8

9.9K 376 2
                                    

Fug și ma uit in spate sa văd unde e însă ma împiedic de o sticla și cad fix pe canapea moment in care ma prinde și îmi tranteste un ou pe tricou acum el fugind de mine . Ma duc la Bucătărie și pun tot uleiul in care înecase mai înainte săracul ou intr o punga și o țin la spate căutându-l prin casa . Are noroc ca este casa mare ca altfel o patea de mult . Îl caut peste tot însă este de negăsit așa ca renunț și ma duc la mine in camera .
Las punga de ulei pe noptiera însă văd debea acum Ca e puțin Sparta și am făcut numai ulei in toată casa . Minunat .ma dezbrac de tricou și rămân doar in bustiera și pantaloni scurti și vreau sa ma pun in pat însă fix atunci cava ma apuca de picior și sar in sus ,din pacate alunec pe uleiul de pe jos iar când am făcut contact cu podeaua ,noptiera s a mișcat și toată punga aia cu ulei era pe mine .
Ma ridic in fund încercând sa ma sterg la ochi și îl văd pe Adam stand in fata mea și râdea , râdea cu atâta pofta și se simțea atât de bine pentru ce am patit încât îmi venea sa-l omor .
-nu mai rade și ridica-ma de jos spun încercând sa ma ridic dar nu pot ca alunec mult prea tare . Îmi întinde mana inca râzând și ma ajuta sa ma ridic de jos .
-Sti ceva ? Spun cu un zambet pe fata .
-Te ascult , spune schimbându-se la fata când a văzut ca zâmbesc așa brusc .
-Tocmai mi-am dat seama ca îmi ești foarte drag , Vino sa te iau in brate spun și dau sa l îmbrățișez pentru a-l manji de ulei și pe el . Acesta și a dat seama și a început sa fuga însă nu a ajuns sa iasă din camera mea ca a și alunecat pe jos .
-N-ai unde sa fugi toată casa e plină de ulei spun râzând de ce căzătura luaseră și după ma arunc peste el manjindu-l de ulei . Radem amandoi minute bune însă începe sa sune un telefon , ne uitam unul la altul cu o privire de genul ,,și acum ce,, . Sunetul venea de jos iar telefonul meu era sus deci zambesc  spunându-i ca e telefonul lui .
-Hai sa facem un pariu , spune tindindu-ma cu privirea .
-Pariu? Spun cu o sprânceană ridicată .
-Da, cine ajunge primul la telefon câștiga iar cine pierde curată toată casa inclusiv toată balta de ulei de la tine din camera . Ma uit spre telefon care era pe masa din sufragerie și după ma uit la el care zâmbea .
-S-a făcut ,spun împingându-ma in el pentru a ma ridica , merg ușor spre scări însă și Adam de ridica însă prostul o ia la fuga și aluneca pana in capătul celălat al holului , eu sunt deja in fata scărilor și ma chinui sa le cobor însă cineva bate la usa și atunci ma dezechilibreze și cobor toate scările o data spre amuzamentul lui Adam care ajunsese și el la scări trebuia sa le coboare .
-Razi dar sunt înaintea ta fraiere , spun ridincandu ma și mergând spre sufragerie . Ma uit in spate și îl văd pe Adam coborând și el toate scările deodată și ma bufnește din nou un ras nesimțit .
Nu am degand sa curat eu casa spune și ma trage de picior căzând el fiind tot jos târându-se pe lângă mine , in timpul asta usa se deschide și ii văd pe cei 3 baieti și Roxana care se uitau Uimiți la noi însă nici nu -i băgăm in seama , inca sunt in fata lui și m ai am puțin pana la telefon când îmi simt corpul doborât de greutatea lui , tocmai s a urcat pe mine ca sa ma încetinească .
-O nu , eu voi câștiga s a inteles? Spun și îl împing de pe mine eu înaintând tot taras pana pun mana le telefonul lui și văd cine suna .
E iubițica ta la telefon spun ridicându ma in picioare cu un zambet câștigător și ii arat ecranul telefonului pe care scria ,, Trixie,, .
Bine ai câștigat dar fa puțin pe iubita mea și Răspunde-i și zi sa ma lase in pace o data . Între timp ma uit și la cei care priveau Uimiți spectacolul gratis , unii râdeau iar alți era șocați de ceea ce văzuseră .
-Nu s-a întâmplat nimic spun zambind către ei in timp ce și Adam se ridica de pe jos și răspund la telefon .
Aud vocea intepata a parașutei și îmi vine sa închid telefonul însă fix atunci cade din nou și ne bufnește pe toți un ras de ne auzeau 2 străzi .
-Hei iubire de ce râdeți acolo , se aude iar vocea lui trixie și decid s o dau pe speaker sa facem misto de ea
-Oh scumpo aici nu e Adam e iubita lui . Spun asta și îl văd pe Adam cu un mic zambet satisfăcut pe buze .
-Ha ești doar una din curvele pe care le are zilnic , pe mine ma iubeste spune asta și deja 2 baieti rad însă își acoperă Gurile .
-Pe mine măcar ma foloseste doar un băiat nu tot orașul , spun in timp ce ceilalți deja bufnesc iar in ras și nu se mai aude ce zice trixie .
-Fato lasă -l in pace tu nu vezi ca nu te vrea ești prea uzata pentru el acum , spun și ii închid telefonul ceilalalti fiind rosii de ras la fata . Adam se ridica într-un final și vrea sa ma ia in brate însă însă îl ocolesc .
-Ce iubita perfecta am eu doamne , spune pe un ton de copil care ne face pe toți sa radem .
-Nu te obișnui prea des și apropo , succes la făcut curat poți începe de acum ca tot ti-au venit și prietenii parca au simțit , spun și rânjesc luând-o pe Roxi de lângă baieti . Și apropo începi cu camera mea , dormi acolo eu dorm la tine pentru ca nu este o balta de ulei acolo , spun și ii fac un pupic in aer ,acesta râzând nervos către mine .

AdamWhere stories live. Discover now