6

10.6K 346 5
                                    

Masina se opreste in dreptul unei sali de fitness si imi dau seama imediat ca era una din salile companiei . Deasupra salii tronau mari literele M&A care veneau de la numele bunicilor mei Amalia si Matei. Intram in sala si totul era normal lumea care facea sport , diferiti instructori care ajutau clientii nimic iesit din comun . O pierd pe Roxi asa ca o caut cu privirea si vad ca vorbeste cu un baiat si dupa se pupa scurt pe buze, zambesc involuntar iar apoi imi dau seama ca iubitul ei era chiar Robin. Se vede ca se iubesc asa ca ,continui sa ma uit la ei zambind ca o proasta pana cand ma observa si imi fac semn cu mana sa vin .

R-Nu stiam ca te-ai imprietenit cu gagica lui Smith .

-Nu suntem impreuna,rabufnesc eu in timp ce cei doi isi dadeau coate si zambeau inspre mine.

Robin-Cum nu ? erai la el acasa aseara

-Acum e si casa mea , eu nu am vrut sa am un coleg de casa dar nu putea fi totul perfect pana la urma, il vad cum se uita confuz la mine, O sa-ti explice Roxi dar pana atunci voi porumbeilor de cat timp sunteti impreuna?

R-De 4 ani , spune si ii mangaie bratul lui Robin .

-Wow sa va tina mult frumosilor , spun si le zambesc cald.

Roxi-La fel scumpo , spune si imi da un pupic in aer referindu-se la mine si Adam.

- In niciun caz , spun inpingand-o putin in Robin si plec inainte spre masina , Roxi marind pasul pentru a ma ajunge din urma.

-Unde vrei sa mergem ? ma intreaba curioasa

-Nu stiu ,Intr-un parc ceva .

-Buna idee , spune in timp ce ambaleaza motorul masinii.

In 10 minute suntem in fata unui parc care era foarte  mare, ne cumparam cate o inghetata si ne plimbam prin multime , afara deja se intuneca insa mai stam sa ne plimbam caci era extrem de placut si de cald afara . Continuam sa vorbim despre servici si aflu si alte chestii despre Adam care nici nu voiam sa le stiu insa Roxi tot mi le-a zis .Deja se facuse tarziu iar Roxi primeste un apel de la iubitul ei , aparent ei stau si in aceasi casa si mi se pare foarte dragut ca se iubesc asa mult. Roxi ma lasa in fata casei si imi iau la revederede de la ea pupand-o pe obraz .

-Nu uita daca mai vine Robin aici vino si tu ca sa stai cu mine ca oricum eu nu stau cu ei.

-Bine frumoaso, spune in timp ce imi face cu ochiul si ambaleaza motorul disparand rapid de pe strada mea.

intru in casa si vad ca luminile erau aprinse in aproape toata casa insa jos nu era nimeni.Urc sus si ma schimb in pijamale in pantaloni scurti normali si un tricou lung care imi trecea de fund iar parul mi l-am prins intr-un coc dezordonat. Zici ca eram de la nebuni dar daca eu ma simt bine e tot ce conteaza . Stau in pat si aud soneria . Nu ma ridic pentru ca sigur e cineva pentru Adam asa ca n-are rost sa ma duc eu . Din pacate soneria tot suna iar Adam nu raspunde , poate n-o fi acasa si a uitat luminile aprinse,imi zic in gand in timp ce ma dau jos din pat.Cobor scarile si inca acel cineva suna cu insistenta la soneria aia imi venea sa deschid usa si sa-i dau cu ceva in cap.

Intr-un final ajung sa deschid usa si in fata mea sta un baiat inalt cu un corp atletic , am observat ca majoritatea baietilor de pe aici sunt bine facuti deci nu ma mai mira nimic.

-Scuze ,Adam nu cred ca e acasa , spun in timp ce vreau sa inchid usa insa aceasta o blocheaza cu piciorul.

-Nu pe Adam il caut ci pe tine ,spune analizandu-ma din priviri din cap pana in picioare.

-Cred ca ai gresit , eu doar ce m-am mutat aici deci nu cred ca ma cunosti, spun cu putina panica in ochi .

-Tu nu esti Kateline Black? spune iar in acel moment imi vine sa lesin.

- Ba da, dar tu cine esti  ?

Aud din spate niste pasi rapizi si brusc ma trezesc din ganduri cu Adam langa mine strangandu-ma din nou la pieptul lui.

A-Ce s-a intamplat Max , se rasteste la baiatul din fata mea.

M- Am vazut-o azi si am zis sa o intreb daca vrea sa ne cunoastem mai bine , spune uitandu-se iar la mine din cap pana in picioare

-Nu, nu vreau sa cunosc pe nimeni acum,spun balbaindu-ma in fata lui.

-Iubire il cunosti pe baiatul asta ? ma intreaba Adam venind cu fata ma aproape de fata mea acum putand sa-i simt respiratia peste pielea mea.

-Nu, nu l-am vazut in viata mea dar se pare ca tu il sti nu-i asa iubire? spun destul de încordată .

A-Da il cunosc dar nu suntem prieteni spune asta si dupa isi ia mana de pe mine si se rasteste catre Max dandu-i un pumn iar mai apoi sa-l lipeasca cu spatele de perete .

-E a mea fraierule ,ii sopteste lui Max in ureche insa am auzit si eu , cu siguranta asta a facut parte din planul ,, prefate ca esti cu mine,, asa ca ignor vorbele lui.Brusc ma trezesc din ganduri cand si Adam isi ia un pumn in ochi iar Max spunand cu voce tare,,mai vedem,, . Atunci a inceput bataia iar eu raman martora nestiind daca ar trebuii sa ma bag intre cei doi

A-Du-te in casa , tipa la mine Adam care era peste Max impartindu-i pumni.

Nu era momentul potrivit pentru o cearta asa ca fac ce mi-a zis si astept in sufragerie sa se termine o data bataia.Aud doua masini care vin in viteza si opresc in fata casei si dupa pe usa intra Roxi care fuge spre mine si ma ia in brate ingrijorata .

R-Esti bine? se balbaie ea

-Da eu sunt, nu m-am batut eu ,dar Adam si tipul ala?

AdamWhere stories live. Discover now