19

8.2K 276 6
                                    

-Da , spun tare si clar si ii zâmbesc .Dam mana iar cineva taie pariul . Inca nu s-a pus ultima carte așa ca toată lumea stătea cu sufletul la gura , pana la urma era o suma imensa in joc , era vorba de 60 000 de dolari plus pariul .
-Oricine ar vrea o iubita ca ea, se trezeste Silviu zicând uitându-se către Adam făcându-i cu ochiul iar acesta Pufneste nervos pe nas.
Ultima carte se pune pe masa și atunci îmi dau seama ca jocu era al meu , era imposibil sa aibă o chinta roială așa ca ,cu siguranta o sa câștig cu un careu din asi.
El lasă primul cărțile jos și văd ca făcuse un full house cu cărți mari .se uita la mine cu un zambet de parca ar fi câștigat ceva însă l-am lăsat sa creadă asta prefăcându-ma ca nu știu ca eu am câștigat și afisand fața ,,poker face,,
-Îmi pare rău scumpule , dar azi visele nu ti se îndeplinesc , spun și trântesc pe masa cărțile . Toată lumea din grupul meu tipa de bucurie și ma luau in brate in timp ce Silviu și echipa lui aveau niște fețe foarte distruse , cred și eu atâția bani .
-Felicitări iubito , îl aud pe Adam acum fiind in fata mea , nu apuc sa ii zic ceva caci ma săruta apasat iar eu îl imping imediat .
-Lasă-mă in pace , și nu îmi mai spune așa dacă nu e nevoie , spun și ii arat ca acum rămăsesem numai echipa noastră care știau ca noi nu suntem impreuna . Acesta nu spune nimic , doar i se schimba privirea in una nervoasa și pleacă de lângă mine .
Stau 2 minte învârtindu-ma pe acolo și vorbind cu toți cum am câștigat și ma trezesc cu Silviu lângă mine .
-Uite astia sunt banii , spune și arata către 3 bărbați care au niște saci imensi in maini .
-Ok , spun zâmbindu-i in timp ce Alan , Josh și Adam i-au banii de la bărbații aceia .
S-Nu te-am mai văzut pe aici dar chiar te pricepi la poker .
-Mi sa mai spus , joc de la 13 ani spun zâmbindu-i înapoi .
S-Wow te-aș lua de nevasta dar văd ca ești deja luată , spune și își țintește privirea asupra lui Adam .
-Mda, spun ținându-mi mana la ceafa si zambind mai mult forțat .
-Mi-a făcut placere Kate , sper sa ne Mai vedem , îmi spune Silviu întinzându-mi mana .
-De asemenea , spun răspunzându-i la salut iar el pleacă cu acei bărbați înapoi .
Robin :Haideți la noi sa împărțim banii .
Adam :ok ,haide .
Marius : hei Adam poți sa-mi iei și mie partea de bani ? Trebuie sa plec urgent și o sa trec maine pe la voi spune și îmi da ușor cu mana peste nas . Așa îmi făcea când eram mică și ma uitam la el când zicea ca are treaba ,,urgent,,
-Stai liniștit frate , spune și se iau intr-o îmbrățișare bărbătească .
Ne urcam in mașini acum rămânând doar eu cu Adam in masina lui caci Marius și-a luat un taxi . Nu spunem nimic pe drum și ajungem imediat la Robin și Roxi acasă.
Intram și ne așezăm pe canapeaua din sufragerie și începem sa împărțim banii 
Mie îmi era somn așa ca i-am anunțat ca ma duc acasă .
Adam :-Haide sa mai stam puțin și după mergem , Îmi spune Adam stand pe canapea care se uita la mine cum voiam sa ma incalt .
-Ha , am zis ca ma duc nu ca mergem stai liniștit , spun și îmi iau la revedere de la cei din camera .
-Poftim , spune Adam și îmi arunca cheile de la masina .
