9

9.7K 338 1
                                    

O iau pe Roxi după mine însă primește un telefon de la mama ei și pleacă urgen cu Robin la spital din câte am inteles tatăl ei a căzut de la înălțime , o sa vorbesc maine cu ea . Ceasul era deja 3 jumate dimineata așa ca ma retrag spre somn cu toate ca îmi placea sa l văd pe Adam cum face curat in sila și sa îmi arunce câte o privire ungigatoare . Le zic noapte buna băieților care inca erau la noi și ma duc către camera mea însă a strigat la mine de jos sa nu mai intru acolo ca a dat cu ceva soluție sa iasă uleiu prostii de ale lui așa ca ma duc direct in camera lui . Realizez ca inca sunt plină de ulei și trebuie sa fac neaparat baie așa ca cotrobăi prin șifonierul lui și gasesc niște boxeri și un tricou curat pe care le iau cu mine in baie .
Ies din baie și văd ca ceasul era deja 4 dimineata așa ca nu ma mai usuc la par doar ma îmbrac și ma pun direct la somn nu înainte sa văd dacă a terminat cu treaba . Scot capul de usa și văd lumina aprindă doar la mine in camera .
-Adamnnn! Tip la el in speranța ca n a adormit .
-Daaaa tipa înapoi după câteva secunde in care am crezut ca doarme .
-Ai închis usa? Îl întreb de data asta mai încet .
-Pff nu cred .
-pai du-te și inchide o . Ii spun scurt însă aceasta nu pare sa-mi răspundă deci cred ca a adormit . Ma trântesc in pat și las televizorul aprins pentru lumina . Ațipesc și sunt brusc trezita de faptul ca tocamai am zburat preț de 3 secunde de pe saltea in aer . Ma uit buimacă si îl văd pe Adam in niște pantaloni rozi care erau ai mei și știu ca i-a luat  fiindcă erau cei mai largi , ma bufnește rasul când îl văd și el se întoarce către mine ca mai apoi sa se ridice in fund stand fata in fata cu mine .
-Nu era vorba sa dormi la mine im camera ?
-Da Kate nu te-am lăsat sa intri din cauza soluției aleia și crezi ca eu as fi dormit acolo ,
- exista canapea in sufragerie , și alte camere in toată casa asta imensa .
-Dormi tu acolo îmi spune cu un zambet șters de somn , eu vreau sa dorm la mine in camera și zi mersi ca te las sa dormi aici .
-poftim , zic și sar din pat ,asta ne -a fost înțelegerea și n-am nevoie sa ma lași tu pot sa dorm și pe canapea foarte bine .Dau sa plec însă ma oprește .
-Tie îți e frica la tine in camera , dapoi in sufragerie care e de 2 ori mai mare .
-Cine a zis ca mi e frica? Răspund sigura pe mine însă aceasta ma sfidează și zâmbește .
-Stai aici , spune ridicându-se și luându-ma pe sus după care ma aseaza înapoi in pat .
-Apropo , îmi plac pijamalele tale , spune făcând apropo la tricoul lui , bine ca nu știe ca i-am luat și chilotii .
-Și mie ale tale și fac semn spre pantalonii lui roz defapt ai mei pe care scriu ,,sexi  ,, pe fund .
-De ce ai pantaloni cu un mesaj ca asta spune întorcându-și capul spre mine zambind pervers .
-I-am primit de la o prietena  .
-Sigur , spune și rade .
-Auzi , du-te și Închide usa.
-Dar nu se intampla nimic , ești cu mine .
Cu greu se da jos din pat si raman surprinsa cand vad ca  Închide doar usa de la camera cu cheia .
-Ce dracu faci ? Îl intreb cu fata in perna aproape adormita .
-Am grija sa nu nefure hotii.zice razand 
Aud ce spune însă mai am putere doar sa-l împing puțin . Și eu care credeam ca o sa adorm repede se pare ca Adam a adormit de 2 ori mai repede și mai și sforăie .
Ceasul e deja 6 dimineata și eu inca n-am putut sa dorm de sforăitul lui Adam așa ca ma enervez și ma sui peste el și îi pun o perna peste fata .
-CE FACI NEBUNA LUMII!? tipa la mine speriat și arunca perna într-un perete . Erai sa ma omori !
-N-am eu norocul asta , spun și dau sa ma ridic de pe el însă ma trage și cad cu capul pe pieptul lui , ma tine strâns astefel nu pot face nici-o mișcare .
-Visam așa frumos nenorocito .
-o visai pe trixie spun și încep sa rad înfundat .
-Nu , te visam pe tine ,si te lăudai ca sunt iubitul tău . Ma zbat in brațele lui pana îmi da drumul și se uita la mine cu un zambet copilăresc ,. Am glumit dar nu cu toate , chiar te visam pe tine .
-Și de ce Ar fi asta un vis frumos ?
-Pentru ca dansai din fundul asta spune și ma apuca de fund . Nu stau prea mult sa ma gandesc ca pumnul meu face contact cu ochiul lui , evident am dat in celălalt ochi barem sa se invineteasca amandoi . Ma ridic din pat și ies nervoasa din camera coborând jos și ma trântesc pe canapeaua aia care parca avea somnifere in ea la cât de repede am adormit .
Ma trezesc din cauza zgomotului din curte , nu ma ridic de pe canapea doar ma frec puțin la ochi și numai bine îl văd pe Adam intrând pe usa .
-Ooo dar cine s-a trezit din somnul de veci ? Spune zambind și vine spre mine . Apropo boxerii mei te fac și mai sexi spune și îmi face cu ochiul .
-Dispari spun și arunc o perna înspre el dar se fereste .
-m-ai ratat fraiero , acesta deja se aseaza lângă mine pe canapea .
-Cât e ceasul , îl întreb intinzandu-ma caci amorțisem pe canapeaua aia .
-7 jumate , și vezi ca in curte e gratar cu prietenii mei deci ia-ti ceva pe tine și hai .
-Și dacă ies așa ce are , oricum prietenii tai acum sunt și ai mei și aseară ne-au văzut cum ne bateam pentru un telefon deci .
-nu sunt numai acei prieteni Kate , sunt si alți baieti .
-Sunt și alți baieti sau sunt numai baieti ? Îl întreb cu un zambet tamp pe buze

AdamWhere stories live. Discover now