins,, sa înțeleg nu?Apropo cine i-a ales numele , zic sarcastica  Spun foarte serioasa . In momentul ăla parca le-am dat cu o caramida in cap , se uita unul la altul Însă nu spune nimic niciunul .
-Sa mai întreb o data? Spun deja iritată de reacția celor 2 .
A-De unde sti ? Ma întreabă mai mult soptit Adam
- Aseară ma uitam la televizor și brusc parca mi-a pus Dumnezeu mana in cap când am dat de Știrea asta spun sarcastica căutând pe telefon Știrea ce o văzusem aseară.
M-Te-ai drogat ? Ma întreabă Marius uitându-se atent la mine .
-Nu de ce? In întreb luându-mi capul din telefon .
M-Arați de parca ai dormit cu nasu in cocaina .
-Nu Draga aseară aveam o mie de nervi și n-am putut sa ma bat cu nimeni sa ma descarc așa ca am plans toată noaptea de nervi . Tip la el atunci el lasă capul in jos stiind ca nu plang din orice .
Gasesc videoclipul pe YouTube și întind telefonul către ei . Aceștia se uita mai interesați la Știrea aia decât la un meci de fotbal .
-Astept explicații , spun imediat cum Videoclipul se termina .
-De ce Zâmbești ca un prost ? Îl întreb pe Adam care avea un zambet tâmp pe fata .
A-N-ai auzit , domnul Matei o sa fie in curand străbunic , spune rânjind Spre mine însă atunci ii torn toată apa din pahar pe el .
-Inca astept , spun dând din picior uitându-ma la cei 2
M-Da mare chestie facem parte dintr-o mafie , ce e așa ciudat oricum cred ca bănuiau nu?imi Răspunde Marius destul de calm .
-Crezi ca dacă știam ma mai enervam ? Ma răstesc către el .
M-uite îmi pare rău ca nu ti-am zis pana acum însă doar te-am protejat .
-Puteai sa ma protejezi și altfel , spun însă telefonul lui Marius ma întrerupe . Re ridica de pe canapea și se duce afara sa vorbească la telefon .
-Iar cu tine , trebuie sa port o discuție serioasa , spun enervandu-ma iar și gesticuland către Adam . Acesta nu spune nimic doar ma privește fără niciun sentiment pe fata .
Marius intra înapoi in casa și spune ca trebuie sa plece urgent și ca se întoarce mai pe seara . Se saluta cu Adam iar eu plec furioasa in Bucătărie și ma pun la masa ținându-mi capul in palme .
-Despre ce voiai sa vorbim ? Ii aud vocea groasa a lui Adam care ma trezeste din gânduri .
-De ce exploatezi fete ? Îl întreb calm ridicându-ma in picioare acum fiind in fata mea .I se schimba pentru o secunda expresia fetei însă revine la fel de neutra .

AdamWhere stories live. Discover now