38

5.6K 218 30
                                    

Ajung in camera și fac un dus rapid , urmând sa ma schimb intr-o pereche de colanți negri și un tricou mai lung alb , iar parul mi-l prind într-un coc ciufulit . Cobor scările și ajung in Bucătărie unde îl vad pe Adam stand pe un scaun și vorbind la telefon . Ma apropii și aud Conversația și îmi dau seama ca acesta comanda pizza .
-O sa ajungă intr-o jumă de ora , o ora aproximativ , spune și se ridica de pe scaun . Ma duc sa fac o baie , deschizi tu dacă ajunge comanda , spune și imi pune mâna pe umăr urmând sa plece din fata mea .
Profit de liniștea ce se lăsase in casa și ma pun sa dau niște telefoane , ii sun pe părinții mei iar după și pe bunicii mei .
După vreo 20 de minute de vorbit cu fiecare , ma ridic de pe scaun și ma duc sa îmi pun un pahar cu apa când aud in curte niște pași așa ca ma uit sa vad ce ar putea fi sau cine . Îmi îndrept ochii către geam și vad o silueta destul de mare deci sigur era un bărbat , ma apropii de geam sa vad mai bine și fix atunci bărbatul se întoarce și rămân liniștita ca era doar Adam , îmbrăcat cu un hanorac negru și niște pantaloni la fel , ii zâmbesc și fac o fața gen ,, ce faci acolo ,, însă  acesta doar imi zâmbește și pleacă din fata geamului . Ma pun din nou pe scaun când aud cum suna cineva la usa așa ca ma ridic sa deschid deoarece cel mai probabil era băiatul cu pizza .
Nu apuc sa deschid ușa căci o alta mâna pune mâna pe Cloanța înaintea mea și deschide usa. In fata mea era băiatul de la pizza iar in spatele meu era Adam . Ma dau in dreptul lui sa poată sa plătească comanda și după mergem in Bucătărie sa mâncam .
-De ce te uiți așa la mine ? Ma întreabă Adam zâmbind .
-Ce făceai înainte sa vi?
-E , treburile mele, spune și începe sa Rada .
Îl las ca pe el , chiar nu voiam sa stiu ce făcea in grădina atunci așa ca ,continui sa mananc .
Terminam de mâncat și ne ducem sa dormim mai ales ca au fost niște zile grele iar de mâine trebuie sa încep iar munca .
.....

Ma trezesc de sunetul enervant al alarmei și observ ca eram singura in pat . Ma ridic și ma duc la baie sa ma spăl pe fata și pe Dinți după care ma duc sa ma îmbrac . Îmi iau niște blugi negri simpli cu o cămașă albă pe care am băgat-o in pantaloni .Cobor jos sa mananc ceva când observ pe frigider un bilețel .
,,eu am plecat mai devreme azi , ne vedem la munca , te iubesc ,,
Fără sa vreau mi-a apărut un zâmbet tâmp pe fata .
După ce termin de mâncat , ma încalț repede cu o pereche de pantofi negri puțin mai înalți de cei pe care ii port in general dar nu cu mult .
Ies din casa , iau cheile de la mașina și plec înspre birou .
O data ajunsă , ii salut pe toți pe care ii știam și ma duc la etaj unde aveam biroul . Cum ies din lift îl observ pe Adam cum stătea in fata biroului meu cam dezorientat dar am zis ca poate ma așteaptă pe mine . Eram cam la 1 metru jumate distanță și îl vad cum ma observa și începe sa-mi zâmbească .
-Ce matinal ești astăzi , spun dându-i un sărut , stiu ca nu prea fac asta însă cred ca e de la tocurile astea .. un plus de încredere , ii zic și zâmbesc in continuare .
-Ești , ești superba , spune pe un ton de zici ca nu m-a mai văzut in viața lui .
-Si tu ești superb , spun dând din umeri crezând ca e un joc de cuvinte ceva .
-Ce treaba ai avut așa de dimineața ? Spun in timp ce ma bag in fata lui sa deschid usa biroului însă fix înainte sa bag cheia in usa aud o voce extrem de cunoscuta care ma striga . Ma întorc știind ca aceea e vocea lui Adam și rămân muta de uimire când vad doi Adami in fata mea .
Tresar instant neștiind dacă am mâncat ceva stricat sau chiar sunt 2 la fel.
-Ce cauți lângă ea ? Tipa și îl împinge Adam pe celălat .
-Îmi explica și mie cineva ce se întâmpla , spun pe un ton extrem de șocat debea reușind sa-mi găsesc cuvintele .
-Kate ... el este fratele meu Aron , fratele meu geamăn , spune cu o mare ezitare .
In capu meu erau atâtea însă nu-mi venea sa cred da tocmai l-am sărutat pe fratele lui , ma simteam super prost .
-Stai ,Adam când te-am întrebat aseară ce făceai și mi-ai zis ca ,,treburile mele,, unde erai și ce făceai defapt ?
-Eram in baie , făceam un dus de ce?
Simteam ca urma sa cad, eram cam panicata ca fratele lui era in curtea noastră și mi-a zâmbit .
-Kate ! Îl aud pe Adam cum ma striga tare și îmi pune mâna pe umăr . Ești bine stai așa de 3 minute așa .
-Ce căutau aseară la noi acasă ? Îl întreb pe Aron destul de furioasa .
-Stai ce? Tipa Adam nervos uitându-se la el însă Aron părea ca ma sorbea din priviri .
-Aseară te-am întrebat ce făceai pentru ca l-am văzut pe el in curte uitându-se la mine și mi s-a părut ciudat sa fi in curte atunci , spun încă socata .
Acum stand și uitându-ma atent la amândoi am observat ca erau mici diferențe dar atât de mici încât ar fi putut sa-și schimbe buletinele și nimeni nu si-ar fi dat seama . Aaron avea o cicatrice care ii ieșea din tricou pe gât dar mai in spate aproape de ceafa și tot o cicatrice foarte mica la sprânceana dreapta însă era atât de greu de observat .

AdamWhere stories live. Discover now