Ma urc in masina și conduc cu muzica la maxim pana acasă. Când ajung acasă ma demachiez repede și fac un dus rapid pe corp caci muream de cald . Ma pun in pat și sint cum ma ia somnu .
Ma trezesc încet când aud busituri și zgomote jos , ma uit la ceas și văd ca era 3 dimineata . Cobor jos sa văd dacă e Adam sau a intrat vreun hot care are de când sa distrugă casa la ce zgomote se auzeau.
Rămân surprinsă când îl văd pe Adam însă nu era singur , era cu o fata blonda pe care o urca pe tot ce apuca in timp ce se sărutau . Deja mi se face scarba însă nu am coborât doar pentru a vedea cine e ci și pentru a-mi lua o sticla de apa la mine in camera . Trec pe lângă cei doi de parca nu i-as vedea și ma întorc înapoi cu o sticla de apa . Când am trecut le lângă cei doi se simțea miros puternic de alcool deci unul dintre ei era mai mult decât beat sau poate chiar amandoi . Ajung in camera și ma întind din nou in pat după ce beau apa , ma simteam ciudat sa-i văd pe ei așa ,insa refuz sa cred ca ma îndrăgostesc de el  . La dracu cu Adam și tot , se comporta urat cu mine și după in public ma săruta și ma tine așa aproape , ma zăpăcește prea mult făcând asta și cu tipa asta , dacă face gălăgie le stric toată distracția . Spun închizând ochii încercând sa adorm .
Ma trezesc la 11 jumate și cobor jos sa-mi fac cafeaua și sa mananc niște cereale cu lapte. Acolo ii văd pe Adam ciufulit in pantaloni scurti și pe Marius care a venit sa-și ia partea de bani .
-Neata , zic cei doi către mine .
-Neata Marius , spun evitându l cât pot de mult pe Adam .
In timp ce îmi pregătesc cafeaua și cerealele Marius se ridica și vine in fata mea.
M-Eu maine plec acasă, ai grija de tine , aveți grija unul de altul spune in timp ce ma ia in brate .
-E băiat mare , văd ca poate sa-și poarte singur de grija , spun amitindu-mi ce am văzut aseară si ma scarbesc imediat .
Marius pleacă și rămân doar cu Adam in casa .
-Îmi pare rău ca am adus-o pe tarfa aia in casa. Îmi spune și rămân surprinsă ca și-a cerut scuze însă din nou ma prefac ca nu-l văd și nu-l aud.
-Mi-am cerut scuze de ce ma ignori ?? Tipa ridicându-se in picioare și îmi ia bolul din fata . Ma ridic de la masa și vreau sa ies însă nu ma lasă. -Nu pleci nicăieri pana nu vorbești cu mine , spune însă nu l bag in seama doar ma așez pe scaun și ma uit pe telefon .
Primesc un mesaj și zâmbesc fără sa vreau când văd ca e de la Max .
-Aha vorbești cu iubi ? Spune și Îmi ia telefonul din mana uitându-se nervos când vede de la cine e mesaju .
-Ce nu înțelegi din ,,sa nu te mai văd cu asta,,?
-Eu zic sa-ti vezi de viața ta și sa ma lași in pace , te futi cu cine vrei , ma fut cu cine vreau așa ca lasă-mă dracu o data . Spun și ii iau telefonul din mana și trec pe lângă el . Ma pun pe canapea și după 5 minute îl văd cum pleacă de acasă. Ma uit linistita la tv și aud iar telefonul dar de data asta mai multe mesaje de o data . Mesajele sunt de la Roxi și robin însă nu le răspund fiindcă știu ca o sa urmeze multe explicații de dat. Telefonul începe sa sune și evident tot Roxi și robin ma suna însă nu le răspund . Las telefonul jos și ma duc pana sus sa caut încărcătorul însă când ma întorc ii văd pe Roxi și Robin și undeva mai in spate pe Adam .

AdamUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum