15

8.5K 286 1
                                    

Lasă-mă in pace ! Tip la el și ma zvârcolesc însă degeaba . Într-un final ajunge cu mana pe coapsa mea și trece ușor cu mana peste o cicatrice , când o atinge încep sa plang fără control in fata lui fără sa îmi pese de ce urmează . Plângeam atât de tare încât nici nu mai știam ca este peste mine . Se uita speriat la mine cum plang și se da jos de pe mine și se ridica sa aprinda repede becul in camera . Ma ridic in fund și îmi țin picioarele la piept plângând și mai tare , vrea sa ma atingă însă ma feresc fugind la baie .
-Deschide usa ! Tipa la mine de pe partea cealalta a ușii . Nu ii răspund nu ca nu as vrea însă nu am putere sa mai vorbesc . Dacă nu deschizi sparg usa , tipa din nou însă nu l-am crezut ca o sa faca asta așa ca îl ignor din nou .
Eu stau in fund rezemata de cada și bocesc in continoare pana când Adam chiar sparge usa și vine lângă mine .
-Lasă-mă in pace , te rog , spun printre suspine încercând sa ma calmez însă încep sa tip și sa plang mai tare decât o făcusem pana acum .
-Doamne , Iartă-mă te rog n-am vrut sa , nu știu ce a fost in capul meu , îl aud indrugand  însă nu îi răspund cu nimic .
După 20 de minute de plans incontinu reușesc sa ma mai calmez puțin și sa ma ridic de jos și sa ma pun in pat . Adam se ridica și el de pe jos caci a stat cu mine și vine lângă mine in pat . Ma uit in gol in timp ce îmi pun mana pe cicatricea din cauza căreia ma bufnit plânsul așa . Adam se uita la mine speriat neștiind ce sa faca .
-Am mai auzit fete plângând , dar niciodată in halul asta , spune venind mai aproape de mine iar eu mutându-ma mai departe de el .
-Nu te mai apropia de mine spun trăgându-mi nasul simțind cum urmează alta tura de plans .
-Nu o fac , însă explica-mi ce e cu cicatricea aia spune și arata cu degetul in locul unde Aveam eu mana .
Stau in jur de 2 minute uitându-ma in Gol pana îmi fac curaj sa vorbesc .
-Acum 3 ani , când debea împlinisem 16 ani , am fost chemată la o petrecere in pijamale . Totul era frumos , ne distram însă am rămas fără suc așa ca trebuia sa mergem sa luam . Ma încălzisem  foarte tare in casa așa ca le-am spus prietenelor mele ca ma duc eu sa iau mai ales ca magazinul era in fata blocului . Am ajuns la magazin cu bine însă când sa ma întorc cineva mi-a pus mana la gura și ma tarat printre niște blocuri , ma trântit pe jos stand peste mine și a făcut exact ce ai făcut tu cu o mana ma ținea și cu cealalta se plimba pe corpul meu însă când a văzut ca tot ma smuceam  ma taiat pe coapsa , și de atunci am cicatricea asta , spun luând mana de pe ea, din fericire cineva a trecut pe acolo și m-a salvat de monstrul ăla și am fost Dusa la spital imediat pentru îngrijiri , tăietura era atâta de adânca încât medicii m-au tinut 2 saptamani sub observatie sa nu mi se infecteze. Spun in timp ce o lacrima mi se scurge pe obraz uitându-ma inca in gol .
-Sunt așa de prost , îmi pare  rău ,  spune in timp ce își pune mana pe genunchiul meu însă i o dau repede jos și ma dau mai departe .
-Dispari de aici , spun in timp ce ii arat usa cu degetul inca neuitandu-ma la el. Îl simt cum se ridica de pe pat și pleacă din camera . 

.....

A doua zi ma trezesc si imi iau telefonul de pe noptiera si vad ca am o gramada de apeluri si mesaje de la roxi si bunicul . Ma uit la ceas si vad ca era trecut de ora 12 si asta inseamna ca am intarziat la serviciu.Ma dau repede jos din pat si ma duc in bucatarie sa-mi fac o cafea in timp ce il sun pe bunicul sa ii cer scuze ca am intarziat atat de mult.

-Buna bunicule, imi pare foarte rau ca am intarziat , nu am dormit bine azi-noapte si m-am trezit tarziu.

-Buna Kate , cum te simti ? esti bine? stai linistita am vorbit deja cu Adam si mi-a zis ca te simti rau si ti-am dat liber zilele astea sa te insanotasesti .

-Am.. ai vorbit cu Adam ? il intreb si brusc vocea mi se schimba brusc.

-Da si mi-a cerut sa-i dau si lui liber pentru a avea grija de tine?

-Si i-ai dat? il intreb ezitand.

- Da binenteles , ti-as angaja si un doctor numai sa te faci bine plus ca Adam e de incredere .

-Mda , multumesc de intelegere , trebuie sa imi fac si eu cafeaua asa ca te las .

- Ok scumpo, ai grija de tine

Adam pov .
Nu-mi vine sa cred ca mi-am cerut scuze fața de ea , eu nu sunt așa , as putea sa o împac doar ca sa o am măcar o noapte in pat .
Ma trezesc din gânduri când o văd pe Kate coborând scările și ducându-se la Bucătărie însă aceasta vorbea cu cineva la telefon .
Kate-Da desigur, sunt acasă , va astept .
Doar atât am putut auzi din toată Conversația ei așa ca ma duc după ea in Bucătărie .
-Cu cine ai vorbit? O întreb calm uitându-ma la ea cum își pregătea cafeaua Însă aceasta nici nu ma baga in seama . In scurt timp aud soneria și vreau sa ma duc sa deschid usa însă Kate mi-o ia înainte și o deschide ea.
K-Buna ziua , chiar ați ajuns mai repede decât ma așteptăm , spune cu un zambet pe fata uitându-se la 3 oameni care stăteau in fata ușii.
K-Urmati-ma ,usa este sus , spune și ii invita pe cei 3 oameni in casa, erau 2 bărbați mai invarsta și un băiat cam de o seama cu mine .

AdamWhere stories live. Discover now