18

8.5K 274 7
                                    


-De ce nu ma lași in pace ?De ce m-ai sărutat azi ? Tipa ea la mine și simt un sentiment ciudat pe care nu l-am mai avut pana acum .
-Pentru ca eu nu te împart, spun și plec repede din fata ei ,iar golul din stomacul meu parca era și mai mare acum . Observ ca ceasul era Deja 7 așa ca ma pun sa fac o baie și sa ma pregătesc . La 7 jumate eram deja gata așa ca ma duc la Kate in camera sa văd ce face . Bat la usa însă nu-mi Răspunde așa ca intru direct .
Kate pov.
Am intrat sa fac o baie înainte , m am pus in dus și am lăsat apa calda sa curgă peste mine relaxându-mi toți Mușchii . Termin de spălat și pe cap asa ca ies din dus însă când am ieșit l-am văzut pe Adam in camera mea cum se uita la mine zambind . Evident cum acum nu mai aveam usa putea sa vada oricine . Îmi trag repede un prosop pe mine și ma îndrept către el deja clocotind de nervi .
-Ce dracu cauți la mine in camera ? Tip la el văzând ca el era deja gata , avea un costum albastru închis și o cămașă neagra deschisă la un nasture . Arata bine chiar nu aveam ce sa zic însă faptul ca era in camera mea și ca nu mai aveam usa la baie ma înfuria și mai tare.
-Am vrut sa văd dacă ești gata , am bătut la usa dar
-Ieși afaraaa!! Tip la el arătând usa nelăsându-l sa termine propoziția ce o începuse .
Acesta nu spune nimic doar iese din camera închizând usa după el . Ma uit la ceas și văd ca deja era 7 jumate așa ca încep sa ma grăbesc . Îmi usuc parul puțin cu prosopul și după încep sa ma machiez repede . Îmi fac un machiaj de seara destul de strident la care am aplicat un ruj nude .

Termin machiajul și aud mai multe voci de jos așa ca , cobor și eu stiind ca erau toți prietenii noștri

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Termin machiajul și aud mai multe voci de jos așa ca , cobor și eu stiind ca erau toți prietenii noștri . -Vai dar ce frumoase și frumoși sunteti toti, tip la ei de pe scări aceștia întorcându-și privirea spre mine .
Iza:nu suntem mai frumoase decât tine , spune Iza venind spre mine și ma pupa pe obraz .
Josh:Deci inca nu ești gata ?
-Inca nu mai trebuie sa ma îmbrac , spun vrând sa urc scările .
Roxi : Și mergi cu parul ud?
-Vai am uitat complet de el , puteti sa ma ajutați puțin ? Spun uitându-ma la fetele mele cu niște ochi de cățeluși .
Andreea:-desigurrr , spune și o luam toate pe scări spre camera mea . Una îmi usca o șuvița cealalta o ondula , și așa am fost gata in mai puțin de 20 de minute .
Coboram jos și acum i-am văzut pe toți in ansamblu , toți baietii erau îmbrăcați la costul care le veneau foarte bine , iar noi fetele aveam rochițe mulate rosii și patofi cu toc  destul de înalți . Fiecare se duce către iubitul ei iar eu rămân ca in pom pentru ca nu am așa ceva. Îl văd pe Adam cum îmi întinde mana.
-In seara asta lumea ne știe impreuna așa ca mișcați fundu o data ca întârziem .
-Ii întind mana și ieșim din casa , asigurându-ma ca am  închis usa in urma noastră . Urcam fiecare in mașini , practic eram pe cupluri in mașini mai puțin noi caci eram și cu Marius in masina .
Ajungem in fata unui restaurant destul de mare . Intram înăuntru și deja toți chelnerii roiau in jurul nostru întrebând dacă avem nevoie de ceva . Ii refuzam și intram  intr-o camera undeva in spatele restaurantului .acolo văd ca era o masa rotundă și mare la care erau deja in picioare un grup de fete și baieti care ne așteptau . Erau tot 8 persoane la fel ca noi . In fata mea era un băiat inalt care avea un sacou vișiniu și o cămașă alba cu o cravata neagra , arata foarte bine și era chiar frumușel . Tot jocul s-a uitat la mine destul de insistent și din când in când îmi mai arunca câte un zambet .
Sa pariat extrem de mult însă in joc am rămas doar eu cu băiatul din fata mea pe care am aflat ca îl cheama Silviu. Pe masa mai era de pus o singura carte pentru a vedea cine din noi va câștiga . Amandoi am bagat oll in și când dealear ul sa pună ultima carte acesta îl oprește .
S-Ce-ar fi sa facem jocul mai interesant acum la sfarsit ? Spune zambind .
-Te ascult , spun lăsând cărțile cu fața in jos pe masa și îmi pun mâinile pe masa aplecandu-ma ușor peste masa .
S-Hai sa jucam pe provocări , orice e permis , spune și face același gest ca mine acum fiind foarte aproape unul de altul .
Ma dau doi pași in spate și îmi chem ,,echipa ,,sa ne gândim la o provocare , după 2 minute de idei am rămas la una .
-Dacă câștig , tu și 2 prieteni la alegere vor fi servitorii noștri pentru o luna si  2 milioane de dolari cash , spun punându-ma iar in aceasi poziție acum fiind iar apropiați .
S-Ok , și dacă câștig eu , va trebui sa fi iubita mea o luna ,spune zambind uitându-se la mine de sus in jos .
-de ce vrei sa fie iubita ta când ai fi putut alege banii , femeile sau orice altceva ? Pufneste Adam nervos venind spre mine .
S-Te bagi ?ma întreabă Silviu ignorandu-l pe Adam .

AdamUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum