10

9.4K 329 8
                                    

-sunt numai baieti și târfă de trixie a venit cu unu aici și vreau sa te îmbraci sa vi și sa faci pe iubita perfecta , hai mișcați fundu ăla o data la ceva și te astept in grădina mare .
Ma ridic din pat și văd apeluri de la Roxi și mesaje dacă știu de ,,grătarul ,, lor , ii scriu ca acum m -am trezit si ma suna imediat vorbim ceva si ii zic sa vina si ea sa nu ma lase doar cu trixie Caci cu siguranta ar ieși destul de urat . Ajunge in 10 minute la noi și aud cum toți o saluta după care intra in casa și ma striga .
-Sunt la Adam in camera , tip la ea și sper sa ma audă din cauza gălăgiei făcute de baieti și de muzica . Din fericire ma aude și vine in camera . De ce ești aici și de ce ești îmbrăcată cu hainele lui ? Ma întreabă Roxi dând din sprancene .
-poveste lunga spun și ii zic ca ii explic alta data . Îmi iau niște pantaloni scurti și un tricou alb și parul mi -l fac într-un coc deranjat .
-Nu știu ce trebuie sa fac , e multă lume și Adam mi a zis sa ma comport ca iubita lui .
-Doar fi iubita lui , spune și ma trage afara fiind prea târziu sa mai spun ceva caci deja ajung in fata tuturor .
Imediat cum calc pe gazon simt privirile tuturor pe mine , însă nu mi se pare anormal ca toți de acolo nu ma știau . Îmi îndrept privirea spre stânga și îl văd pe Adam cu sta pe un scaun zambind cald la mine . Îmi face semn cu mana sa vin spre el.
-S-a trezit dulceața mea ? Îmi spune facandu-mi semn sa ma așez pe piciorul lui .
-D Da, spun balbaindu-ma însă acesta rade și ma trage pe piciorul lui .
-Ea este iubita mea , striga in toată Mulțimea eu deja inrosindu-ma la fata pentru ca nu ma așteptăm la asta . Nu apuc sa zic ceva caci îmi muta capul spre el și ma săruta apasat însă nu am vrut sa-i răspund la sărut ridicându-ma de pe el .
-Scumpule , putem sa discutam ceva in casa , îl întreb zambind însă se vedea clar ca era un zambet forțat .
-Desigur iubire , spune și ma ia de mama pana ajungem in casa .
-Ești nebun la cap ? Tip la el in timp ce-i dau drumul la mana nervoasa .
-Nu de ce? Ți-am spus ca trebuie sa te prefaci ca ești iubita mea .
-Hai nu serios , de ce vrei sa știe lumea ca tocmai eu sunt iubita ta ? Plătește o fata pentru asta nu ma pune pe mine in ipostaze destea  .Acesta nu zice nimic doar zâmbește și asta ma face sa îmi pun multe semne de întrebare .
-Nu toate fetele sunt ca tine , spune și ma lipește de perete  fiind foarte aproape de mine , De ce nu mi-ai raspuns la sărut ? Ma întreabă apropiindu-se și mai mult de mine acum putând sa-i simt respirația pe pielea mea .
-Pentru ca nu suntem impreuna psihopatule , tip și îl împing de lângă mine . Dacă vrei sa te mai ajut nu mai forța toată treaba , nu e nevoie sa ma pupi ca sa știe lumea ca suntem impreuna , e suficient ca ai tipat in toată curtea și
-Și te-ai înroșit imediat , ma întrerupe brusc și ma blochează pentru câteva secunde .
-Doar nu mai fi așa apropiat de mine când ne jucam de-a ,, fi cu mine ,, ok?
-Nu promit nimic , spune și trece pe lângă mine facandu-mi cu ochiul .
Ma simt destul de prost și nu prea vreau sa mai ies afara însă primesc un mesaj de la un număr pe care nu -l aveam memorat in telefon .
Nr- Buna frumoaso , am văzut ca nu ești in apele tale , ce-ar fi sa ne intalnim in parcul din capătul străzii peste 5 minute.
Stau puțin pe gânduri și îmi amintesc ca și Josh mi-a zis in seara aia ,,frumoaso ,, deci poate este o replica tipica de-a lui si el este aici deci a putut sa vada ca nu sunt prea bine . Mai stau 2 minute și decid sa-i scriu ca ne intalnim acolo . Pana la urma ce se poate intampla ? E doar Josh .
Trag repede pe mine niște blugi  lungi negri și îmi pun un tricou alb de la Adidas , ma incalt cu o pereche de tenesi albi și ies prin curtea mică ca sa nu atrag atenția , ghinionul este însă cu mine și dau nas in nas cu Adam care lua niște lemne pentru foc .
-Unde te duci ? Ma întreabă cu o sprânceană ridicată uitându-se la hainele mele .
-Pana la un supermarket , am pofta de ceva dulce , spun și ma îndrept către garaj .
-Avem dulciuri in casa , spune lăsând lemnele jos și vine spre mine .
-Știu dar parca nu as mânca din alea , spun neuitandu-ma la el și deschizând garajul .
-Stai , vin și eu , trebuie sa mai iau bere , spune iar de data asta ma întorc spre el și îl văd rânjind stiind ca și-a dat seama ca nu ma duc la supermarket .
-Mai avem bere in frigider , spun urcându-ma la volanul unui BMW X6 alb și blocând  ușile pentru a nu încerca sa între in masina .
Acesta se uita după masina pana ce ies din curte . Răsuflu usurata când văd ca ,,planul ,,mi-a ieșit așa ca bag viteza pana ajung in fata parcului . Primesc iar un mesaj in care spune ca ma așteaptă la fântâna . Afara deja se întunecase așa ca ,cobor din masina și ma îndrept către singura fântâna din parc și văd doar o silueta de băiat  dar cum  aproape toți arata la fel la corp așa ca putea fi oricine ,însă după ultimul mesaj sunt destul de sigura ca era Josh . Ma apropii de el și debea acum pot sa-i vad trăsăturile fetei . Încep sa ma panichez și ma uit in toate părțile sa văd dacă mai sunt oameni in parc însă majoritatea plecaseră cu lăsarea întunericului . Nu-mi vine sa cred ca in fata mea sta Max  zambind la mine .

AdamWhere stories live. Discover now