26

7.6K 273 16
                                    

-A zis ca nu e a ta , tipa și Max împingându-l puternic astfel Adam împiedicându-se de o piatra și cade jos iar Max se pune peste el dându-i pumni .
-Poate a mintit , tipa Adam rasucindu-se acum fiind el deasupra lui Max dându-i pumni .
Vreau sa ies din masina însă usa era încuiată la fel și cea a șoferului așa ca încerc sa ma pun pe bancheta din spate sa verific  ușile . Din fericire una era deschisă așa ca ma dau repede jos din masina și ma duc către cei doi care țipau și înjurau de zici ca se băteau 10 persoane nu doua .
-Teriminati ! Tip la ei oprindu-ma in fata lor iar cei doi își ridica privirile către mine .
-Ți-am zis sa stai in masina , tipa Adam la mine însă îl ignor fiind uimita de fetele lor , erau plini de sânge și vânătăi , nici animalele nu se bat așa .
-A deci vrei s-o duci in seara asta și te-ai gândit sa treci întâi pe la mine nu ? Zice Max zâmbindu-i in fata , însă Adam ii da un pumn atat de puternic încât leșina iar eu îmi pun mana la gura muta de uimire . Adam se ridica de pe el și se aseaza in fata mea .
-Am promis ca o sa am grija de tine , imi pare rău , spune și ma trage intr-o îmbrățișare .
-De ce îți pare rău ? Ii răspund confuza uitându-ma la fata lui .
-Pentru ca te-am lăsat sa te vezi cu el , nu trebuia sa te las singura .
-Adam haide acasă , ți-ai luat prea mulți pumni in cap si nu prea mai gândești logic , spun in timp ce îl trag înspre masina .-Da-mi cheile , conduc eu , spun calm încercând sa-i ofer încredere . Acesta nu spune nimic doar îmi da cheile și ne urcam in masina . Tot drumul nu a spus nimic însă i-am simțit privirea in permanenta pe mine .In 10 minute ajungem acasă și ii zic lui Adam sa faca un dus și sa aștepte sa vin sa îl ajut cu bandajatul. Ma duc și eu sus și îmi dau tricoul lui Adam jos , schimbându-ma intr-o pereche de pijamale scurte și roz cu căței pe ele . Mai stau 5 minute in camera și ma duc sa văd dacă a terminat Adam cu dușul . Nu apuc sa bat o data la usa caci usa se deschide și îl văd cum era îmbrăcat doar cu boxerii și inca avea picături de apa pe corp și parul ud .
-Intra , ii aud vocea răgușită și se da la o parte din fata ușii . Nu zic nimic doar ma duc spre pat și așez punga cu cremele și bandajele pe pat . Ii fac semn sa se așeze pe pat in timp ce scot fiecare crema din punga . Ma uit la el atent și observ cum la mana avea sânge proaspăt .
-Da-mi mana , spun și ii fac semn cu capul către sângele ăla . Acesta nu zice nimic doar îmi întinde mana și văd ca are o tăietura destul de adânca . Îl sterg cu apa oxigenată încet și după încep sa ii bandajez rana .
-Crezi ca ar fi trebuit sa chemam o ambulantă pentru Max ? Îl întreb calma încercând sa fac conversatie însă ma țintește cu o privire posesiva .
-De ce îți pasa tie de Max ? Ma întreba mai mult țipând .
-Pentru ca este unul din prietenii mei , spun in timp ce ajung sa îl dau cu crema pe fata la vânătăi , din fericire a scăpat doar cu niște vânătăi și arcada Sparta .
-Max nu îți este prieten , spune in timp ce ma prinde de mana cu care îl dădeam cu crema .
-De ce crezi asta ? Îl întreb curioasa , pana la urma Max chiar mi-a fost mereu aproape .
-Dar nu mai vorbi de Max , Max in sus , Max in jos nu vrei sa ti-l aduc sa te căsătorești cu el ? Tipa la mine in timp ce se ridica in picioare acum privindu-mă de sus .
-Ești gelos ? Îl întreb zambind din cauza reacției sale .
-Nu , spune calm lăsându-se mai in jos ca sa fie la același nivel cu fata mea .
-Bine , atunci sa sti ca eu chiar vreau sa ma căsătoresc cu Max , e așa dulce și frumos , e bărbatul perfect , spun pe un tot de copil îndrăgostit așteptând sa ii văd reacția .
-Te bat și pe tine , tipa Adam la mine in timp ce toți Mușchii ii sunt încordați .
-Pana la urma cred ca am fi o familie fericita , îți dai seama ce copii frumoși o sa avem ? Spun entuziasmata însă nu pot sa nu rad când văd cum se enervează .
-Asta s-o crezi tu , dacă ai copii , cu mine o sa-i ai fetițo , s-a inteles ? Spune îl timp ce ma apuca de maxilar făcându-ma sa ma uit in ochii lui care ma făceau sa ma pierd cu totul .
-Nu prea cred , spun in timp ce ii iau mana de pe mine și ii fac semn sa se așeze înapoi in pat .
-Nu ma așez nicăieri , se rasteste la mine in timp ce se pune cu mâinile in sân in fata mea .
-Aseaza-te ca sa îți spun ceva , spun in timp ce încerc sa nu ma bufneasca rasul ca sa pot sa-i fac farsa .
-Ce vrei sa-mi spui ? I se schimba imediat vocea într-una curioasa și un pic îngrijorata.
-Dacă nu te așezi nu îți zic , spun punându-mi și eu mâinile in sân .
-Bine , mârâie printre Dinți așezându-se pe pat in fund .
-Hai , spune o data ca m-ai făcut curios , spune pe un ton nervos de data asta .

AdamWhere stories live. Discover now