4

11.7K 387 10
                                    

Adam pov.

Debea acum am scapat de Trixie si decid sa ma duc acasa , ceasul era deja 11 seara asa ca voiam sa ma relaxez acasa eventual sa chem niste prieteni la mine.Intru pe usa iar fara sa-mi dau seama usa se tranteste din cauza curentului facand un zgomot destul de urat ,insa imediat imi dau seama ca azi trebuia sa vina Kate asa ca injur pentru ca uitasem complet de ea. Nu apuc sa fac prea multi pasi caci in fata mea apare o fata imbracata cu niste pantaloni scurti , foarte scurti si un maieu alb putin scurt si transparent , arata al naibii de bine avand un corp slabut dar atletic   , are parul lung si negru lasat pe spate fiind destul de inalta iar fata ei era parca a unui inger, doamne daca  nu era nepoata domnului Matei . Fata din fața mea pare sa faca acealsi lucru ca mine, sa ma studieze din cap pana in picioare insa sparg linistea intreband-o rautacios daca ea e noua fata iar ea ma surprinde raspunzandu-mi la fel de taios daca eu sunt ala de sta in casa ei. M am enervat putin insa nu avea rost sa ma cert cu ea asa ca plec la mine in camera . Cand ajung sus imi dau seama ca nu numai mie mi-a placut de ea ci si amicului meu si sper sa nu fi observat ceva ciudat la pantolonii mei. ma schimb in niste pantaloni de casa,  si cobor jos pentru a manca ceva . O vad stand cu un castron in mana cautand unde sa-l puna . Incerc sa fac pe battman cu ea aratandu-i insa nu pare prea recunoscatoare de gestul meu. Ma trantesc pe un scaun si o intreb ce mananc insa ea ma ia peste picior asa ca decid s-o sperii putin jighind-o si prinzand-o de incheietura insa ma surprinde ea cand ma pune la pamant fara sa clipesc .


kate pov.

Ma trezesc dimineata din cauza mirosului de ars care imi strabatea narile facandu-ma sa cobor imediat jos sa vad ce s-a intamplat . Il vad pe Adam concentrat cum incearca sa faca clatite , imediat cum il vad fug inspre el si il inping sa vad ce a facut. In tigaie era o clatita neagra la cat de arsa era si el inca o lasa acolo.

-La cum gatesti ma mir cum de n-ai murit de foame pana acum, spun sarcastic in timp ce ii iau tigaia din mana si arunc clatita aia arsa. Se indeparteaza de mine si se pune la masa simtindu-i privirea pe spatele meu in timp ce faceam restul clatitelor, macar aluatul era bun.Termin de facut clatitele si le pun in farfurie urmand sa le duc la masa.

-Ce m-as face fara tine , zice sarcastic cu un mic zambet vrand sa-si ia o clatita insa ii trag farfuria din fata.

-Am zis ca nu sunt bucatareasa ta , tu gateste-ti , spun muscand cu pofta dintr-o clatita vazand cum se infurie .

-Nu stiu sa gatesc 

-Fierbe-ti un ou , asa n-ai cum sa-l arzi ,ii spun neluandu-mi ochii de la farfuria cu clatite, plus clatitele ingrasa si ar fi pacat la cat te-ai chinuit pentru muschii aia nu?

-Pai si tu de ce mananci atunci , spune in timp ce imi trage farfuria din fata si imi smulge din mana  clatita pe care tocmai o incepusem.

-Eu nu tin la silueta , spun targandu-mi din nou farfuria langa mine .

-Nici eu , si iar farfuria ajunge in fata lui.

Sti ceva ? manaca-le pe toate spun in timp ce ies din bucatarie si aud un ras in urma mea.

Ma uit la ceas si vad ca era ora 8 dimineata iar la 9 jumatate trebuia sa fiu la noul serviciu . Ma dezbrac de pijamale si intru direct in cada pentru a-mi face baie pe cap pentru ca miroseam numai a clatite .Ies din baie si ma usuc repede la par dupa care imi fac un machiaj natural pentru ca aveam niste cearcane mari de aseara si dupa ma imbrac cu o rochie neagra mulata pe corp si niste pantofi tot negri luciosi nu prea inalti .Deja era 9 si 10 asa ca ,cobor si imi amintesc ca in garaj am mai multe masini si trebuie sa imi aleg cu care merg azi la munca. Ma indrept catre garaj si il vad pe Adam imbracat intr-un costum negru cu o camasa alba si ochelari de soare pe ochi cum se uite pierdut in curte insa isi muta privirea spre mine cand ma aude mergand.

-Iti ia ceva femeie sa te pregatesi, spune venind spre mine.

- Domnisoara ,spun rastit , dar de ce m-ai asteptat mai exact?

-Ca sa te duc la lucru domnisoara ,spune sarcastic ranjind spre mine.

-Pot sa merg si singura spun in timp ce vreau sa deschid garajul insa Adam ma opreste facandu-mi semn spre un audi negru , cu asta mergem azi , spune fluturand cheile inspre mine.

-Merg azi, spun in timp ce ii zmulg cheile din mana si ma asez pe locul soferului blocand usile, insa se pune in fata mea astfel neputand sa misc masina fara sa il ocolesc pentru ca era parcata destul de aiurea intr-un loc destul de mic. Intr-un final il las sa intre pentru ca deja era 9 jumate.

AdamWhere stories live. Discover now