31

7.4K 257 41
                                    

-Eu trebuie sa plec acum , spun privindu-l in ochii lui de un verde deschis .
-Stai , vrei sa ne vedem maine ? Ma întreba punându-și din nou mana la ceafa .
-Da , îmi dai mesaj spun și ii zâmbesc .
-sti acum chiar cred ca Smith s-a îndrăgostit cu adevarat de tine , spune dându-se un pas in spate .
-De ce crezi asta ? Îl întreb nedumerită .
-Tu nu te vezi Kate , ești frumoasa , arați super , ești foarte deșteaptă și din câte am auzit de la domnul Matei sti sa te lupți cu oricine ar fi ca ai făcut ceva  ani de box și mma .
-Incereaza cu lingușeala , și bunicul vorbește uneori prea mult deci acum trebuie sa plec , mai vorbim , spun in timp ce ii fac cu mana ieșind din birou .
Ma îndrept spre biroul meu și ma pun pe scaunul din fata biroului și văd ca pe calculator era lipit un bilet .
,,Vino in 10 minute in parcul părăsit de lângă clădire ,,
Am atât puțin sa ma gandesc și mi-am dat seama ca doar Adam a fost aici deci probabil vrea sa vorbim .Ies din birou însă nu înainte sa ma asigur de data asta ca îl închid cu cheia și pornesc spre parcul de lângă clădire . I se spune parcul părăsit deoarece au crescut o grămada de buruieni și copaci pe peste tot acoperind o parte din bănci și locul de joaca pentru copii. Ajung in aproximativ 6 minute și încep sa îl caut cu privirea pe Adam însă se părea ca eram singura in acel parc . Ma așez pe o banca și astept sa își faca apariția și el când simt un material umed la nas și îmi pierd cunoștința imediat .
...
Ma trezesc într-o camera mare cu pereții mov cu niște modele cu negru pe ei , iar eu eram așezată într-un pat imens cu lenjerie alba . Observ cum eram îmbrăcată doar cu un tricou lung care era de bărbați . Durerea de cap își face apariția când încep sa îmi amintesc fragmente din ce s-a întâmplat . M-am Așezat pe banca și am leșinat brusc , nu știu cum și ce caut aici însă e dubios ca nu știam casa .
-Te-ai trezit prințesa ? Aud o voce bărbătească care sparge liniștea și îmi îndrept privirea spre usa însă ma luase o amețeala așa mare încât debea puteam vedea , nu puteam distinge cine e, vedeam doar o silueta care sigur era de bărbat .
-Vreau apa , zic mai mult balbaindu-ma însă in mai puțin de un minut primesc un pahar de apa in mana. Ma ridic in fund și încep sa beau apa in tinp ce băiatul care mi-a adus apa ma ajuta sa nu îl scap pe mine . Beau apa și clipesc de câteva ori in timp ce imaginea din fata mea devine din ce in ce mai clară și văd un băiat brunet cu ochii căprui și era destul de bine făcut care părea destul de inalt .
-De ce sunt aici ? Cine ești tu? Il întreb repede începând sa ma panichez .
-Stai linistita , spune și îmi pune mana pe un picior făcându-ma sa tresar , Eu sunt Orlando , și ești acasă la un bun prieten , m-a rugat sa am grija de tine pana se întoarce din oraș .
Nu zic nimic doar ma uit nedumerită la băiatul din fata mea și in camera .
-Cine e prietenul tău ? Îl întreb dându-i mana de pe piciorul meu .
-Ai sa vezi , spune și se ridica in picioare și într-adevăr era foarte inalt .Daca ai nevoie de ceva îmi spui , tipi de aici sau vi și ma cauți in casa spune și îmi face cu ochiul in timp ce vrea sa iasă pe usa .
-Stai ! Tip la el acesta întorcându-se către mine și se uita curios .
-De ce sunt îmbrăcată cu tricoul asta ? Spun in timp ce ma ridic din pat și ma pun in fata lui .
-Stai linistita nu te-am schimbat noi , te-a schimbat Helga, spune și iese din camera .
Ma dau jos din pat și încep sa cercetez camera in care ma aflam , nu era nimic neobișnuit doar faptu ca m-a răpit un obsedat , nici nu vreau sa știu ce Moș de 90 de ani e . Deja îmi făceam o grămada de filme in cap cu cine ar putea fi . Uitându-ma prin camera am ajuns și la dulap așa ca îl deschid și văd o grămada de tricouri și pantaloni bărbătești așa ca îl închid înapoi . Ma îndrept către fereastra și văd o curte imensa cu poteci asfaltate și mulți copăcei și gazon , arata foarte frumos însă întreaga atenție îmi este luată când 2 bărbați care stăteau in fata Porții o deschid și las sa între un jaguar negru. Ma uit atenta sa văd cine conduce însă degeaba , era mult prea mare distanță mai ales ca eram și undeva la etaj .
Din masina coboară un băiat inalt bine făcut și este întâmpinat de mai multe femei și bărbați care presupun ca lucrau in aceasta casa caci aveau un fel de uniforme .Toti angajații presupun fac o mică plecăciune in fata băiatului iar acesta intra in casa .
Hm oare cine o fi băiatul asta ? Oare el m-a răpit , o mie de întrebări și filme își fac apariția in mintea mea insa sunt trezita de scârțâitul ușii însă nu voiam sa ma întorc imediat , îmi era frica de cine ar putea fi așa ca stau la geam prefăcându-ma ca nu am auzit nimic .
-Ma bucur ca te-ai trezit , avem de discutat , aud o voce bărbătească destul de cunoscuta însă aveam prea multă adrenalina in corp ca sa o pot recunoaște .
Ma întorc ușor cu fata spre băiatul care tocmai vorbise și rămân socata când văd cine e , nu știam dacă sa plang ca Adam avea dreptate sau sa ma bucur ca e el . Tot ce făceam era sa tac și sa îl privesc uimita .
In fata mea stătea nimeni altul decât ..

Multumesc pentru noua coperta lui @capsunisitrandafiri

AdamWhere stories live. Discover now