11

9.4K 304 3
                                    

M-Buna , îmi spune Max punându-se pe marginea fântânii , facandu-mi semn cu mana sa ma așez lângă el . Ma așez și ii pot vedea acum și vânătăile provocate de Adam .
-Buna , spun puțin ezitand.
-Uite știu ca aseară a fost ciudat însă nu am vrut sa te sperii sau ceva , știu ca ti-ai făcut o impresie proasta despre mine acum , spune punându-și mana la ceafa .
-Mda , nu știu ce sa zic , dar de unde știai unde stau ?Acesta începe iar sa zâmbească și își muta privirea către mine iar eu îl evit uitându-ma in alta parte acum . Greierii deja au început sa cante iar faptul ca era așa plăcut afara dădea o atmosfera fumoasa , pacat ca nu eram cu persoana potrivită .
-Te-am văzut la sala cu Roxi și Robin iar după am cerut adresa ta de la biroul de informații , acolo am aflat și ca ești nepoata domnului Matei .
-Puteai sa îmi dai un mesaj sau sa ma suni nu sa apari in fata ușii și sa iasă tot scandalul ăla .
-Uite n-am știut ca ești impreuna cu Adam , îmi pare rău pentru ce s-a intamplat și te-am chemat sa îți zic niște chestii in legătura cu Adam pe care sigur nu le știai .
Îmi întorc privirea către el și fac contact cu ochii lui de unnegru intens , -Te ascult , spun clar și sigura pe mine .
-Eu cu Adam și toți ceilalalti am fost prieteni de mici , pe la vreo 15-16 ani ne-am bagat in Belele cu totii atunci când ne plimbam pe strada și am văzut un Moș care era bătut de un grup de baieti , noi am sărit sa-l ajutam însă imediat poliția a venit și nu știu exact cine a spus ce ca noi am picat vinovați .
-Am , asta e ce voiai sa-mi spui , spun scoțând tot aerul pe nas oftând , bine nici nu știu la ce ma așteptăm pana la urma .
-Nu , nu asta e , ideea e ca de atunci ne-am făcut o mafie și tot de atunci Roxi e cu Robin in caz ca te întrebai și făceam tot felul de afaceri cu oameni grei , pana și bunicul tău a fost implicat in astea și inca mai participa la acțiune din când in când dar sa nu-i spui bunicii tale ca o sa se supere pe el , îmi spune dându-mi un cot și arucându-mi un zambet lucru care m-a făcut și pe mine sa zâmbesc .
-Totul a evoluat pana acum , noi ne-am certat acum 2 ani din cauza unei tranzacții care n-a decurs bine și eram sa fim prinși de poliție iar de atunci ei au rămas tot in acea mafie eu mergând pe alt drum , am încercat sa ma las de astea însă nu prea am reușit , spune frecandu-și mâinile între ele , Cum ti-am zis totul a evoluat inclusiv marfa , de la droguri au ajuns la trafic de carne vie
Rămân blocată de ceea ce aud și îmi întorc iar privirea către Max care se uita la mine .
M-Știu ca e Șocant însă am vrut sa-ti spun ca dacă brusc devine din ce in ce mai apropiat de tine ai grija sa nu devii una dintre victime , dacă ai nevoie de ajutor poți sa ma suni oricând sau sa-mi scri și te voi ajuta cu cea mai mare placere .
-Multumesc ca m-ai informat , spun ridicându-ma și mergând ca un robot către masina la cât de socata eram , pana și bunicul sa faca de-astea nu îmi vine sa cred .
-Noapte buna frumoaso , îl aud pe Max in spatele meu însă nu mai am cuvinte sa ii răspund .
Ma urc in masina și vreau sa pornesc către casa însă îmi aduc aminte ca trebuia sa vin cu ceva dulce așa ca dau o fuga întâi la cel mai aproape supermarket din zona . Îmi iau un căruț și ma agat de diferite sortimente de ciocolata și inghetata . Ma duc la casa sa plătesc și din fericire nu era prea multă coada așa ca termin destul de repede , in drum spre masina fiind copleșită de gânduri ajung in fata unui BMW exact ca al meu și încep sa trag de usa sa se deschidă însă acesta nu se deschidea , încep sa ma panichez și sa apăs ca nebuna pe cheia mașinii pana când 2 fete apar in spatele meu și una îmi pune mana pe umăr ele fiind putin  mai înalte decât mine .
-Hei , spune și apasă pe o cheie pe care o avea in mana și masina se deschide , îmi dau seama imediat și ma dau un pas in spate .
-Vai îmi pare rău , eram copleșită de gânduri masina mea este exact la fel și am crezut ca aici am parcat-o .
-Stai linistita îmi spune fata blonda , și mie mi s-a întâmplat asta , eu sunt Izabelle .
-Iar eu sunt Andreea spune și cealalta fata , amândouă sunt drăguțe una fiind blonda cu parul pana la umeri iar cealalta șatena și creata cu parul lung .
-Eu sunt Kate , spun și dau mana cu cele doua fete , nu îmi vine sa cred ca oamenii sunt așa deschiși aici îmi spun in gand . Mai stam puțin de vorba in fata mașinii și după facem schimb de numere .
Iza: Hei noi acum ne duceam la o petrecere nu e departe de aici , acolo sunt și iubiții noștri și poate îți găsești și tu un fat frumos spune Iza făcând semn cu capu spre coșul meu plin cu dulciuri . Zâmbesc către ea surazandu-mi ideea .
-Hm nu știu ce sa zic , nu am fost invitata .
Andreea: O haide ai venit cu noi .
-ok , o sa fiu in spatele vostru spun in timp ce ma îndrept către masina mea și după ieșim din parcare . Ma țin după masina lor și intru chiar pe strada unde locuiesc și deja se simte un miros de gratar și muzica care bubuie , mai mergem puțin și nu mare mi-e mirarea când ajung in fata casei mele . Îmi venea sa ma dau cu capul de volan .

Adamحيث تعيش القصص. اكتشف الآن